Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

A murit Lisa Marie Presley; fiica lui Elvis Presley avea 54 de ani

Lisa Marie, unicul copil al Priscillei și Elvis Presley, a încetat din viață la vârsta de 54 ani. Cântăreața a murit într-un spital din Los Angeles, după ce suferise un stop cardiac. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Lisa Marie Presley în videoclipul "You Ain't Seen Nothin' Yet"
Lisa Marie Presley în videoclipul "You Ain't Seen Nothin' Yet" │ FOTO: captură YouTube

Joi, 12 ianuarie, Lisa Marie a fost transportată de urgență la un spital local după ce a suferit un stop cardiac în casa ei din Calabasas. Înainte de a fi transportată de paramedici, aceștia au efectuat manevre de resuscitare și i-au administrat epinefrină pentru a ajuta la recâștigarea pulsului. Potrivit publicațiilor americane, fostul ei soț, Danny Keough, locuia cu Presley și a încercat să o resusciteze înainte de sosirea ambulanței.

"Cu durere în suflet împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată", a declarat Priscilla Presley într-un comunicat.

Lisa Marie și Priscilla Presley au participat la Globurile de Aur pe 10 ianuarie pentru a-l vedea pe Austin Butler câștigând trofeul pentru rolul din "Elvis". Înainte de decernarea premiilor, cele două au fost prezente la o petrecere unde a fost onorat Elvis Presley, cu ocazia împlinirii a 88 de ani de la nașterea sa.

"Sunt atât de copleșită de acest film, de efectul pe care l-a avut și de ceea ce a făcut Austin. Sunt atât de mândră. Știu că și tatăl meu ar fi foarte mândru", declara Lisa Marie la eveniment.

Născută pe 1 februarie 1968, Lisa Marie a fost singurul copil al lui Elvis și Priscillei Presley. Ea a moștenit proprietatea Graceland, după moartea tatălui, bunicului și străbunicii ei. Apoi, când a împlinit 25 de ani, a moștenit întreaga avere a lui Elvis Presley. A vândut 85% din avere, care avea o valoare estimată la 100 de milioane de dolari, dar a păstrat Graceland.

Lisa Marie Presley a lansat primul album muzical, "To Whom It May Concern", în 2003. Discul a fost certificat cu aur și s-a vândut în peste 500.000 de copii. În 2005, a lansat cel de-al doilea album, "Now What". Ambele albume, lansate de Capitol Records, au debutat în top 10 Billboard 200.

Al treilea material discografic - "Storm & Grace" - a lansat în 2012 de Republic Records. Pentru a promova albumul, Lisa Marie Presley a interpretat single-ul principal, "You Ain’t Seen Nothin’ Yet”, la legendarele studiouri Sun din Memphis.

În ceea ce privește viața personală, Lisa Marie a fost căsătorită de patru ori: cu muzicianul Danny Keough, cu Michael Jackson, cu actorul Nicolas Cage și cu producătorul Michael Lookwood. Lisa Marie a avut patru copii: Benjamin Keough, Riley Keough și gemenele Finley și Harper. În 2020, Benjamin se stingea din viață în urma unei sinucideri.

Comentează

Trending