Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

KISS vine la Rock The City 2022, alături de Whitesnake - Care sunt prețurile biletelor

Rock The City revine în 2022 cu cea de-a 11-a ediție. După trei ani de pauză, festivalul aduce la București două legende ale muzicii rock - Kiss și Whitesnake. Concertul Kiss din cadrul Rock The City 2022 va fi primul pe care formația îl susține în România.

Publicat

pe

Kiss
Kiss │ FOTO: D&D East Entertainment

La trei ani de la ultima ediție, festivalul Rock The City revine pe cai mari pe 16 iulie 2022. Kiss susține în cadrul festivalului primul concert în România, aceasta fiind ultima ocazie a publicului de a o vedea live, trupa încheindu-și o carieră de aproape 5 decenii cu turneul End Of The Road. În lineup sunt confirmate și Whitesnake și POWERWOLF. Evenimentul va avea loc în parcarea A din complexul Romexpo.

Kiss concertează pentru prima oară în România pe 16 iulie 2022

Kiss și-a început activitatea în 1973 la New York, fiind considerat la scurt timp printre cele mai spectaculoase formații rock și, în același timp, trupa care a revoluționat conceptul de evenimente rock live. Kiss este una dintre cele mai bine vândute formații la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de albume vândute.

Din punct de vedere live, Kiss a creat senzații încă din anii 70, fiind grupul care a făcut schimbări majore în conceptul scenic, în cel vizual și chiar dacă costurile erau extrem de ridicate, totul s-a compensat prin încasări de milioane în urma vânzării de tricouri personalizate, de tot felul de accesorii sub marca Kiss. Prin schimbarea deasă a conceptului vizual pe scenă, a stage set-ului și a modului de a oferi publicului mereu ceva nou, Kiss a fost întotdeauna un punct de atracție. Ca să nu mai punem la socoteală măștile și costumațiile exentrice, care au definit conceptul vizual Kiss și care a încântat generații de spectatori.

End Of The Road World Tour va fi ultima ocazie pentru public de a-i vedea lucru pe Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer și Tommy Thayer, pe scurt, Kiss, grup care a scris istorie în muzica rock și care a influențat generații de muzicieni atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere vizual. Pe 16 iulie veți auzi, în sfârșit, în România o listă lungă de hituri care au încântat generații de rockeri și nu vor lipsi "I Was Made For Loving You", "Detroit Rock City" și "Lick It Up", printre altele.

Alături de Kiss, un alt nume important din istoria muzicii rock își va lua la revedere de la publicul român pe 16 iulie 2022 și este vorba despre WHITESNAKE, care își va încheia cariera live după o activitate de 44 de ani, totul sub numele sugestiv The Farewell Tour.

Whitesnake revine la București cu prilejul Rock The City 2022

Whitesnake a pornit la drum în 1978 după ce David Coverdale își dovedise talentul în faimosul grup Deep Purple. Cu Whitesnake, David Coverdale a scris istorie în zona hard & heavy, vocea sa fiind considerată una dintre cele mai bune în domeniu. Prin cele 13 albume de studio, 9 discuri live și 9 produse video, Whitesnake a demonstrat că nu există nicio diferență între feelingul de studio și scenă, iar compoziții precum "Here I Go Again", "Still Of The Night" și "Is This Love" au rămas valabile și-n zilele noastre și vor fi de auzit pentru ultima oară în România în variantă live în formula David Coverdale (voc), Tommy Aldridge (bat), Reb Beach (chit), Michele Luppi (key), Joel Hoekstra (chit) și noii veniți în grup, Dino Jelusick (key, voc) plus prima prezență feminină în rândul trupei, Tanya O'Callaghan la bass.

Powerwolf revine în România

Pe lângă show-urile Kiss și Whitesnake, Rock The City vă propune o întâlnire și cu una dintre cele mai apreciate formații germane ale momentului, POWERWOLF. Trupa și-a început activitatea în 2004 și de la an la an a reușit să câștige noi adepți atât prin produsele sale de bună factură în zona power metal, cât și prin prestațiile live, unde un punct de atracție este solistul vocal Attila Dorn.

