Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Iron Maiden cântă în 2022 în România; Când se pot cumpăra biletele?

Vestea săptămânii din muzică e faptul că Iron Maiden revine în România pentru un concert în anul 2022. Legendara trupă britanică, care a lansat albumul "Senjutsu" în 2021 ajunge în ţara noastră pentru un concert în primăvara anului viitor. Toate detaliile le aflaţi în articol.

Publicat

pe

Videoclip Iron Maiden Writing on the Wall
Videoclip Iron Maiden Writing on the Wall │ FOTO: Iron Maiden

Iron Maiden va cânta în Bucureşti, la Romexpo pe 26 mai 2022, în aer liber. Biletele se vor pune în vânzare începând cu data de 6 decembrie, de la ora 10:00. Primele 500 de bilete din fiecare categorie au preţ earlybird. Membrii Fan Clubului Iron Maiden vor putea avea acces la bilete mai devreme. În deschiderea trupei vor cânta cei de la Lord of the Lost, formaţie germană. Evident, evenimentul se va desfăşura respectând normele în vigoare la momentul respectiv.

Show-ul din 2022 va include şi piese de pe noul album de studio, "Senjutsu". Acesta a debutat pe 3 septembrie 2021 şi este materialul de studio cu numărul 17 în cariera formaţiei britanice. Este primul LP al grupului în aproape 6 ani, venind după "The Book of Souls" din 2015. Este şi al doilea album de studio al grupului. Conceptul său se învârte în jurul apocalipsei şi al distopiei provocată de o dictatură sau tendinţa umană de a se autodistruge.

Dintre cele 10 piese de pe disc au fost promovate că single-uri "Stratego", dar şi "The Writing on the Wall". Iată şi declaraţiile reprezentanţilor trupei despre concertele din Europa:

Managerul Iron Maiden, Rod Smallwood a declarat:

Vara următoare vom putea în final să susţinem marele turneu pe stadioanele din Europa pentru Legacy of the Beast care trebuia să aibă loc în 2020 şi care a fost reprogramat de două ori. Suntem încântaţi să adăugăm la acest turneu câteva dintre marile oraşe din Europa de Est, reuşind să ajungem şi în Ucraina unde nu am cântat niciodată.

Vom face câteva modificări în cadrul producţiei scenice şi setlistului pentru a include şi piese de pe noul album "Senjutsu", lucru ce va transforma Legacy of the Beast într-un show mai spectaculos decât versiunea originală. Dar să fiţi siguri că vom include toate hiturile şi elementele originale ale turneului precum Spitfire, Icarus, Hell, aruncătoare de flăcări, elemente pirotehnice şi nu numai. În acelaşi timp vom adăuga şi elemente noi iar Trooper Eddie va avea o competiţie serioasă în noua lume Senjutsu pe care am gândit-o.

Solistul Iron Maiden, Bruce Dickinson a adăugat:

Abia aşteptăm să ne întoarcem în Europa anul viitor şi este grozav că am putut să adăugăm Bucureştiul şi celelalte concerte din Europa de Est, oraşe mari cu fani grozavi. Sunt entuziasmat pentru noile schimbări ale producţiei scenice şi abia aştept ca toată lumea să vadă ce le-am pregătit. Întreaga formaţie s-a bucurat de turneul Legacy iar acum abia aşteptam să ne întoarcem la drum, să cântăm live, să ne distrăm şi să ne reîntâlnim cu toată lumea.

Bilete şi disponibilitate:

Biletele se pun în vânzare în 3 categorii, Aces High în faţa scenei, The Beasts în spatele acestea şi apoi Troopers şi au următoarele preţuri:

Earlybird: primele 500 de bilete din fiecare categorie

  • Aces High - 399 lei
  • The Beasts - 339 lei
  • Troopers - 259 lei

Presale:

  • Aces High - 449 lei
  • The Beasts - 369 lei
  • Troopers - 289 lei

La acces:

  • Aces High - 480 lei
  • The Beasts - 400 lei
  • Troopers - 320 lei

La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 15 lei. Se pun în vânzare doar 3500 de bilete la categoria Aces High şi 3500 la The Beasts. În total se pun în vânzare 15.000 de bilete.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 26 mai 2022

Iron Maiden

Loc
Romexpo
Comentează

Trending