Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Limp Bizkit lansează albumul aşteptat de 10 ani, "Still Sucks" de Halloween 2021 - TEASER

Limp Bizkit a reuşit cumva să fie pe buzele tuturor prin reprezentaţia excelentă de la Lollapalooza din acest an, lucru reflectat în streaming-ul de piese, crescut cu 500% ulterior. Acum aflăm şi că noul album e în sfârşit gata după un deceniu de travaliu şi că va sosi chiar de Halloween 2021, pe 31 octombrie. În articol veţi găsi şi un teaser pentru "Still Sucks".

Publicat

pe

Coperta album Limp Bizkit Still Sucks 2021
Coperta album Limp Bizkit Still Sucks 2021 │ FOTO: Limp Bizkit

Limp Bizkit a lansat ultimul album de studio în 2011, "Gold Cobra", iar de atunci ne-a oferit câteva single-uri. Primul era "Ready To Go", alături de Lil Wayne, care apărea odată cu zvonurile despre un LP numit "Stampede of the Disco Elephants". Mai recent am ascultat şi single-ul "Dad Vibes", care se auzise de altfel live şi la Lollapalooza. Acolo Fred Durst a şocat pe toată lumea cu noul său look, cu cârlionţi albi, mustaţa "ghidon" şi ochelari roşii.

Ulterior echipa social media a trupei avea să efectueze un sondaj, întrebând fanii dacă mai vor un single sau întregul album. Fred a apelat şi la prietenul Snoop Dogg, care a întrebat acelaşi lucru online. Ultima săptămână a fost petrecută de grup postând părţi din artwork în social media, iar pe 29 octombrie a venit şi un teaser video, cu secţiuni din piesele noi de pe album şi un tracklist.

Cu această ocazie s-a confirmat şi numele noului album şi anume "Still Sucks". În clipul teaser apare un personaj numit Jake Bacon (redneck-ul tipic), care aminteşte de sketch-urile lui James Maynard Keenan de la TOOL, când încerca să promoveze trupa secundară Puscifer. Cel mai ciudat single de pe noul LP se anunţă unul cu sound de boy band, conform acestui teaser. Ce e clar e că duminică, 31 octombrie 2021 ne aşteaptă un nou album Limp Bizkit pe reţelele de streaming.

În iunie 2021, chitaristul Wes Borland explicase că instrumentalul discului e gata de ceva vreme, dar Durst era nemulţumit de vocea înregistrată şi a dorit să ia totul de la zero. Au fost citate 7 studiouri diferite şi zeci de încercări de a finaliza albumul, dar iată că e gata în sfârşit.

Aflăm şi că 35 de piese au fost înregistrate pentru acest disc, dar selecţia dură a lăsat la final doar 12 track-uri de care să se bucure fanii. Formaţia americană de nu metal a cântat în România la Electric Castle în 2019, acolo unde a urcat pe scenă şi Bring Me the Horizon.

Comentează

Trending