Urmărește-ne în Social Media

Andrei Bănuță X DOC - Dă-le Bani

Andrei Bănuță colaborează cu DOC și lansează piesa "Dă-le Bani", extrasă de pe coloana sonoră a serialului "Groapa". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Muzica a fost compusă de Ester Peony, Andrei Bănuță, Alexandra Stanciu, Vlad Munteanu, Bianca Dragomir și Alex Bolero, iar versurile au fost scrise de Andrei Bănuță, Alexandra Stanciu, Vlad Munteanu, Ester Peony, Matteo, Bianca Dragomir, Alex Bolero, fiind inspirate de intriga serialului "Groapa".

Piesa "Dă-le Bani" este lansată alături de un videoclip regizat de Millo Simulov, producătorul creativ al serialului, și surprinde locuri din Giurgiu, acolo unde s-a filmat mare parte din actiunea "Groapa".

"Se întâmplă multe cu viața mea. Acum șase luni, nu m-aș fi gândit la niciuna dintre astea. Că o să joc într-un serial și că o să-i mai cânt și piesa, că o să fie cu DOC și că lucrurile o să fie atât de tari! E o provocare pentru mine toată perioada asta, dar n-am de gând să mă plâng. <<Dă-le Bani>>, colaborarea mea cu DOC, a venit cu multă bucurie și mândrie pentru mine. Piesa asta povestește despre ce se întâmplă în serialul <<Groapa>>, dar totodată vorbește despre viață. Despre cum e ea cu adevărat pentru noi toți. Realitatea e cea pe care o trăim, pe care o simțim și de care ne lovim zilnic. Noi avem o piesă reală și nu puteam cânta despre realitate decât alături de un om pe care fix pentru adevăr l-am ascultat de mic. Mulțumesc DOC pentru visul ăsta împlinit și <<Groapa>> pentru un vis pe care nici n-am îndrăznit să-l am! Sunteți tanc!", a declarat Andrei Bănuță.

"Groapa" prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei, care prezintă relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste într-un mod care îi va face pe telespectatori să se bucure de fiecare secundă. Distribuția este formată din actori cunoscuți, cu multă experiență pe scenă, și actori din tânăra generație. Serialul a debutat pe 16 septembrie.

Comentarii