Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

"Te cunosc de undeva!": Fiul lui Ștefan Bănică a devenit Lady Gaga și a câștigat prima ediție a sezonului 16 - VIDEO

Radu Ștefan Bănică a trecut peste orice inhibiții și s-a transformat în Lady Gaga, imitând cu fidelitate mișcările de dans din videoclipul "Bad Romance". Reprezentația a fost apreciată de juriul emisiunii "Te cunosc de undeva!", fiul lui Ștefan Bănică reușind să câștige prima ediție a celui de-al 16-lea sezon.

Publicat

pe

Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Lady Gaga la ”Te cunosc de undeva!”
Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Lady Gaga la ”Te cunosc de undeva!” │ FOTO: Captură YouTube

Radu Ștefan Bănică a stârnit atât admirația juriului "Te cunosc de undeva!", cât și a colegilor de platou. Tânărul student la actorie a intrat în pielea nonconformistei Lady Gaga, apariția sa fiind memorabilă. Radu și-a însușit atitudinea teatrală și a dansat fără rețineri în colanți, pe tocuri și machiat strident, în stilul caracteristic Gaga.

"Tot ce nu mă așteptam să se întâmple, s-a întâmplat. De la ăsta (premiu), la tocuri, la coregrafie, la acești pantaloni "minunați", la acest păr "minunat", a declarat fiul lui Ștefan Bănică după ce a fost declarat câștigătorul primei ediții a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!".

"Te Cunosc de Undeva" | Radu Ştefan Bănică se transformă în Lady Gaga - "Bad Romance"

Celelalte transformări ale serii: Pepe a devenit Amanda Lear, iar Emilia Popescu a imitat-o pe Cher. Cristina Vasiu a fost Lepa Brena, iar Mirela Vaida a devenit Shakira. Adriana şi Romică au fost Louis Armstrong şi Barbra Streisand, Andrei şi Ana i-au portretizat pe Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu, celălalt cuplu al serii, Liviu şi Raluka, oferind publicului un moment un influențe orientale: cei doi s-au transformat în Maya Diab şi French Montana.

Clasamentul primei ediții a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!"

  • Radu Ștefan Bănică - 62 de puncte
  • Adriana & Romică - 60 de puncte
  • Mirela Vaida - 36 de puncte
  • Raluka & Liviu Vârciu - 35 de puncte
  • Pepe - 35 de puncte
  • Emilia Popescu - 32 de puncte
  • Cristina Vasiu - 32 de puncte
  • Ana Baniciu & Andrei - 25 de puncte

VIDEO: Toate transformările de la "Te cunosc de undeva!" #16, prima ediție

Te Cunosc de Undeva | Cristina Vasiu se transformă în Lepa Brena

Te Cunosc de Undeva | Liviu și Raluka se transformă în Maya Diab & French Montana - Ya Nour El Ein

Te Cunosc de Undeva | Andrei și Ana se transformă în Constantin Enceanu & Petrică Mîțu Stoian

Te Cunosc de Undeva | Mirela Vaida se transformă în Shakira - Whenever, Wherever

Te Cunosc de Undeva | Adriana și Romică se transformă în Louis Armstrong & Barbra Streisand - Hello

Te Cunosc de Undeva | Emilia Popescu se transformă în Cher - Believe

Te Cunosc de Undeva | Pepe se transformă în Amanda Lear - Fever

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Filmul Liceenii revine după 40 de ani; Ce actori apar în producţie?

Unul dintre filmele româneşti care au făcut istorie în ultimii ani este "Liceenii", iar după 40 de ani e gata să primească o nouă variantă. Irina Margareta Nistor a confrmat pe 21 octombrie la Radio România Bucureşti FM că ştie că va începe producţia unei noi pelicule "Liceenii".

Publicat

pe

Secventa din filmul Liceenii 1986
Secventa din filmul Liceenii 1986 │ FOTO: Arhiva personala Stefan Banica

Mai mult decât atât, se pare că "Liceenii" va fi o serie, dar nu e clar dacă o serie de filme sau un serial. Conform Irinei Margareta Nistor vor juca în această producţie fiul lui Mihai Constantin, fiul şi fiica lui Ştefan Bănică şi se discută şi cu nepotul regizorului primului film, Nicolae Corjos. Încă nu e clar cine va fi regizorul, dar sursa afirmă că producătoare este Anca Truţă, care face filme independente importante.

Originalul "Liceenii" apărea în 1986, în regia lui Nicolae Corjos. Este filmul definitiv despre adolescenţi, maturizare, prietenie din cinematografia românească. În rolurile principale apăreau Ştefan Bănică Jr, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Ion Caramitru, alături de Tamara Buciuceanu-Botez şi Cesonia Postelnicu. Conform Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România, "Liceenii" se afla pe locul 25 în topul celor mai vizionate filme româneşti din istorie, cel puţin asta era valabil la o analiză din 2006.

De coloană sonoră s-a ocupat Florin Bogardo, compozitor, iar piesele includ melodii compuse pentru sintetizator. Cele cu voce sunt interpretate de către corul Madrigal. Totuşi cea mai reţinută piesă a fost "Ani de liceu", imn pentru toţi licenii din ultimii 36 de ani. În film cântă această piesă Stela Enache alături de Florin Bogardo.

"Liceenii" este de fapt o serie de filme, începută cu peliculă "Declaraţie de dragoste" din 1985. Ulterior a urmat "Licenii" în 1986, "Extemporal la dirigenţie" din 1988, "Liceenii Rock'n'Roll" din 1991 şi "Liceenii în alertă" din 1993. Peste 5.5 milioane de spectactori au văzut "Liceenii" la cinema.

Irina Margareta Nistor vede în această revenire şi o paralelă cu "Top Gun", care a primit un sequel tot la 36 de ani de la debutul din 1986. Nu sunt excluse apariţii-surpriză, cameo-uri ale lui Ştefan Bănică şi Oana Sârbu în noile producţii.

Citește în continuare

Trending