Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Conchita promovează turismul în Viena

Conchita Wurst promovează turismul în Viena, într-o campanie publicitară pe Youtube. Ea se pregătește de lansarea primului album pe 15 mai 2015.
Conchita Wurst

Conchita Wurst

Câștigătoarea concursului Eurovision, Conchita Wurst s-a întors pe contul său de twitter în martie, arătându-le fanilor imagini dintr-un videoclip pe care îl filma în clădirea Operei din Viena. Acum, la o lună după aceste postări, a fost lansată pe Youtube, o campanie publicitară, în care Conchita prezintă Viena și locurile minunate, care merită vizitate în capitala Austriei.

În clip, Conchita ne duce într-o cafenea selectă, pe Canalul Dunării, care se numește “Motto am Fluss”, apoi aceasta ne prezintă Cripta Imperială, în care şi-au găsit liniştea de veci 149 de membri ai Casei Habsburg. Pe lista locurilor ce trebuie vizitate, aceasta mai bifează Opera din Viena și Școala Națională de Balet, de unde ne arată și câteva imagini cu repetițiile balerinilor, dinaintea spectacolelor. La urmă, Conchita ne invită în barul ei preferat, Cuban Mojito Bar, unde spune ea, ''găsești mereu oameni interesanți''.

Conchita Wurst se pregătește de lansarea primului ei album, pe data de 15 mai, iar de curând a publicat pe youtube un nou videoclip black&white, pentru piesa ''You are unstoppable''. Albumul va include piesa ''Heroes'', dar și melodia câștigătoare a Eurovisionului - ''Rise like a phoenix''.  Mai jos puteți viziona noul videoclip al Conchitei Wurst.

Conchita Wurst - You Are Unstoppable

Citește mai multe despre Conchita Wurst
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"This Is Antonia", un album de hituri dedicat fanilor artistei

"This Is Antonia"” este numele primului album Antonia și cuprinde 12 dintre cele mai bune piese ale sale, cele care...

Închide