Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

The Kryptonite Sparks - Antidemotivațional (Lyric Video)

The Kryptonite Sparks ne propune să îl luăm pe "nu" în brațe cu noua lor piesă. "Antidemotivațional" este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

"Antidemotivațional" a fost compusă și produsă de Rareș Diaconu și Călin-Răzvan Diaconu, mixată și masterizată de Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase și Cristian Varga.

"<<Antidemotivațional>> este de astăzi a voastră! O piesă în care vorbim despre multitudinea de sfaturi, self-help. Bombardamentul de <<fă așa și nu așa>>, asaltul de lifestyle influencing, flux de alte vieți trăite-n paralel care nu au de ce să se întrepătrundă. Lifestyle influencing, care nu e în sine invalid, dar care prin simplul fapt că vine cu un volum enorm, te lasă copleșit, demoralizat, și cu sentimentul în plex că nu ești suficient de bine așa cum ești tu.

Nu e o piesă care justifică indiferența sau ignoranța. E mai degrabă despre a-ți găsi propria cale, încercând multe lucruri, filtrându-le prin eul tău. Să înveți să spui NU la lucrurile pe care le-ncerci și simți că nu sunt pentru tine. Fiecare voce are câte-un sfat de dat. Fiecare sfat dat nu e neapărat un sfat de urmat. Fiecare sfat de urmat nu e ce-ți trebuie ție cu adevărat. Ironic, piesa pare un sfat în sine. Nu e. Live and let live. Babe, ce-ar fi să-mi spui cum faci tu?" - The Kryptonite Sparks.

The Kryptonite Sparks e un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Cu prima suflare în 2010, TKS recreează aroma britanică a anilor '70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă.

Comentează

Concerte & turnee

Kerala Dust este primul headliner internațional al festivalului DWMT La Conac 2024

Cea de-a doua ediție a festivalului DWMT La Conac promite un lineup bogat și o experiență culturală complexă. Organizatorii au anunțat primul val de artiști, printre ei numărându-se și trupa Kerala Dust. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Kerala Dust la DWMT la Conac 2024
Kerala Dust la DWMT la Conac 2024 │ FOTO: DWMT la Conac

În perioada 7-8 septembrie, Conacul Udriște Năsturel găzduiește cea de-a doua ediție a festivalului DWMT la Conac. Primele trupe anunțate, care vor urca pe main stage, sunt om la lună, HVNDS Lite, The Kryptonite Sparks, Delta Pe Obraz, Musspell, Simona Delegeanu, Paul Tihan & Andra Andriucă. În premieră pentru DWMT La Conac, primul headliner internațional al festivalului este Kerala Dust. Fondată în 2016 la Londra, dar stabilită acum în Berlin și Zurich, trupa e recunoscută pentru blend-ul inovator de blues, americana, beat-uri eclectice și elemente hipnotice.

Scena alternativă va redeveni și anul acesta un punct de atracție pentru music explorers, fiind un reper important pentru descoperirea de new & emerging acts.

Pe lângă premierele muzicale, cea de-a doua ediție DWMT La Conac va celebra și artele vizuale cu o expoziție în exclusivitate, extinsă pe întreaga suprafață a Conacului Udriște-Năsturel, atât în interior, cât și la exterior. Curatoriată de Medina Pop și intitulată "We Lived Good Lives", expoziția va oferi o experiență multi-disciplinară, adunând lucrări semnate de artiști români emergenți, alături de nume mature, care vor invita publicul la reflexie asupra rolului memoriei, ca proces și catalizator de manifestare a gratitudinii și de celebrare a simplului act de "a fi", aici, acum.

Promisiunea unui festival despre sinergia dintre arte și muzică nu ar fi completă fără o experiența culinară gourmet, concepută special de bucătari cunoscuți, pentru a întregi viziunea premium și rafinată a evenimentului.

Prețuri bilete DWMT La Conac 2024:

  • Biletele pentru evenimentul DWMT la Conac se găsesc online, la prețuri de 200 lei și 250 lei (earlybird). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending