Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

INNA este sechestrată de Papagal, în semifinala emisiunii Masked Singer 2021

Povestea show-ului Masked Singer capătă noi valențe în această seară, de la ora 21:30. În semifinala emisiunii, INNA este sechestrată de Papagal, iar Mihaela Rădulescu, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor face tot ce le stă în putință pentru a-și răscumpăra colega. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

INNA și Papagalul la Masked Singer 2021
INNA și Papagalul la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

În această seară, Papagalul se întoarce la Masked Singer România și pune la cale un plan de răzbunare împotriva celor patru detectivi care l-au demascat și i-au anulat șansele de a pune ciocul pe marele trofeu. Supărat că a fost scos din concurs și demascat, Papagalul își dorește ca detectivii să afle mai repede identitatea tuturor vedetelor.

Surprizele nu se opresc, însă, aici. Pentru a duce la bun sfârșit misiunea și a-și recupera colega, cei trei detectivi și-au adus întăriri. La masa detectivilor se va așeza Irina Rimes, cea care a dat viață uneia dintre cele mai iubite măști din primul sezon - Căpcăunul.

Papagalul: "V-am răpit membrul cel mai de preț al juriului, cea care se laudă că m-a descoperit și sunt pus pe rele"

"Credeați că ați scăpat de Papagal, mare greșeală, răzbunarea mea abia acum începe. V-am răpit membrul cel mai de preț al juriului, cea care se laudă că m-a descoperit și sunt pus pe rele. Dar da, puteți să o răscumpărați. Cu ce preț? De când am fost scos din concurs, nu am dormit o noapte, am tras cu urechea, am spionat tot ce se întâmplă în culise, am adunat informații importante despre celelalte măști și v-am pregătit câte un plic cu secretele cele mai de preț ale vedetelor rămase în concurs. Acesta este prețul răscumpărării: deschideți pe rând fiecare indiciu oferit de mine și să-i demascați pe toți".

Pentru cei ce nu știu, Papagalul a a fost demascat în urmă cu câteva săptămâni. INNA a fost cea care a ghicit că sub mască se ascunde Alex Velea. Cum se va sfârși planul malefic al Papagalului, dar și ce vedetă își va da masca jos, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Albume noi

INNA a lansat "El Pasado", cel de-al doilea album în limba spaniolă

"El Pasado" este un album la care INNA a lucrat 5 ani, o continuare a lui "YO", primul disc scris în spaniolă de artistă, care a fost lansat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z.

Publicat

pe

INNA - El Pasado
INNA - El Pasado │ FOTO: INNA / Global Records

Cele unsprezece piese de pe "El Pasado" au fost compuse integral de INNA cu Andres Alcaraz, producție David Ciente, mix și master Sergiu Musteață. Tracklist-ul include piesele "Primera Vez", "Como Tu", "Enferma", "Hechizo", "En la Cama", "LaLaLa", "El Tiempo", "Dame la Mano", "Que Importa", "Cora", "Yo Sigo Aqui".

"El Pasado" se lansează cu un mini-film care spune povestea lui Dolores, o artistă seducătoare care se îndrăgostește adesea de spectatorii pentru care performează. Practic, albumul vorbește despre idilele, poveștile și situațiile care i-au frânt inima lui Dolores, iar mini filmul este creat de Bogdan Daragiu cu INNA și filmat la Marmorosch, producție Loops Production, styling Domnica Mărgescu, make-up Anca Buldur, hair Adonis Enache.

"<<El Pasado>> este cel de-al doilea album din cariera mea, scris în limba spaniolă. Procesul a durat aproximativ 5 ani. Albumul vorbește despre o poveste de dragoste petrecută în trecut, de aici și numele <<El Pasado>>. Fiecare piesă reprezintă trăiri și emoții de-a lungul întregii perioade. <<El Pasado>> este, în opinia mea, cel mai complex album pe care l-am scris vreodată! Sper să vă stârnească emoție!", a spus INNA.

INNA este în Mexic în turneul de promovare, unde a participat la festivalul Tecate Pa'l Norte și a cântat pe aceeași scenă cu artiști precum Imagine Dragons, Kendrick Lamar, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Sum 41, Lost Frequencies, dar și Alok și R3hab cu care artista a colaborat.

Albumul "El Pasado" a fost prezentat în premieră în cadrul unui eveniment privat în Mexic, la care au fost invitați fani de-ai artistei care au ascultat în exclusivitate cele 11 piese.

INNA: El Pasado

Citește în continuare

Industria muzicala

Irina Rimes cântă live dintr-o sufragerie piesele "Ultima" și "Nimic" - VIDEO

Irina Rimes a lansat piesele "Ultima" și "Nimic", în variantă live, din sufragerie. Artista își invită ascultătorii în intimitatea casei sale, să fie mai aproape de ea și de mesajele pe care le transmite cu fiecare melodie. Te invităm să urmărești fragmentele video care acompaniază partitura muzicală.

Publicat

pe

Irina Rimes cântând live piesa "Ultima"
Irina Rimes cântând live piesa "Ultima" │ FOTO: captură YouTube

Irina Rimes se află în plin turneu național cu "Sufrageria Irinei", un concept muzical prin care artista își deschide porțile sufletului și cântă cele mai iubite piese din repertoriul său. Pentru cei care nu pot ajunge la concerte, dar și pentru fanii care vor să retrăiască emoțiile transmise de muzica Irinei, acesta a lansat două variante live, direct din sufragerie.

Acompaniată de trupa sa, Irina interpretează "Ultima" și "Nimic". Ambele melodii sunt scrise de artistă, producția muzicală fiind realizată de Alex Cotoi pentru prima și Andrei Comaroni pentru cea de-a doua piesă.

Irina Rimes - Ultima

Irina Rimes - Nimic

Începând cu 28 martie, Irina Rimes va transforma România în scena și locul ei de joacă. Muzica emoționantă, atmosfera plină de bucurie și profunzimea versurilor artistei vor fi prezente în fiecare colț, deoarece artista va pleca într-un turneu oficial "Sufrageria Irinei".

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Changer", "Gelos", dar și colaborarea cu Theo Rose pentru "Stinge Luminile", extrasă de pe soundtrack-ul filmului "Miami Bici 2".

Citește în continuare

Trending