Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

"Te cunosc de undeva!": Fiul lui Ștefan Bănică a devenit Lady Gaga și a câștigat prima ediție a sezonului 16 - VIDEO

Radu Ștefan Bănică a trecut peste orice inhibiții și s-a transformat în Lady Gaga, imitând cu fidelitate mișcările de dans din videoclipul "Bad Romance". Reprezentația a fost apreciată de juriul emisiunii "Te cunosc de undeva!", fiul lui Ștefan Bănică reușind să câștige prima ediție a celui de-al 16-lea sezon.

Publicat

pe

Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Lady Gaga la ”Te cunosc de undeva!”
Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Lady Gaga la ”Te cunosc de undeva!” │ FOTO: Captură YouTube

Radu Ștefan Bănică a stârnit atât admirația juriului "Te cunosc de undeva!", cât și a colegilor de platou. Tânărul student la actorie a intrat în pielea nonconformistei Lady Gaga, apariția sa fiind memorabilă. Radu și-a însușit atitudinea teatrală și a dansat fără rețineri în colanți, pe tocuri și machiat strident, în stilul caracteristic Gaga.

"Tot ce nu mă așteptam să se întâmple, s-a întâmplat. De la ăsta (premiu), la tocuri, la coregrafie, la acești pantaloni "minunați", la acest păr "minunat", a declarat fiul lui Ștefan Bănică după ce a fost declarat câștigătorul primei ediții a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!".

"Te Cunosc de Undeva" | Radu Ştefan Bănică se transformă în Lady Gaga - "Bad Romance"

Celelalte transformări ale serii: Pepe a devenit Amanda Lear, iar Emilia Popescu a imitat-o pe Cher. Cristina Vasiu a fost Lepa Brena, iar Mirela Vaida a devenit Shakira. Adriana şi Romică au fost Louis Armstrong şi Barbra Streisand, Andrei şi Ana i-au portretizat pe Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu, celălalt cuplu al serii, Liviu şi Raluka, oferind publicului un moment un influențe orientale: cei doi s-au transformat în Maya Diab şi French Montana.

Clasamentul primei ediții a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!"

  • Radu Ștefan Bănică - 62 de puncte
  • Adriana & Romică - 60 de puncte
  • Mirela Vaida - 36 de puncte
  • Raluka & Liviu Vârciu - 35 de puncte
  • Pepe - 35 de puncte
  • Emilia Popescu - 32 de puncte
  • Cristina Vasiu - 32 de puncte
  • Ana Baniciu & Andrei - 25 de puncte

VIDEO: Toate transformările de la "Te cunosc de undeva!" #16, prima ediție

Te Cunosc de Undeva | Cristina Vasiu se transformă în Lepa Brena

Te Cunosc de Undeva | Liviu și Raluka se transformă în Maya Diab & French Montana - Ya Nour El Ein

Te Cunosc de Undeva | Andrei și Ana se transformă în Constantin Enceanu & Petrică Mîțu Stoian

Te Cunosc de Undeva | Mirela Vaida se transformă în Shakira - Whenever, Wherever

Te Cunosc de Undeva | Adriana și Romică se transformă în Louis Armstrong & Barbra Streisand - Hello

Te Cunosc de Undeva | Emilia Popescu se transformă în Cher - Believe

Te Cunosc de Undeva | Pepe se transformă în Amanda Lear - Fever

Comentează

Muzică și film

"Wonka" ajunge în cinema pe 15 decembrie; Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică dublează în limba română

"Wonka", cel mai nou film de aventură, comedie și familie, va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografe începând din 15 decembrie. Pelicula îi are în rolurile principale pe Timothee Chalamet, Hugh Grant, Rowan Atkinson.

Publicat

pe

Timothee Chalamet în trailerul "Wonka"
Timothee Chalamet în trailerul "Wonka" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Lungmetrajul aduce pe marile ecrane o mulțime de nume mari ale entertainment-ului, spre deliciul publicului. Astfel, iarna aceasta îi vedem în filmul "Wonka" pe Timothee Chalamet ("Dune"), Hugh Grant ("Notting Hill"), Rowan Atkinson ("Mr. Bean"), Calah Lane ("The Day Shall Come") și mulți alții. Filmul va rula atât în variantă subtitrată, cât și dublată în limba română.

Printre cei care le vor da voce personajelor din "Wonka" se numără Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică, Lucian Ionescu, Sofia Maria Bănică (fiica Andreei Bănică), Silviu Biriș, Tomi Cristin, Magda Catone, Bogdan Uritescu, Zoltan Butuc, Răzvan Georgescu, Ernest Fazekas, Valentin Tiron, Tomy Weissbuch, Florina Văleanu, Andrei Cristin, Coca Zibilianu, Florin Ganea Dante, Nicoleta Nucă, Maria Drenea, Ariadna Mihai și Radu Ștefan Bănică.

În regia muzicală semnată de Ariadna Mihai, cu Florian Costea în rolul de dirijor, au cântat: Lucian Ionescu, Sofia Maria Bănică, Silviu Biriș, Tomi Cristin, Răzvan Georgescu, Ernest Fazekas, Valentin Tiron, Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică, Dante, Maria Drenea, Florin Ganea, Oana Berbec, Aniela Hălmagiu, Ariadna Mihai, Mădălina Barbu, Ștefania Chițulescu, Alina Bosovici, Florian Costea, Ionuț Popescu, Cristian Băbuță.

"Wonka" a fost regizat de Simon Farnaby și Paul King  după un scenariu bazat pe o poveste de King, cu personaje create de Roald Dahl. Filmul îl are în prim-plan pe Timothee Chalamet în rolul tânărului ciocolatier Willy Wonka. Acțiunea este centrată asupra poveștii de viață a lui Willy și a întâmplărilor predecesoare faimoasei povești "Charlie și fabrica de ciocolată". El este un tânăr visător, plin de idei, determinat să schimbe lumea, demonstrând că cele mai bune lucruri din viață încep cu un vis, iar dacă ai norocul să încerci dulciurile lui, orice este posibil.

Producția a pregătit un spectacol magic, cu muzică, emoții intense, dar și cu un umor fantastic, perfect pentru întreaga familie. Proiectul irezistibil și inventiv de pe marile ecrane va dezvălui publicului cum Willy a devenit Wonka și provocările care au stat în calea îndeplinirii visului său.

Citește în continuare

Trending