Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie

"Te cunosc de undeva!": Fiul lui Ștefan Bănică a devenit Lady Gaga și a câștigat prima ediție a sezonului 16 - VIDEO

Radu Ștefan Bănică a trecut peste orice inhibiții și s-a transformat în Lady Gaga, imitând cu fidelitate mișcările de dans din videoclipul "Bad Romance". Reprezentația a fost apreciată de juriul emisiunii "Te cunosc de undeva!", fiul lui Ștefan Bănică reușind să câștige prima ediție a celui de-al 16-lea sezon.
Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Lady Gaga la ”Te cunosc de undeva!”

Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Lady Gaga la ”Te cunosc de undeva!” │ FOTO: Captură YouTube

Radu Ștefan Bănică a stârnit atât admirația juriului "Te cunosc de undeva!", cât și a colegilor de platou. Tânărul student la actorie a intrat în pielea nonconformistei Lady Gaga, apariția sa fiind memorabilă. Radu și-a însușit atitudinea teatrală și a dansat fără rețineri în colanți, pe tocuri și machiat strident, în stilul caracteristic Gaga.

"Tot ce nu mă așteptam să se întâmple, s-a întâmplat. De la ăsta (premiu), la tocuri, la coregrafie, la acești pantaloni "minunați", la acest păr "minunat", a declarat fiul lui Ștefan Bănică după ce a fost declarat câștigătorul primei ediții a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!".

"Te Cunosc de Undeva" | Radu Ştefan Bănică se transformă în Lady Gaga - "Bad Romance"

Celelalte transformări ale serii: Pepe a devenit Amanda Lear, iar Emilia Popescu a imitat-o pe Cher. Cristina Vasiu a fost Lepa Brena, iar Mirela Vaida a devenit Shakira. Adriana şi Romică au fost Louis Armstrong şi Barbra Streisand, Andrei şi Ana i-au portretizat pe Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu, celălalt cuplu al serii, Liviu şi Raluka, oferind publicului un moment un influențe orientale: cei doi s-au transformat în Maya Diab şi French Montana.

Clasamentul primei ediții a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!"

  • Radu Ștefan Bănică - 62 de puncte
  • Adriana & Romică - 60 de puncte
  • Mirela Vaida - 36 de puncte
  • Raluka & Liviu Vârciu - 35 de puncte
  • Pepe - 35 de puncte
  • Emilia Popescu - 32 de puncte
  • Cristina Vasiu - 32 de puncte
  • Ana Baniciu & Andrei - 25 de puncte

VIDEO: Toate transformările de la "Te cunosc de undeva!" #16, prima ediție

Te Cunosc de Undeva | Cristina Vasiu se transformă în Lepa Brena

Te Cunosc de Undeva | Liviu și Raluka se transformă în Maya Diab & French Montana - Ya Nour El Ein

Te Cunosc de Undeva | Andrei și Ana se transformă în Constantin Enceanu & Petrică Mîțu Stoian

Te Cunosc de Undeva | Mirela Vaida se transformă în Shakira - Whenever, Wherever

Te Cunosc de Undeva | Adriana și Romică se transformă în Louis Armstrong & Barbra Streisand - Hello

Te Cunosc de Undeva | Emilia Popescu se transformă în Cher - Believe

Te Cunosc de Undeva | Pepe se transformă în Amanda Lear - Fever

Citește mai multe despre Radu Ștefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Timothée Chalamet este fiul lui Edward Scissorhands într-o reclamă la Cadillac - VIDEO

Timothée Chalamet joacă rolul lui Edgar Scissorhands, fiul lui Edward Scissorhands într-o nouă reclamă marca Super Bowl pentru Cadillac. Actorului...

Închide