În vara aceasta, Powerwolf ar fi trebuit să pornească în turneu pentru a prezenta publicului noul album de studio, Call Of The Wild, dar pandemia a oprit totul așa că în 2022 turneul va fi reluat, iar la Rock The City 2022 nemții vor putea să prezinte și publicului român noua sa creație, dar și mai vechile piese de rezistență precum Armata Strigoi, Army Of The Night sau Demons Are a Girl's Best Friend printre altele.

Rock The City 2022 va avea loc pe 16 iulie 2022 în parcarea A din complexul Romexpo, evenimentul fiind prezentat de către D&D East Entertainment și Marcel Avram.

Prețurile biletelor la Rock The City 2022:

Biletele se vor pune în vânzare pe data de 3 decembrie 2021.

 • Normal circle - 270 lei (preț promoțional 230 RON primele 2500 de bilete).
 • Golden circle - 440 lei (preț promoțional 350 RON primele 1000 bilete).
 • Diamond circle - 600 lei
 • Tribună VIP - 700 lei

După epuizarea biletelor promoționale la Normal (2500 de bilete) și Golden Circle (1000 bilete), prețul biletelor va fi 270 lei la Normal Circle și 440 lei la Golden circle.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 16 iulie 2022

KISS - ROCK THE CITY 2022

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Whitesnake îşi anulează concertul din România, anulându-şi de asemenea turneul european de adio

Veşti proaste pentru fanii Whitesnake şi David Coverdale, care nu vor apuca să îşi vadă artiştii preferaţi în 2022. Whitesnake a anunţat pe 2 iulie că îşi anulează turneul european de adio, din cauza unor probleme de sănătate. Artiştii ar fi trebuit să vină la Bucureşti la mijlocul acestei luni, urcând pe aceeaşi scenă cu KISS.

Publicat

pe

Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019
Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Vestea despre anularea turneului european Whitesnake a devenit chiar de la solistul David Coverdale, care a transmis următorul mesaj în social media:

Cu profundă tristeţe trebuie să anunţ că din cauza problemelor de sănătate şi la recomandarea doctorului, dar şi din grijă pentru sănătatea şi siguranţa tuturor, Whitesnake nu poate să îşi continue turneul european de adio.

Îmi cer scuze sincere tuturor fanilor uimitori Whitesnake, care ardeau de nerăbdare să participe la concertele rămase din acest turneu. Tot personalul nostru şi componenţii echipei au lucrat din greu pentru a pune la punct aceste show-uri şi toţi promoterii şi alţi profesionişti care ne-au ajutat să organizăm turneul... vă apreciez şi vă iubesc pe toţi.

Pe final de iunie 2022 Whitesnake a anulat 3 concerte din cadrul turneului de adio din cauza unei infecţii de sinus şi trahee suferită de Coverdale. Solistul a împlinit 70 de ani în septembrie şi nu e singurul membru al trupei care s-a îmbolnăvit pe parcursul turneului european al formaţiei. Chitaristul Reb Beach a ratat câteva show-uri în ultima lună simţindu-se rău. Pe 25 iunie Whitenake şi-a anulat prezentat la Rock Imperium Festival în Spania deoarece toboşarul Tommy Aldridge a avut propriile sale probleme de sănătate, ratând pentru prima dată în cariera un concert.

Whitesnake şi-a pornit turneul de adio pe 10 mai în Irlanda, Dublin, cu un set de 14 piese. În turneu îi aveau pe cei de la Europe ca invitaţi speciali, iar pe Foreigner drept co-headliner. Pentru acest turneu Whitesnake a inaugurat doi noi membri: clăparul, chitaristul şi backing vocal Dino Jelusick şi basistul irlandez Tanya O'Callaghan.

David Coverdale se luptă cu necazuri legate de sănătate de ceva vreme, iar în 2017 şi-a operat genunchii, primind proteze din titaniu din cauza artritei degenerative. Whitesnake a mai fost în România în vara lui 2019, la Arenele Romane, cu o reprezentaţie apreciată de public.

