Urmărește-ne în Social Media

pop, rap

rareș & DOC - Să curgă banii (lyric video)

rareș și DOC își unesc forțele și lansează "Să curgă banii", o declarație de determinare și ambiție pe note muzicale. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Versurile piesei "Să curgă banii" au fost scrise de rareș și DOC, iar pentru muzică și producție, artiștii au colaborat cu DOMINO.

"<<Să curgă banii>>, să curgă muzica. O mare plăcere să mă regăsesc cu DOC în studio și o și mai mare plăcere să lansăm piesa asta împreună. Cu doza aceea de aroganță și ironie, cred că vi se va părea cel puțin interesantă piesa", a spus rareș.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, "Nașpa", alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea și Summerwell, iar rareș nu s-a oprit aici. Melodia "Buchet de trandafiri", în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul #2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, câștigat la The Artist Awards.

rareș a interpretat rolul principal în pelicula "Romina VTM" și a realizat o serie de colaborări muzicale pentru coloana sonoră a acesteia. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Theo Rose și DOMINO pentru piesa "Sâmbătă seară" a fost un real succes, atingând locul 1 în topul căutărilor Shazam și stând, pentru 13 săptămâni în Top 10 Media Forest, cu peak position #2. Recent, rareș a colaborat cu JUNO pentru piesa "Foc", cu Olivia Addams pentru "Of Corso", cu Ștefan Costea pentru "123 (Ultimul dans)" și cu Eva Timush pentru "Te-am sunat".

Activ din 1997, DOC este unul dintre cei mai apreciați artiști din scena muzicală hip-hop. El a jucat un rol esențial ca membru fondator al primei case de discuri independente de hip-hop din România, Facem Records. În anul 1999, a fost co-fondator al trupei CTC, alături de Deliric, Vlad Dobrescu și DJ Paul. În 2015, DJ Nasa s-a alăturat trupei. În palmaresul lor se regăsește un EP lansat în 2002, precum și albumul "Dificultăți Tehnice" din 2005.

În paralel, DOC și-a continuat cariera solo, punctând cu albume notabile precum "Scăpat De Sub Control" (2010), "Lucrare De Control" (2011), "DOC & Motzu In HD" (2015) și "Eu" (2018). În 2017, a fost implicat în proiectul RWMNCS, o colaborare cu Dorian, care a rezultat într-un album exclusiv în limba engleză. Pe lângă creațiile proprii, DOC a contribuit la materialele colegilor săi de trupă și a colaborat cu numeroși alți artiști din România și din afara țării.

Trending