Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ștefan Bănică, despre show-ul "Te iubesc, femeie" din 2021: "Vom transmite concertul și online, în timp real"

Tradiționalul concert acustic "Te iubesc, femeie", susținut de Ștefan Bănică în luna martie, va avea loc anul acest la Sala Gloria de la Teatrul Metropolis. Show-ul va putea fi urmărit, totodată, și online, artistul detaliind cum va decurge interacțiunea cu publicul.

Publicat

pe

Stefan Banica in concert la Cerbul de Aur 2019 pe 22 august │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Ștefan Bănică va susține și în 2021 tradiționalul concert dedicat Zilei Femeii. Evenimentul va avea loc pe 7 martie, la Teatrul Metropolis, și se va adapta condițiilor pandemiei.

Ștefan Bănică: "Vom avea aproximativ 120 de spectatori"

"Concertele acustice au început în 2011 și acesta ar fi al 11-lea an. Ne adaptăm perioadei ăsteia deloc faste pentru noi, cei de pe scenă, din păcate. Anul trecut, în locul concertului de Crăciun, am făcut un spectacol televizat, asta e tot ce am putut să fac. Anul acesta, încercăm să facem concertul anual acustic dedicat în mod special Zilei Femeii, dar este concertul acustic, în care stăm și cântăm aproape de public, așa ar trebui să fie. Anul acesta o să facem concertul la Sala Gloria, la Teatrul Metropolis

În primul rând, toată lumea știe că nu putem face spectacole decât cu 30% din capacitate. Din păcate, la Circul de Stat Metropolis nu se poate face. (...) Sala Gloria a Teatrului Metropolis e o sală extrem de cochetă, are 400 de locuri, dar, după cum știm, intră 30%, deci vom avea aproximativ 120 de spectatori", a detaliat Ștefan Bănică într-un interviu acordat la Magic FM.

Ștefan Bănică: "Pentru cei foarte apropiați concertelor noastre, există acest dor, și nouă ne e dor de ei, și am mai spus lucrul ăsta"

Interesul pentru concert a fost mare, biletele epuizându-se într-o zi. Show-ul va putea fi urmărit, însă, și de acasă, concertul urmând să fie transmis online, în direct.

"Biletele s-au vândut într-o zi, pentru că e logic: pentru cei foarte apropiați concertelor noastre, există acest dor, și nouă ne e dor de ei, și am mai spus lucrul ăsta. Și vom transmite și concertul online, în timp real, pentru că altă șansă nu există. În sensul ăsta, ne adaptăm. N-aș putea să fac un concert online doar în fața camerei, pentru că am nevoie de public, de interacțiune cu publicul. (...) Eu de abia aștept, pentru că se împlinește un an de zile de când nu am mai cântat în fața publicului. (...) Pe site-ul meu, stefanbanica.ro, pe acest site se va transmite concertul online, în direct."

Ștefan Bănică: "O să-i întreb cum se vede, cum se aude, o să avem un schimb de replici"

Biletele pentru vizionarea show-ului online pot fi achiziționate în continuare. Artistul a anunțat că va intercaționa atât cu cei din sală, cât și cu cei de acasă.

"O să interacționăm cu oamenii. E un lucru nou și pentru mine, n-am mai făcut asta până acum. O să-i întreb cum se vede, cum se aude, o să avem un schimb de replici, o să le citesc mesajele."

Fiul artistului, Radu Ștefan, nu va mai urca de această dată pe scenă, fiind ocupat cu facultatea și filmările pentru show-ul "Te cunosc de undeva!". Evenimentul se anunță, însă, a fi unul emoționant, fiind primul concert cu public al lui Ștefan Bănică după o pauză de un an.

Comentează

Trending