Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Al Bano, pe aceeași scenă cu Conchita Wurst

În urmă cu câteva zile, câștigătoarea concursului Eurovision 2014, Conchita Wurst, s-a aflat pe aceeași scenă cu Al Bano Carrisi. Cei doi au participat la un eveniment numit „Starnacht am Wörthersee". De la Noaptea Stelelor a lipsit Romina Power, însă fanii nu trebuie să fie îngrijorați: o vor vedea pe aceasta alături de Al Bano în curând la București.

Al Bano și Conchita Wurst

Peste 10 000 de persoane au asistat în urmă cu câteva zile la evenimentul „Starnacht am Wörthersee" (Noaptea Stelelor) ce a avut loc în Wörthersee, Austria. După show, Al Bano s-a fotografiat cu Conchita, acesta apărând în mai multe fotografii alături de „Diva cu barba”, pe numele real Thomas Neuwirth.

Al Bano a postat aceste poze chiar pe pagina sa de Facebook, unde a primit o mulțime de like-uri și comentarii. Fanii s-au arătat însă nemulțumiți de faptul că Al Bano a apărut pe scenă fără vechea și totodată noua sa parteneră de concerte - Romina (în urma cu câteva luni Al Bano și Romina Power au hotărât să îngroape securea războiului și să înceapă să susțină împreună o serie de concerte).

„O vrem pe Romina lângă Al Bano!”, au spus fanii artistului pe pagina sa de Facebook. „Al Bano e grozav, dar lângă Romina strălucește!”, au exclamat cei mai înfocați susținători ai celebrului cuplu.

Se pare că românii vor fi mai norocoși decât austriecii, deoarece în toamnă îndrăgitul duo va susține un concert în capitală. Cel mai iubit cuplu al anilor '80 s-a reunit și va cânta în premieră la București, pe 5 noiembrie 2014. Evenimentul „Al Bano featuring a very special guest - Romina Power” va avea loc la Sala Palatului, fanii urmând a putea asculta live hituri  precum „Felicità”, „Ci Sarà” și multe altele.

Bilete concert Al Bano și Romina Power:

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în toate rețelele de ticketing, la următoarele categorii de preț:

  • Categoria 5 – 150 RON
  • Categoria 4 – 200 RON
  • Categoria 3 – 300 RON
  • Categoria 2 – 400 RON
  • Categoria 1 – 500 RON
  • VIP – 600 RON

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Al BanoConchita Wurst
RECOMANDARE:Biografie AL BANO: Este viața mea
Biografia lui Al Bano - Este Viața Mea

Biografia lui Al Bano - Este Viața Mea

Autobiografia a lui Al Bano este epopee ce pleacă de la Cellino San Marco și traversează lumea, fără însă a părăsi vreodată acel pământ. Este istoria unui tânăr din Puglia, fiu de țărani și poate sortit el însuși să fie țăran, dacă nu existau cele doua calități de excepție: o voce care pare că nu se stinge niciodată și o tărie de caracter la fel ca aceea a unui războinic medieval.

Îmi amintesc că omul de serviciu de la școala elementară din Cellino m-a întrebat:
Tu ce vrei să faci când vei fi mare ?
Și eu i-am răspuns, aproape țipând:
Eu trebuie să cânt!
Dar tu ești fiu de țărani. Unde vrei să pleci?
Eu am aruncat sapa! Eu trebuie să cânt!

După mulți ani în care a vorbi despre viața personală a lui Al Bano devenise un sport național, cântărețul s-a decis să facă lumină asupra a tot ceea ce îl privește. A scris despre povestea întreruptă cu Romina Power: "Două persoane fiice a două lumi diverse, de culturi total opuse, care găsesc un punct comun și merg împotriva oricărui tip de regulă, creând un sistem de viață unde cuvântul «imposibil» poate chiar să dispară".

Artistul italian vorbește în cartea biografică inclusiv despre misterul celei mai profunde răni din viața sa: dispariția fiicei Ylenia. Între Loredana Lecciso și episodul Insula faimoșilor, povestește fără rezerve și patimă despre ostracizare și despre păcatele capitale din lumea cancanului și cea a spectacolului.

Biografia lui Al Bano este o istorie italiană, care se mișcă între iubiri de poveste și dureri de spirit blestemat, între cerul religiei și pământul câmpului, între zilele de chelner în restaurante și acelea de star. Este o carte despre curajul infinit al unui om cu o inima curată și puternică, așa cum este și vocea sa.

Cumpără cartea biografică AL BANO - Este Viața Mea

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corey Taylor vorbește despre noul album Slipknot, proaspăt finalizat

Slipknot a încheiat înregistrările pentru cel de-al 5-lea album din carieră. Conform solistului Corey Taylor, sound-ul este heavy, exact cum...

Închide