Urmărește-ne în Social Media

Whitesnake - Shut Up & Kiss Me

Whitesnake pare să aibă aceeași energie ca în tinerețe. În noul videoclip ”Shut Up & Kiss Me”, trupa se dezlănțuie pe scenă asemenea unei găști de puștani ce tocmai au descoperit cu ce se mănâncă rock-ul.

Sub hashtag-ul #rockulnuemort, Whitesnake lansează videoclipul ”Shut Up & Kiss Me”, a cărui poveste pornește de la premisa că lumea are nevoie de mai multă distracție.

”E o energie cu adevărat întunecată acum în lume, așa că ne-am gândit să scriem despre ceva distractiv, o piesă despre acel moment când te îndrăgostești de o tipă grozavă. Tu vorbești mult, încerci să o impresionezi, iar ea se uită direct la tine, ia taurul de coarne și-ți spune ”Shut Up & Kiss Me” (Taci si sărută-mă) și atât”, a detaliat David Coverdale.

În videoclipul melodiei, regizat de Tyler Bourns, apare emblematicul Jaguar alb al lui Coverdale, pe care fanii mai vechi l-au putut admira pentru prima oară în clipul melodiei ”Here I Go Again”, din 1987.

Piesa ”Shut Up & Kiss Me” este inclusă pe noul album ”Flesh & Blood”, pe care trupa îl va lansa pe 10 mai. Conform declarațiilor lui David Coverdale, ”acesta va fi cel mai bun album de până acum”.

”Știu că sună a clișeu (cu referire la cât de bun e albumul), dar știu despre ce vorbesc. Ar fi și cazul, considerând că fac asta de aproape 50 de ani”, a declarat Coverdale la SiriusXM.

Potrivit solistului, noul album are ”toate elementele necesare pentru a fi numit un disc Whitesnake, dar este îmbrăcat într-o culoare proaspătă, vibrantă”. Discul va marca prima colaborare pe compoziție dintre Coverdale și chitariștii Reb Beach și Joel Hoekstra.

Whitesnake este o legendă a rock-ului clasic și una dintre formațiile etalon ale așa numitului ”New Wave of British Heavy Metal”. Trupa și-a început activitatea în 1978, continuând până în prezent, cu mici pauze în anii '90. Bazele formației au fost puse de David Coverdale, după ce artistul și-a terminat colaborarea cu Deep Purple.

Din cele 12 albume de studio lansate, jumătate dintre ele au primit Discuri de Platină sau de Aur. Per total, palmaresul trupei numără: 4 Discuri de Aur, 17 Discuri de Platină și un Disc de Argint. Absolut toate albumele Whitesnake au intrat în Top 50 în Marea Britanie, iar 6 au accesat și Top 10.

Whitesnake va concerta anul acesta la București. Pe 1 iulie, trupa va cânta la Arenele, evenimentul făcând parte din turneul mondial de promovare a albumului "Flesh & Blood".

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 1 iulie 2019

Whitesnake

Loc
Arenele Romane
Comentarii