Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Animal X a lansat "Let it go" feat Sony Flame - VIDEOCLIP

"Let it go" este noul single Animal X, despre care băieții spun că a fost conceput în Ibiza, în timpul sesiunilor de înregistrare a noului album. Videoclipul conține imagini din locuri extrem de frumoase de pe insulă, de la diverse petreceri si experiențe ale membrilor formației din timpul înregistrărilor.

Publicat

pe

Animal X - "Let it go" (secvență clip)
Animal X - "Let it go" (secvență clip)

"Let it go" este noul single Animal X, despre care băieții spun că a fost conceput în Ibiza, în timpul sesiunilor de înregistrare a noului album. Pentru această piesă, ce are un sound dance cu influențe de dubstep, trupa a colaborat cu Sony Flame. Videoclipul conține imagini din locuri extrem de frumoase de pe insulă, de la diverse petreceri si experiențe ale membrilor formației din timpul înregistrărilor.

Animal X

Animal X

"În tot timpul în care am stat în Ibiza am experimentat și am compus fără bariere, pur și simplu am dat frâu liber ideilor. Am fost influențați de spiritul libertin ce caracterizează insula si de party-urile excentrice la care am avut ocazia să participăm. Experiența aceasta a fost unică, ne gândim să o repetăm, poate în altă locație la fel de exotică", a declarat Serban Copot (Hiena).

Animal X - "Let it go" (secvență clip)

Animal X - "Let it go" (secvență clip)

"Colaborarea cu Sonny Flame este una reușită din punctul nostru de vedere, suntem foarte mulțumiți de felul în care a evoluat această nouă melodie. Până acum am fost contra curentului și am lansat numai piese în limba română. Acum că s-au inversat lucrurile, am ales să compunem în limba engleză. Asta împreună cu influențele de dubstep (un stil considerat underground până de curând) constituie un mod propriu de a ne distanța de restul turmei. Este o piesă diferită față de ceea ce se difuzeaza, cu siguranță va ieși în evidență", mai spun băieții.

Cei cinci băieți s-au "mutat" în Ibiza timp de 6 săptămâni pentru a concepe noul material discografic. Noua piesă a fost lansata pe canalul oficial de youtube al trupei si va fi difuzata în curând pe canalele TV de profil.

Animal X feat. Sonny Flame - "Let it go"

Animal X este una dintre puținele trupe lansate în anii ’90 care încă are activitate muzicală. Este prima trupă românească care a câștigat premiul European MTV Music Awards la Barcelona în 2002 și una dintre puținele trupe care se pot lăuda cu numeroase turnee naționale și multe hit-uri care au staționat pentru o lungă perioadă de timp în topuri. În anul 2005 celor trei băieți li s-au alăturat încă trei instrumentiști. În 2010 Alexandru Salaman (Soparla) a părăsit trupa, iar componența actuală este: Șerban Copot (voce), Laurentiu Penca (synth, voce), George Belu (chitara), Alex Ivanus (tobe) și Lazăr Cercel (bass). Printre hit-urile formatiei se numără melodiile "N-am crezut", "Pentru ea", "Să pot ierta", "Mai mult ca oricând", "Băieți derbedei", "Balada", "Nisip purtat de vânt", "Doar tu și eu". Animal X a împlinit anul acesta 14 ani de activitate.

Trending