Urmărește-ne în Social Media

Paraziții - Parc-as f**e ceva (Explicit)

Paraziții lansează un nou videoclip pentru piesa "Parazitii - Parc-as f**e ceva", un nou extras pe single de pe noul album "Armă Secretă". În stilul specific lor, o piesă cu mesaj direct și tăios și un videoclip mai colorat decât ne-am obișnuit.

După lansarea videoclipului "Lacrimi de ceară" pe 12 mai 2019, Paraziții revin după mai puțin de două săptămâni cu un al doilea videoclip pentru o piesă de pe noul album intitulat "Armă Secretă".

Piesa, numită "Parc-as f**e ceva" este din nou o poveste de viață în care Cheloo și Ombladon se exprimă în stilul caracteristic, tăios, umoristic și lipsit de sentimente către o femeie.

Făcând referire la o relație inconștientă, lipsită de respect și bazată doar pe sex, versurile piesei ne duc către underground-ul relațiilor amoroase, din perspectiva bărbatului lipsit de chef și plin de critică. Iată cum sună refrenul piesei:

Sigur că nu și probabil că da

Sunt condamnat, tu ești pedeapsa mea

Ma uit la tine cu inimă rea

Și parc-aș f**e altceva!

Noul album Paraziții numit "Armă Secretă" a fost lansat oficial astăzi, 24 mai 2019 și e deja disponibil pentru a fi ascultat pe canalul de youtube al trupei, pe serviciile de streaming și pentru cumpărare pe site-ul 20CM Records.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Madonna a venit la iUmor cu un număr de roast - VIDEO

Cea de-a zecea ediție iUmor a avut-o ca invitată pe Madonna, interpretată de actrița Paula Chirilă. "Regina muzicii pop" a urcat pe scenă într-o ținută provocatoare și a avut de spus lucruri acide la adresa juraților și nu numai. Te invităm să urmărești momentul.

Publicat

pe

Paula Chirilă - Madonna la iUmor
Paula Chirilă - Madonna la iUmor │ FOTO: Antena 1

Emisiunea de la Antena 1 continuă să prezinte invitați surpriză ce distrează telespectatorii cu roast-uri istorice. Anterior, pe scenă au urcat Marilyn Monroe, jucată de Anca Dinicu, Donald Trump, jucat de Radu Pietreanu, Regina Elisabeta a II-a, interpretată de Rodica Popescu Bitănescu sau Albert Einstein (Cristi Iacob). Mai mult, cel de-al 10-lea sezon al emisiunii i-a adus în atenția publicului și pe băieții de la Ceva Mărunt, care au prezentat diverse numere de umor și divertisment.

Acum, în cea mai recentă ediție, iUmor a găzduit-o pe Paula Chirilă, care a revenit pe scena emisiunii cu un nou personaj - extravaganta Madonna. Cu o ținută extrem de îndrăzneață și replicile bine puse la punct, actrița a oferit un roast de zile mari.

De la Monica Bârlădeanu, Loredana Groza și Dan Bittman, până la Britney Spears, Madonna de la iUmor a spus răutăți după răutăți. Bineînțeles, "diva" nu i-a uitat pe cei trei jurați și nici pe prezentatori.

"Ăsta micuț, actorul...Michaele, tu ești cea mai bună dovadă a faptului că în spatele oricărui bărbat de succes se află o femeie puternică. Pentru că în spatele tău, ești tot tu".

Paula Chirilă a continuat:

"Mihai, eu cred că tu ești fanul meu. Că altfel nu-mi explic de ce te comporți <<like a virgin>>".

Apoi, actrița a făcut o comparație între cartea scrisă de Madonna, cea scrisă de Loredana Groza și cea scrisă de Mihai Bendeac, "Conversații cu mama". Paula Chirilă i-a luat în vizor pe Delia, Dan Badea și Cheloo, despre cel din urmă spunând:

"Tu zici că ești Jason Statham...Fabricat în China. Tu n-ai scris nimic. Mă rog, ai scris niște declarații, dar nu s-au publicat".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Trooper a făcut show la iUmor; Cheloo a promis o colaborare cu trupa metal

Cu două săptămâni în urmă iUmor oferise un teaser cu privire la un număr muzical al grupului Trooper în emisiune. S-ar fi potrivit la fix pe 24 martie, de ziua lui Cheloo, dar a fost difuzat pe 7 aprilie, în cel mai nou episod al show-ului de umor de la Antena 1. Momentul se poate urmări în articol.

