Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Justin Timberlake: "Ar trebui să o susținem cu toții pe Britney Spears în aceste momente"

Recentele declarații făcute de Britney Spears pe tema controlului ”abuziv” exercitat de tatăl său l-au mișcat pe Justin Timberlake. Fostul iubit al artistei a îndemnat publicul să-i fie alături în aceste momente dificile, declarându-și public susținerea pentru încheierea conservatorismului său.

Publicat

pe

Justin Timberlake
Justin Timberlake │ FOTO: Captură YouTube

Britney Spears a solicitat într-o audiere publică să fie scoasă de sub tutela tatălui său, declarând în fața curții că acesta "ar trebui să meargă la închisoare" pentru modul abuziv în care i-a controlat viața. Artista a adus acuzații grave la adresa lui Jamie Spears, declarând că acesta i-a interzis să se căsătorească sau să aibă copii, obligând-o să ia un medicament cu puternice efecte secundare.

În urma acestor declarații, ce au umplut titlurile publicațiilor de pretutindeni, Justin Timberlake a scris o serie de mesaje pe Twitter prin care își arată susținerea pentru Britney.

"După tot ceea ce am văzut astăzi, ar trebui să o susținem cu toții pe Britney în aceste momente", a scris Justin.

Fostul iubit al lui Britney, căsătorit în prezent cu actrița Jessica Biel, a formulat apoi o serie de argumente ce vin să întărească ideea că ceea ce i s-a întâmplat artistei în anii de conservatorism este profund greșit.

"Indiferent de trecutul nostru, cu bune și rele, și indiferent cât timp a trecut de când s-a întâmplat....ceea ce i se petrece nu este în regulă. Nicio femeie nu ar trebui să se afle în situația de a nu putea lua decizii cu privire la propriul corp (cu trimitere la dorința ei de a avea copii).

Nimeni nu ar trebui să fie controlat împotriva propriei dorințe....și nu ar trebui să fie nevoit să ceară voie pentru a avea acces la resurse financiare pentru care a muncit atât de mult", a mai spus Justin în mesajul său.

Mesajele lui Justin Timberlake de pe Twitter

Conservatorismul lui Britney a început în 2008, când Jamie Spears i-a devenit tutore legal, ca urmare a mai multor episoade de cădere nervoasă. Starea mintală fragilă a artistei a condus la încheierea unui acord în instanță prin care s-a stabilit că tatăl și avocatul ei vor administra bunurile și viața ei personală. Britney nu a mai putut lua de atunci decizii privind cariera și averea sa, fiindu-i controlat inclusiv anturajul.

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending