Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette au comemorat-o pe Lisa Marie Presley

Prieteni și membri ai familiei s-au adunat duminică la reședința Graceland pentru a o comemora pe Lisa Marie Presley. Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette și-au arătat respectul cu omagii muzicale, în timp ce alții au împărtășit amintiri și au ținut discursuri dedicate singurului copil al lui Elvis Presley.

Publicat

pe

Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette la slujba de comemorare
Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette la slujba de comemorare │ FOTO: captură YouTube / Entertainment Tonight

Corgan a apărut pe scenă cu o chitară acustică în calitate de primul interpret al serviciului. Artistul a interpretat balada "To Sheila" a trupei Smashing Pumpkins.

Axl Rose a ținut un scurt discurs înainte de a susține o interpretare de aproape șase minute a piesei "November Rain". El a subliniat că Lisa Marie l-a protejat cu înverșunare pe tatăl său și moștenirea pe care a acesta a lăsat-o. Muzicianul a menționat faptul că Lisa Marie a fost foarte mândră de filmul "Elvis", de viziunea regizorului Baz Luhrmann și de dăruirea lui Austin Butler pentru rol.

Ultimul tribut muzical a venit de la Alanis Morissette, care a interpretat piesa "Rest", acompaniată de un pianist.

Recitalurilor lui Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette li s-au adăugat alte momente emoționante. Priscilla Presley a recitat o poezie scrisă de una dintre nepoatele ei, iar Sarah Ferguson, ducesa de York, Jerry Schilling (manager care a lucrat cu Elvis Presley) și Ben Smith-Petersen (ginerele Lisei Marie) au susținut discursuri.

Presley va fi înmormântată la Graceland alături de răposatul ei fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis în 2020. Artista a murit pe 12 ianuarie după ce a suferit un stop cardiac în casa ei din California, la doar două zile după ce a participat la Globurile de Aur împreună cu mama ei.

VIDEO: Slujbă comemorare Lisa Marie Presley

Muzică nouă

Alanis Morissette a reinterpretat piesa "Last Christmas" - AUDIO

Alanis Morissette celebrează Crăciunul cu un cover special. Artista a reinterpretat cunoscuta piesă "Last Christmas", cântată original de trupa Wham!.

Publicat

pe

Alanis Morissette a reinterpretat piesa "Last Christmas"
Alanis Morissette a reinterpretat piesa "Last Christmas" │ FOTO: captură YouTube

Cover-ul după Wham! este inclus pe EP-ul "Last Christmas", lansat pe 3 noiembrie. Materialul conține patru piese: "Happy Xmas (War Is Over)", "Little Drummer Boy", "What Child Is This?" și "Last Christmas".

"Perioada de vacanță apare încet. Am făcut un cover după unul dintre oamenii și vocile mele preferate din toate timpurile... George Michael. Acest cântec de sărbătoare marca WHAM! a fost o parte importantă a copilăriei mele", a transmis Alanis Morissette.

Pe lângă muzică, artista se pregătește să întâmpine sărbătorile festive și printr-o campanie fashion. Morissette, soțul său și cei trei copii prezintă o colecție specială a brand-ului de îmbrăcăminte Gap.

George Michael, jumătatea trupei Wham!, a fost inclus pe 3 noiembrie în Rock & Roll Hall Of Fame. Evenimentul a coincis cu aniversarea a 25 de ani de la lansarea "Supposed Former Infatuation Junkie", cel de-al patrulea album de studio semnat Alanis Morissette.

AUDIO: Alanis Morissette - Last Christmas

Citește în continuare

Trending