Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Limp Bizkit a înregistrat 35 de piese noi pentru mult amânatul album nou

Limp Bizkit e gata să se alăture trupelor care au sărit de un deceniu pauză între albume. "Stampede of the Disco Elephants" este numele albumului 6 din discografia trupei, care a tot fost amânat pe parcursul ultimului deceniu. Chitaristul trupei, Wes Borland a oferit în sfârşit informaţii despre evoluţia LP-ului în cadrul unui interviu recent.

Publicat

pe

Limp Bizkit
Limp Bizkit

Wes Borland, cunoscut pentru picturile faciale şi corporale înfricoşătoare, dar şi drept un chitarist pe care se bazează sunetul Limp Bizkit a făcut câteva declaraţii interesante la pdocastul "Drinks With Johnny". Acesta este podcastul lui Johnny Crist de la Avenged Sevenfold. Wes a declarat că trupa a înregistrat instrumental pentru 35 de piese, iar ele mai trebuie doar finalizate şi Fred Durst trebuie să îşi înregistreze vocea. Albumul a fost anunţat în 2012, iar în 2014 apărea single-ul "Endless Slaughter".

Ultimul album lansat de Limp Bizkit a fost "Gold Cobra" din 2011, iar de atunci trupa a ajuns la casa de discuri Cash Money Records a lui Lil Wayne, cu care a colaborat pe piesa "Ready to Go". Chitaristul a declarat în podcast că în ultimii 10 ani formaţia s-a reunit de aproximativ 7 ori în studio-uri din diferite locuri. Multe dintre întârzieri ar avea de-a face cu nemulţumirile lui Fred Durst legate de modul în care i-au ieşit track-urile vocale. Durst a înregistrat voci pentru toate cele 35 de piese, dar apoi le-a şters, fiind nemulţumit.

Acum solistul ar privi lucrurile mai matur şi e gata să aleagă totuşi o selecţie de piese de care este mulţumit şi le finaliza pentru noul disc. Wes se declară deschis să îl aştepte pe Fred oricât va fi nevoie şi a amintit şi de despărţirea din trecut a trupei şi de faptul că solistul a devenit la un moment dat cel mai urât om din lume. Fred a fost totuşi ocupat în ultimii ani, axându-se pe cariera sa de regizor. I-a regizat videoclipuri lui Tommy Lee, dar şi un film cu John Travolta numit "The Fanatic".

Are în CV şi videoclipuri Staind, Limp Bizkit, dar şi comedia "The Longshots" cu Ice Cube şi Keke Palmer. Wes Borland are propria trupa numită Black Light Burns, care a cunoscut un succes moderat prin release-urile de până acum, în special datorită chitarei creative.

Limp Bizkit a cântat în România la Electric Castle 2019, cu o reprezentaţie marcată de probleme de sonorizare.

Comentează

Trending