Whitesnake a avut mai multe iteraţii, fiind activă între 1978 şi 1990, apoi în 1994 şi 1997. Actuala versiune e activă din anul 2003. Grupul londonez a fost iniţial catalogat drept blues rock, dar în anii '80 a trecut la hard rock şi a etalat o estetică glam. Iniţial trupa era una de acompaniament pentru David Coverdale, care tocmai părăsise legendarul grupDeep Purple pe final de ani '70. Coverdale rămâne şi acum singurul membru constant prezent în componenţa grupului.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Rock The City 2022 - Reguli de acces la concertele Kiss și Whitesnake

Pe 16 iulie, Kiss și Whitesnake concertează în cadrul Rock The City 2022. Cea de-a 11-a ediție a festivalului bucureștean va avea loc în parcarea A din complexul Romexpo și va fi deschisă de trupa germană Powerwolf. Consultă regulile de acces la festival.

Publicat

pe

Kiss
Kiss │ FOTO: D&D East Entertainment

La trei ani de la ultima edițiefestivalul Rock The City revine pe cai mari pe 16 iulie 2022. Kiss susține în cadrul festivalului primul concert în România, aceasta fiind ultima ocazie a publicului de a o vedea live, trupa încheindu-și o carieră de aproape 5 decenii cu turneul End Of The Road. În lineup sunt confirmate și Whitesnake și POWERWOLF. Evenimentul va avea loc în parcarea A din complexul Romexpo.

Reguli de acces la Rock The City 2022:

Porțile se vor deschide la ora 15:00. La intrarea în locație, toți participanții vor fi controlați de către agenții de securitate.

Detalii privind biletele:

 • Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze biletele pentru control. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor fi nevoite să-și cumpere alte bilete.
 • Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
 • Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.
 • Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.
 • De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Detalii privind accesul cu alimente:

 • Accesul cu alimente și băuturi din afara locației nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul locatiei de la care se vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări.

Accesul copiilor:

 • Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul eveneimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani.
 • Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor, gravidelorvsau persoanelor epileptic. Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă.
 • Copiii care au vârste între 3 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, pe baza unui bilet valid cu preț întreg, iar peste 16 ani pot participa neînsoțiți. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Este interzis accesul cu:

 • droguri sau substanțe ilegale / interzise / periculoase / toxice / medicamente, cu excepția substanțelor necesare din motive medicale dovedite;
 • răcitoare sau lazi frigorifice;
 • rucsacuri sau genți de dimensiuni mai mari de o coală de hartie A4;
 • sticle (din sticlă sau plastic – pet), conserve, doze;
 • scaune pliabile, perne, copertine, corturi, gonflabile;
 • mâncare sau băuturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei;
 • arme de orice fel, catușe, cuțite de orice fel, cuttere, bâte, buzdugane, spray-uri cu piper, spray-uri paralizante, bâte de basabell, răngi, bastoane;
 • obiecte ascuțite, obiecte care pot tăia, obiecte periculoase denorice fel, foarfece, lame de ras, bijuterii ascuțite sau tăioase, lanțuri sau alte obiecte care pot reprezenta un pericol public;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), lumânari;
 • echipament de înregistrare audio/video, selfie sticks, trepiede, monopiede etc;
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (Tip DSLR, tip Mirrorless, tip Leica, tip GoPro);
 • Ipad-uri, tablete, laptopuri, drone;
 • biciclete, trotinete, segway,
 • obiecte care produc zgomot, fluiere, claxoane, goarne, instrumente, clopote, vuvuzele, dispozitive care produc sunete puternice electronic, mecanic sau manual;
 • bannere, postere, de dimensiuni mai mari de A3, steaguri, pături, mingi;
 • umbrele;
 • artificii, fumigene, torțe, articole pirotehnice de orice fel, spray-uri, vopsele, obiecte sau lichide inflamabile;
 • animale de companie;

Accesul persoanelor cu probleme medicale:

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:

 • Persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile care le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment.

Prețurile liletelor la Rock The City 2022 - concerte KISS și Whitesnake:

 • Normal circle – 292 RON
 • Golden circle – 378 RON
 • Diamond circle – 648 RON
 • Tribună VIP – 756 RON
Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending