Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Animal X

Următoarele evenimente cu Animal X

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Animal X

Making of videoclip Animal X - "Strălucesc la fel"

Animal X a lansat clipul "Strălucesc la fel" - VIDEOCLIP

Cei de la Animal X au lansat videoclipul noului single "Strălucesc la fel". Acesta a fost regizat chiar de basistul formației, Lazăr Cercel, poreclit Tzapu.

Animal X - "Let it go" (secvență clip)

Animal X a lansat "Let it go" feat Sony Flame - VIDEOCLIP

"Let it go" este noul single Animal X, despre care băieții spun că a fost conceput în Ibiza, în timpul sesiunilor de înregistrare a noului album. Videoclipul conține imagini din locuri extrem de frumoase de pe insulă, de la diverse petreceri si experiențe ale membrilor formației din timpul înregistrărilor.

I Love the ‘90s - Amintiri cu casete - FOTO

Citește impresii de la evenimentul I Love the ‘90s de la Polivalenta de pe 21 decembrie. Urmărește galeriile cu poze și comentariile despre SNAP!, Delia, Animal X, No Mercy, Robin S și C+C Music Factory.

Animal X la I Love the 90s - Sala Polivalenta, 21 decembrie 2012

Poze cu Animal X la I Love the 90s pe 21 decembrie 2012

Evenimentul I Love the 90s a reunit pe 21 decembrie 2012 o serie de cântăreți autohtoni și internaționali care făceau furori în anii 90. Trupa Animal X a făcut parte... Continuare »

Animal X - Povestea noastră Video

Optimism și veselie în noul clip Animal X, Povestea noastră - VIDEOCLIP

Animal X a pregătit o surpriză pentru cei care sărbătoresc de Sfânta Maria ziua de nume. Trupa a lansat un nou videoclip pentru piesa Povestea noastră.

CLOSE
CLOSE