Publicat

pe

Trooper Coruptia Ucide iUmor Sezonul 10 2021
Trooper Coruptia Ucide iUmor Sezonul 10 2021 │ FOTO: Antena 1

Cheloo a părut bulversat în acest episod, trolland colegii ca în "Cable Guy" şi suferind de angoase şi astenie de primăvară. L-a scos din melancolie formaţia Trooper cu un metal energic, iar juratul a fost atât de încântat de solo-urile înlănţuite cu vocea lui Alin Dincă pe piesa "Corupţia Ucide" încât a promis că va scoate o piesă cu Trooper. De fapt proiectul are un an şi 8 luni, dar Cheloo nu a mai apucat să onoreze invitaţia la colaborare. Rapperul a dat mâna cu solistul Trooper la final şi a primit un şi un vin cadou de la liderul grupului.

Cheloo a declarat şi că acesta ar fi putea doar începutul, pentru a aduce şi alte formaţii din alte genuri muzicale la iUmor. Reprezentaţia a fost încărcată de energie, iar Delia a dat din cap în ritm cu muzica, în vreme ce Şerban Copoţ a fredonat toate versurile. Mihai Bendeac părea puţin cam scos din elementul său, nefiind tentat să "rock out".

Cel mai nou episod din sezonul 10 iUmor 2021 a inclus un număr de roast din partea lui Albert Einstein, jucat magistral de Cristi Iacob. Am avut şi un număr de balet supraponderal, dar şi un moment de muzică lăutărească cu Lorraine şi Marian Baicu. Andrei Garici, Ştefan Creangă şi Radu Carbon au făcut numere de stand up reuşite şi sigur vom mai auzi de ei.

La episodul de pe 1 aprilie am văzut-o pe Rodica Popescu Bitanescu în rolul Reginei Elisabeta a II-a, cu un roast istoric. Au mai fost la iUmor în acest sezon şi Toma Alexandru şi Cristi Popesco cu un umor legat de pandemie, relaţii de cuplu şi curieri.

Trooper sărbătoreşte 25 de ani de activitate în 2021, cu un mega concert programat pentru 12 iunie 2021. Invitatul special este tenorul Alin Stoica.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Rodica Popescu Bitănescu a făcut roast la iUmor, în rolul Reginei Elisabeta a II-a

iUmor nu mai este doar un show de talente, standup, acrobaţii şi dans la bară, incluzând uneori numere de actorie peste ceea ce apare la TV în ziua de azi. Una dintre cele mai mari actriţe care a călcat în platoul emisiunii este Rodica Popescu Bitănescu, care a interpretat-o pe Regina Elisabeta a II-a într-un roast istoric. Momentul se vede în articol.

Publicat

pe

Rodica Popescu Bitanescu iUmor Regina Elisabeta a II-a
Rodica Popescu Bitanescu iUmor Regina Elisabeta a II-a │ FOTO: Antena 1

S-a discutat mult despre serialul "The Crown" în culise, pe fondul sosirii "Reginei Elisabeta a II-a". Mihai Bendeac a declarat că o respectă pe Regina, în vreme ce Delia vrea să îi afle secretul longevităţii, cu aluzie la camera hiperbarică. Cheloo se declară nepăsător, pentru că "mamaia sa a trăit mai mult, 96 de ani". Rodica Popescu Bitănescu a adoptat o limbă română" cu accent britanic şi a avut o prestanţă şi demnitate regală. A avut şi o pălărie elegantă şi supradimensionată, tipică la curtea regală din UK.

Nu a lipsit confuzia între Bucureşti şi Budapesta, dar şi cea a prim-miniştrilor. Actriţa ne-a oferit anecdote legate de prinţul Charles, aluzii la scandalul legat de Harry şi Meghan Markle, dar şi glumiţe despre succesiunea la tron. Până şi atentatele de la 9/11 din SUA au ajuns în discursul actriţei, dar şi pasiunea românilor pentru alcool. Nu au lipsit totuşi laudele şi trivia, precum faptul că Turnul Eiffel a fost construit cu oţel produs la Reşita.

"Regina" a făcut glume şi despre familia regală a României, mai ales legat de Prinţul Paul şi problemele sale legale. Şi pentru că Marea Britanie nu ar fi Marea Britanie fără fotbal, personajul de pe scenă a adus în discuţie şi numele lui Dan Petrescu, Chelsea şi faptul că Bendeac ar fi fost "fundaş".

Precedentele roast-uri de la iUmor au fost realizate de Marilyn Monroe, jucată de Anca Dinicu, dar şi de Donald Trump, jucat de Radu Pietreanu. În acelaşi sezon 10 au avut numere de standup comedianţi precum Toma Alexandru, Cristi Popesco, Cosmin Natanticu, dar şi Sorin Parcălab.

Delia a colaborat recent cu Nane pe o piesă nouă, "În Rai", la puţin timp după ce a lansat prima sa piesă NFT, "Racheta". Mihai Bendeac şi-a lansat autobiografia recent, iar Chello ne tot "ameninţă" cu piese noi.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
CLOSE
CLOSE