Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Liderul formaţiei Blink-182 a dezvăluit că are cancer; Mark Hoppus a început chimioterapia

Mark Hoppus, basistul şi liderul actual al formaţiei Blink-182 a făcut o dezvăluire importantă pe contul său de Instagram, anunţându-şi fanii că suferă de cancer. Muzicianul în vârstă de 49 de ani se declară speriat şi a postat faptul că a început deja chimioterapia.

Publicat

pe

Mark Hoppus Blink 182 postare Twitter
Mark Hoppus Blink 182 postare Twitter │ FOTO: Mark Hoppus twitter.com

Vestea cu privire la afecţiunea artistului vine după un Instagram Story postat de basist şi apoi şters pe 23 iunie. Era o fotografie cu Mark având o perfuzie ataşat şi cu un controller de PlayStation 5 în mână. Peste imagine stătea scris textul "Da bună, un tratament pentru cancer, vă rog". Fanii au devenit imediat îngrijoraţi, iar liderul Blink-182 a simţit nevoia să clarifice totul printr-o postare mai detaliată.

Iată declaraţia completă a lui Mark Hoppus:

În ultimele 3 luni am primit tratament prin chimioterapie pentru cancer. Am cancer. Este groaznic şi sunt speriat, dar în acelaşi timp sunt binecuvântat să am alături doctori incredibili şi familie şi prieteni, care mă ajută să trec peste. Am încă luni întregi de tratament în faţă, dar încerc să rămân optimist şi plin de speranţă. Abia aştept să scap de cancer şi să vă văd pe toţi la un concert în viitorul apropiat. Vă iubesc pe toţi.

Muzicianul în vârstă de 49 de ani nu a dezvăluit tipul de cancer de care suferă şi nici stagiul în care acesta a fost detectat. Tobosarul Blink-182 , Travis Barker a confirmat recent că trupa va lansa în 2021 un nou album, succesorul lui "Nine" din 2019. Va include colaborări cu Grimes, Lil Uzi Vert şi Pharrell. În acest moment Blink-182 este compusă din Mark Hoppus (voce, bas), Travis Barker (tobe) şi Matt Skiba (voce, chitară), după ce Tom DeLonge, chitarist şi fondator a părăsit grupul în 2015. Ulterior avea să lucreze la proiecte cu NASA.

Trupa lua o pauză în 2005, dar revenea în 2009, în vreme ce Matt Skiba intra în peisaj în 2015, ca solist şi chitarist. Blink-182 are la activ 8 albume şi a devenit foarte populară la începutul anilor 2000, când devenea practic definiţia filmelor "American Pie" şi apărea în orice comedie pentru adolescenţi sau la evenimentele de skateboarding sau emisiuni MTV.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Blink-182 a lansat primul său single după reunire, "Edging"

La doar două zile după anunţul că s-a reunit în formula originală, Blink-182 a lansat un nou single, "Edging". Reperul punk-pop este acum în formula completă, cu Mark Hoppus, Tom DeLonge şi Travis Barker, pentru prima dată după un deceniu.

Publicat

pe

Coperta single Blink 182 Edging
Coperta single Blink 182 Edging │ FOTO: Blink 182

Melodia "Edging" este doar începutul acestei reuniuni, care va include şi un turneu şi un nou album. Piesa se găseşte acum pe toate reţelele de streaming şi va primi în curând un videoclip regizat de către Cole Bennet. Noul track este produs de Travis Barker, poate cel mai ocupat toboşar din lume şi omul care i-a dat o carieră rock lui Machine Gun Kelly. Hoppus şi DeLonge au acea dinamică apreciată la început de mileniu, care combina punk-ul muşcător still Offspring cu o doză de auto ironie şi melancolie.

Blink-182 tocmai a anunţat cel mai mare turneu din cariera sa, unul produs de către cei de la Live Nation. A fost nevoie să fie adăugate extra show-uri, deoarece turneul e deja prea populară. Include primele reprezentaţii ale grupului în America Latină, dar şi opriri în Europa, Noua Zeelandă, Australia şi America de Nord. Se desfăşoară între martie 2023 şi februarie 2024 şi include multiple apariţii la festivaluri rock, precum Lollapalooza împreună cu Drake şi Billie Eilish.

Trupa pornea la drum în anul 1992 şi se oprea în 2005. Povestea se relua în 2009, dar nu în formula completă. Marele absent rămâne Matt Skiba, chitarist şi solist Blink-1982 între 2015 şi 2022. El scria în general versuri romantice întunecate şi era şi solist al trupei Alkaline Trio. Alături de Blink, acest solist a înregistrat două albume că solist, "California" şi "Nine", lansate în 2016 şi 2019, în absenţa lui Tom DeLonge.

Tom DeLonge a mai plecat de la Blink de 2 ori până acum şi are proiecte impresionante în afară muzicii. Are firme de design şi tehnologie şi dacă ne luăm după apariţia sa la podcastul lui Joe Rogan, are contracte cu NASA care îi permite să studieze metale din spaţiu. Are şi o fascinaţie sau chiar obsesie legată de OZN-uri, fiind consultant NASA pe această temă.

Mark Hoppus, basist şi co-vocalist Blink a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu un an, dar a învins boala după sesiuni de chimioterapie.

Citește în continuare

Muzică & Dans

Formația Blink-182 revine în formula originală și anunță un single nou

Blink-182 a anunțat o reuniune cu fostul cântăreț/chitarist Tom DeLonge pentru un turneu internațional și muzică nouă. Te invităm să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Blink-182
Blink-182 │ FOTO: captură YouTube / blink-182

După ce a părăsit trupa de două ori - în 2005 și apoi din nou în 2014 - DeLonge este din nou alături de cântărețul/basistul Mark Hoppus și bateristul Travis Barker pentru un viitor turneu promovat de Live Nation, prezentat drept cea mai mare călătorie internațională a trupei Blink-182.

Turneul este programat să înceapă pe 11 martie în Tijuana, Mexic, la festivalul Imperial GNP și să mențină trupa în America de Sud și Mexic până pe 12 aprilie, înainte de a se muta în America de Nord pe 4 mai cu un spectacol la Xcel Energy Center în St. Paul, Minnesota. Blink-182 va porni apoi spre Europa în septembrie și în Australia/Noua Zeelandă la începutul anului 2024.

Turneul mondial va cuprinde și o serie de trupe ce vor cânta în deschidere, astfel: Wallows în America de Sud, Turnstile în America de Nord, The Story So Far în Europa și Rise Against în Australia/Noua Zeelandă.

Pe lângă acest mega turneu, Blink-182 pregătește și o piesă nouă. Intitulat "EDGING", cântecul va fi disponibil începând cu 14 octombrie. O parte din melodie poate fi auzită în clipul promoțional pe care trupa l-a difuzat cu ocazia turneului global.

Citește în continuare

Trending