Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Ștefan Bănică - Te iubesc, femeie! la Sala Gloria

Raportează erori Data: duminică, 7 martie 2021Ora de incepere: 19:30 Loc:
Sala Gloria,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

În ciuda vremurilor pline de restricții pe care le trăim cu toții, Ștefan Bănică a căutat soluții pentru a continua tradiția concertului "Te iubesc, femeie!", dedicat Zilei Femeii, în luna martie. Astfel, artistul va susține pe 7 martie, la Sala Gloria (a Teatrului Metropolis) din București, concertul acustic "Te iubesc, femeie!", pentru al 11-lea an consecutiv.

Bilete concert Ștefan Bănică - Te iubesc, femeie!

  • 119 lei - Categoria 1 - sold out
  • 99 lei - Categoria 2 - sold out
  • 50 lei - Acces Online (biletul nu asigură acces în sală; spectacolul va fi transmis în direct pe site-ul www.stefanbanica.ro)

INFO concert:

  1. Va exista un număr limitat de bilete, doar 120 de locuri în sală (30% din capacitatea sălii, conform reglementarilor in vigoare) pentru accesul fizic în sală al spectatorilor, cu respectarea regulilor sanitare.
  2. Cei care nu vor prinde un loc în sală, vor putea urmări concertul online în regim de live streaming de la Sala Gloria, pe site-ul oficial al lui Ștefan Bănică: www.stefanbanica.ro

În concertul "Te iubesc, femeie!", susținut de Ștefan Bănică, alături de trupele sale Rock’N’Roll Ban si The 50’S, se vor regăsi unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste, pe care artistul le-a lansat de-a lungul carierei sale.

"Această perioadă prin care trecem ne obligă să găsim soluții pentru a fi în contact cu voi, pentru a putea continua tradiția pe care am început-o acum 11 ani prin concertul acustic <<Te iubesc, femeie!>>. Până când vom reveni la normalitate și ne vom întâlni față în față, cu sălile de spectacol pline la capacitate maximă, așa cum am avut până acum în cadrul concertelor acustice, consider că este important să păstrăm continuitatea chiar și în acest mod total nou pentru noi toți. La concertul <<Te iubesc, femeie!>>, dedicat în mod special Zilei Femeii, pot participa doar 120 de persoane la spectacol în sală, respectând regulile în vigoare, iar oamenii care își doresc să ne revadă și să ne asculte își pot procura bilete pentru vizionarea in direct a concertului, în mediul online. Concertul va fi unul interactiv, atât în sală, cât și online. Dacă celor din sală mă voi adresa direct, față în față, voi fi conectat și cu cei care vor urmări concertul online și care ne pot scrie mesaje în timp real. Transmisiunea online oferă posibilitatea, în această situație specială, de a fi accesată de mult mai multă lume decât capacitatea de 30% a Sălii Gloria. Concertul va putea fi urmărit astfel inclusiv de prietenii din diaspora. Atât eu, cât și colegii mei din Rock’N’Roll Band, The 50’s și invitații din acest an suntem nerăbdători, după un an de pauză, să ne reîntâlnim cu voi", a spus Ștefan Bănică.

Vezi mai multe știri și materiale despre Ștefan Bănică

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE