Urmărește-ne în Social Media

florianrus x DOC - Rege pentru o noapte

florianrus și DOC colaborează pentru prima dată și lansează "Rege pentru o noapte", o piesă care te face să te gândești la ce contează cu adevărat în viață.

Într-o lume în care mulți se concentrează pe bani și succes, "Rege pentru o noapte" pune în lumină importanța familiei și a prietenilor. Într-o lume materială, florianrus și DOC îți amintesc că adevărata bogăție vine din relațiile autentice și din momentele petrecute cu cei dragi.  Piesa a fost scrisă de Florian Rus și DOC, iar producția a fost realizată de Costel Dominteanu (DOMINO).

florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi - "Străzile din București". Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA.

Piesele lui florianrus sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, "Pură ficțiune" a fost #1 în topurile radio, la fel ca "Partea mea de vină", "Dacă m-ai iubit cândva", piesa sa în colaborare cu JO și "Până îmbătrânim", colaborarea cu Olivia Addams. În 2023, Florian a lansat piesa "Dududum" alături de ANTONIA, dar și "Până atunci", "Ultima decizie" și "O fată după ce s-a despărțit", iar în acest an, artistul și-a încântat fanii cu "Dacă ne rănim", o colaborare alături de Sabrina Stoica.

Activ din 1997, DOC este unul dintre cei mai apreciați artiști din scena muzicală hip-hop. El a jucat un rol esențial ca membru fondator al primei case de discuri independente de hip-hop din România, Facem Records. În anul 1999, a fost co-fondator al trupei CTC, alături de Deliric, Vlad Dobrescu și DJ Paul. În 2015, DJ Nasa s-a alăturat trupei. În palmaresul lor se regăsește un EP lansat în 2002, precum și albumul "Dificultăți Tehnice" din 2005.

În paralel, DOC și-a continuat cariera solo, punctând cu albume notabile precum "Scăpat De Sub Control" (2010), "Lucrare De Control" (2011), "DOC & Motzu In HD" (2015) și "Eu" (2018). În 2017, a fost implicat în proiectul RWMNCS, o colaborare cu Dorian, care a rezultat într-un album exclusiv în limba engleză. Pe lângă creațiile proprii, DOC a contribuit la materialele colegilor săi de trupă și a colaborat cu numeroși alți artiști din România și din afara țării.

Comentarii