Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Rapperul DOC a fost invitat la podcastul "Aproximativ Discuţii" cu DJ Gojira - VIDEO

După Delia, Dan Bittman, Sişu, Alex Velea, acum a venit la podcastul lui DJ Gojira de la Happy Fish şi Vlad Munteanu, aka DOC. În cadrul celor 2 ore de "Aproximativ Discuţii" s-a vorbit despre substanţe interzise, materialism, CTC şi cariera de crupier a lui DOC. Podcastul se savurează în articol.

Publicat

pe

Podcast Aproximativ Discutii DJ Gojira DOC Vlad Munteanu
Podcast Aproximativ Discutii DJ Gojira DOC Vlad Munteanu │ FOTO: Happy Fish www.youtube.com

DOC a lansat la final de martie 2021 un album numit "XL MixTape", care include 18 piese noi, nici una mai lungă de 4 minute. Proiectul este unul deschis spre remixare, Facem Records (casa de discuri înfiinţată de C.T.C.), postând bucăţile de acapella de pe mixtape pe un site şi oferindu-le fanilor spre remixare. Cele mai bune vor fi premiate. De pe acest album s-a desprins şi single-ul "Linii", care a primit un videoclip, un soi de time lapse frenetic, cu "furnicuţe" în fundal şi un DOC cu flow roarte rapid.

Ajuns la 40 de ani, rapperul a vorbit mult despre paternitate şi liniştea pe care o simte la podcastul lui DJ Gojira, "Aproximativ Discuţii". A povestit despre substanţele încercate, de la cocaină la marijuana şi am aflat că sesiunea sa impecabilă de la Urbanist a fost sub influenţa "cox-ului". Gazda podcastului a remarcat în multiple rânduri şi că rapperul este acum mai "fercheş" şi metrosexual, acesta recunoscând că are mai mare grijă de el de când e tată. Am auzit şi poveşti fascinante din cariera de crupier a lui Vlad, inclusiv despre un kurd, care a pierdut 1.5 milioane de euro într-o seară la cazino.

S-a vorbit şi despre diss-ul şi beef-ul cu Paraziţii, care aparent a fost eliminat, DOC având acum o relaţie bună cu Ombladon spre exemplu. Poate cea mai interesantă informaţie desprinsă din podcast a fost faptul că DOC şi Smiley au din nou o piesă împreună, după mega hitul "Pierdut Buletin". Aceasta va debuta în 2021, dar nu se ştie exact când. Apropo de "Pierdut Buletin", DOC a fost cumva traumatizat de râurile de hate primite odată cu lansarea acelei piese, care l-a făcut să fie perceput de fani ca "sellout" şi aderent la mainstream, cumva ieşit din underground.

Am aflat pe final de podcast şi că o reunire a C.T.C. e oricând posibilă, cu Vlad Dobrescu şi Deliric mereu gata să se alăture, dar asta doar din 2022. Deliric e prea ocupat cu businessul conform lui DOC, iar Vlad Dobrescu are propriile proiecte.

Următorii invitaţi aşteptaţi la podcastul lui DJ Gojira de pe Happy Fish sunt Uzzi de la BUG Mafia, dar şi trapperul Amuly.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Antonia a fost invitată la podcastul HappyFish "Aproximativ Discuţii" - VIDEO

Finalul de an ne aduce ultimul episod al podcastului "Aproximativ Discuţii" cu DJ Gojira pe canalul de YouTube HappyFish. Invitatul a fost Antonia, care a discutat pe parcursul a o oră şi jumătate despre relaţia cu Alex Velea, transformarea sa faţă de începutul carierei şi... responsabilitatea faţă de fani.

Publicat

pe

Antonia la podcast HappyFish Aproximativ Discutii cu DJ Gojira
Antonia la podcast HappyFish Aproximativ Discutii cu DJ Gojira │ FOTO: HappyFish

Discuţia a început pe tema desenelor animate şi Antonia a vorbit despre copilăria sa din SUA, cu "Ren and Stimpy" pe micul ecran. S-a vorbit inevitabil şi despre banii produşi de Antonia în comparaţie cu cei produşi de Alex Velea. Artista a subliniat că ea produce mai mult pe partea de influencing, în vreme ce partenerul său produce mai mult din muzică. Am aflat din podcast că Antonia a cochetat cu modelling-ul şi fenomenul pageant încă din copilărie, de la 9 ani.

DJ Gojira a insistat mult şi pe titlul de "cea mai frumoasă femeie din România", adjudecat de Antonia în presă câţiva ani la rând. Artista a subliniat totuşi că ar fi preferat să audă mai multe despre coregrafiile sale, despre talentul muzical şi show-urile extravagante puse în scenă. S-a încercat şi un ASMR în timpul podcast-ului, ca un mic tribut pentru cântatul şoptit al Antoniei din piesă "Marabou".

Ce a fost interesant e că gazda şi invitatul au vorbit mai mult despre muzica din afară, decât despre cea de la noi. E vorba despre hipersexualizarea din rap şi R&B, cu exemple precum Chris Brown, Trey Songz, Saweetie, Megan Thee Stallion. Lucrurile au devenit serioase atunci când s-a intrat în zona de responsabilitate a artistului faţă de publicul său. A fost invocat cazul lui DaBaby, dar şi tragedia de la concertul lui Travis Scott, dar fără prea multe detalii.

Spre final când Antonia s-a relaxat, DJ Gojira a "dat din casă", dezvăluind ca şi "cumnata" şi Alex Velea sunt foarte amuzanţi şi buni la roast-uri şi glume. În acelaşi timp poate fi sensibilă şi foarte plină de candoare când vine vorba despre familia sa.

În 2021 Antonia a lansat piesele "Amor" şi "Benny Hana", dar şi "I Think I Love Him", iar artista a interpretat imnul SAGA Festival "Take Me Somewhere", alături de DJ-ul olandez Avalan.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Finala SuperStar România se joacă în 4 concurenți; Ce declară pretendenții la titlu înaintea selecției din live-ul 3

Concurenții de la SuperStar România luptă pentru calificarea în Marea Finală. Doar patru din cei 6 rămași în concurs vor merge mai departe, iar decizia e luată de public. Emoțiile sunt mari, fiecare concurent sperând la șansa lui la titlu.

Publicat

pe

Alessandro Mucea
Alessandro Mucea │ FOTO: PRO TV

Ultimul live dinaintea finalei SuperStar România îi readuce pe scenă pe Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru, Maria Ojică, Naomi Prie și Romina Apostol. Pe 10 decembrie, publicul va alege finaliștii SuperStar România. Primii patru clasați în urma centralizării voturilor celor de acasă vor cânta în Marea Finală de pe 17 decembrie.

Cei 6 concurenți rămași în concurs au dat totul pe scenă în live-ul precedent și sunt pregătiți să treacă la următoarea etapă. Mai jos le puteți citi declarațiile, făcute pentru PRO TV.

Ce declară cei 6 concurenți care luptă pentru calificarea în Finala SuperStar România

  • Maria Ojică: "E ca într-un vis. Simt că plutesc și că fac ce-mi place, ce vreau să fac toată viața."
  • Naomi Prie: "Simt că-mi trăiesc visul și le sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au susținut"
  • Alessandro Mucea: "Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Eu în viitor mi-aș dori foarte mult să continui cu muzica."
  • Maria Jugănaru: "Eu urc pe scenă nu ca să demonstrez că pot să ating nu știu ce notă, urc pe scenă ca să mă ofer pe mine."
  • Alexandru Precup: "Atunci când m-am apucat să cânt nu aveam gândul că o să ajung cineva, aveam doar un plan micuț. Îmi doresc foarte mult să reușesc în muzică."
  • Romina Apostol: "Aș vrea să vadă lumea că pot să transmit și emoție și vreau să arăt că pot să cânt și soft."

4 concurenți se califică în Marea Finală SuperStar România

Ca și în ediția trecută a emisiunii, concurenții care merită să meargă în următoarea etapă vor fi aleși exclusiv de către public. Voturile celor de acasă vor fi singurele care vor conta.

Din cei 6 concurenți rămași în concurs, 4 vor fi selectați pentru a merge mai departe în Marea Finală, de pe 17 decembrie. 

Cei care doresc să-și susțină favoriții o pot face prin sms, la numărul 1264, sau online pe voteazasuperstar.protv.ro. Publicul își va putea exprima opțiunea după ce Theo Rose va spune "START VOT".

Momentele speciale din live-ul precedent SuperStar România

În LIVE-ul 2 al emisiunii SuperStar România, publicul s-a bucurat de prestații memorabile din partea juraților. Carla’s Dreams și EMMA au cântat hitul "N-aud", iar Smiley și DOC au cântat "Locul sfințește omul". Raluka a interpretat în premieră piesa "Acum".

Citește în continuare

Lifestyle

Deliric la podcastul HappyFish: versuri citite de pe foaie, aventuri la Electric Castle în 4 ore de "Aproximativ Discuţii"

Deliric a fost cel mai nou invitat al lui DJ Gojira la podcastul "Aproximativ Discuţii" de pe canalul YouTube HappyFish. Acesta e probabil cel mai lung podcast de până acum realizat de Gojira, depăşindu-l chiar şi pe cel cu Aluziva (4 ore şi 11 minute versus 4 ore). Despre ce s-a discutat aflaţi în articol, unde se poate urmări şi podcastul.

Publicat

pe

Podcast Aproximativ Discutii Happyfish DJ Gojira Deliric
Podcast Aproximativ Discutii Happyfish DJ Gojira Deliric │ FOTO: HappyFish

După ce DJ Gojira a discutat cu DOC şi Vlad Dobrescu la podcastul "Aproximativ Discuţii", acum întregeşte CTC prin intermediul lui Deliric. Creatorul brandului PORC a discutat pe parcursul a 4 ore despre aventuri la Electric Castle, haterii din comentarii, versuri înţelese greşit şi versuri citite de pe foaie. După o oră de glume axate pe muzica din copilărie s-a trecut la aventuri din cariera muzicală şi apoi la o discuţie serioasă despre modul în care Deliric îşi compune versurile.

Două laitmotivuri care au tot apărut în podcast au fost "coperta de album cu fata cu furca în fund" şi "apăsaţi pe clopoţel". Ca orice om curios din fire am căutat pe Google coperta despre care Toto (Deliric) îşi amintea că a văzut-o la sora sa, care ascultă metale grele când era mică. Ar putea fi "Far Beyond Driven" de la Pantera, dar nu e sigur. Gojira aruncă "vina" pe vreo formaţie de black nordic.

S-a discutat despre faptul că rapperul îşi citea des la concerte versurile de pe foi sau de pe telefon şi îşi deplânge incapacitatea de a reţine chiar toate versurile. Cu tehnologia modernă şi ecrane amplasate în jurul scenei s-a mai atenuat din această problemă. Gazda podcastului a povestit la rândul său momentul când a luat un pumn în frunte în Craiova pentru că nu mixa destul de house. Deliric pe de altă pare şi-a amintit cum la Electric Castle la prima sau a doua ediţie a adormit în backstage, apărând adormit în vlogul unei trupe de pe mainstage.

Am aflat şi că "Venin" a fost o piesă compusă cu o primă strofă şi o a doua strofă cu 6-7 ani distanţă între ele. S-a "bârfit" şi despre hitul "Fugi", colaborare dintre Gojira, Planet H şi Deliric datând din 2012 şi cum s-a născut acest proiect. Cele două albume ale lui Deliric cu Silent Strike au ajuns de asemenea subiecte de discuţii, dar şi natura molcomă a lui Silent Strike şi faptul că e scump la vorbă. Gojira avea totuşi o anecdotă cu el nervos în club Goblin.

De remarcat că în ciuda lungimii uriaşe a podcastului, gazda a ocolit subiecte mondene precum relaţia lui Deliric cu INNA sau chiar şi detalii despre evoluţia brandului PORC. Am aflat şi că Deliric e în pauză acum după al doilea LP cu Silent Strike şi că îşi ia în fiecare vară o lună de călătorii pe glob, de unde îşi trage seva şi unde îi vin ideile. Restul îl aflaţi din acest podcast savuros, al cărui record de durată va fi greu de bătut.

Citește în continuare

Trending