Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

A murit Rona Hartner; artista avea 50 de ani

Actrița și cântăreața Rona Hartner a plecat dintre noi astăzi, 23 noiembrie. Avea 50 de ani.

Publicat

pe

Rona Hartner la "Te cunosc de undeva" 2022
Rona Hartner la "Te cunosc de undeva" 2022 │ FOTO: Antena 1

Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul. Artista a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4 la plămâni și creier. Sora ei, Rinda, a transmis ieri că Rona își trăiește ultimele clipe. În urmă cu puțin timp, aceasta a publicat pe Facebook o fotografie cu o lumânare aprinsă, anunțând trista veste.

Cunoscuta actriță s-a luptat de mai multe ori cu cancerul, boală care a tot recidivat. După ce a reușit să depășească problemele de la colon, Rona a fost diagnosticată cu tumori la plămâni și creier.

Rona Hartner a fost o explozie de energie și talent, dovadă în acest sens fiind mai multe filme și momente artistice. Ca actriță, unul dintre cele mai emblematice roluri a fost în filmul "Gadjo Dilo" regizat de Tony Gatlif. Pentru acea prestație, Rona a primit Leopardul de aur la Festivalul Internațional de Film de la Locarno.

Hartner a mai jucat în "Asfalt Tango", o producție regizată de Nae Caranfil, "Nekro" de Nicolas Masson sau "Dublu extaz" al lui Iulian Mihu.

Artista și-a construit și o carieră muzicală remarcabilă, abordând diverse genuri muzicale: jazz, rock, rock alternativ, blues. Mai mult, artista a cântat și la câteva instrumente precum saxofonul, chitara și pianul.

Aplecarea Ronei pentru muzică și actorie a putut fi percepută de telespectatori și prin intermediul emisiunii "Te cunosc de undeva". Artista a participat de trei ori în cadrul show-ului, cel mai recent anul trecut, alături de Johny Romano.

Trending