Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Monica Anghel și Sonia Mosca, două voci mărețe unite de finala X Factor 2020

Unul dintre duetele memorabile ale finalei X Factor 2020 a fost susținut de finalista Deliei, Sonia Mosca, împreună cu artista Monica Anghel. Te invităm să le urmărești interpretarea.
Monica Anghel și Sonia Mosca în finala X Factor 2020

Monica Anghel și Sonia Mosca în finala X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Marea finală a show-ului a avut loc pe 18 decembrie și cei patru finaliști au avut de pregătit câte trei momente muzicale. Unul dintre acestea a fost alături de un invitat specialÎn cazul Soniei Mosca, a fost vorba de Monica Anghel, o artistă îndrăgită cu o voce impresionantă. 

"Am primit un telefon și mi s-a spus că Sonia vrea să cânte cu mine. Și m-am bucurat foarte tare. (..) Sonia este o fată venită din Italia, pe care eu am văzut-o întâmplător pe Facebook, și m-a lăsat fără cuvinte. Am venit să cânt împreună cu ea. Pentru că și-a dorit foarte mult să cânte cu mine, am ales eu ce să cântăm împreună. Este o piesă care nu s-a cântat în duet de către două femei, până acum, și sunt convinsă că o să iasă un moment extraordinar de frumos, emoționant, de excepție din punct de vedere artistic, tehnic, de toate", a declarat Monica Anghel.

Pe scena de la X Factor, Monica și Sonia au impresionat audiența cu o interpretare demnă de o finală. Cele două au cântat melodia "The Prayer". Atât Sonia, cât și Monica s-au declarat onorate să cânte împreună. Sonia o apreciază din tot sufletul pe Monica, considerând-o o adevărată doamnă, cu o voce extraordinară. Monica a fost cucerită de Sonia de când a auzit-o prima dată și a fost o plăcere să o acompanieze în finala X Factor 2020.

Interpretarea celor două cântărețe a fost primită cu aplauze, atât din partea publicului, cât și din partea celor patru mentori.

"Trebuie să recunosc că a fost un moment foarte frumos. Sonia întotdeauna cântă superb, nu am nicio emoție cu ea. Știu că întotdeauna va atinge notele, e tot timpul conectată. Transmite și emoție și să știi că a transmis mai multă emoție în seara asta datorită faptului că a fost lângă tine (n.r. Monica Anghel)", a comentat Loredana.

Delia, mentorul Soniei Mosca, a declarat:

"A fost sublim și vreau să-i mulțumesc Monicăi pentru că, în momentul în care am aflat că trebuie să cânte cu cineva, m-am speriat. M-am speriat și am zis: <<Nu, cu cine? Cu cine să cânte Sonia? Monica, îți mulțumesc din suflet! A fost minunat!".

VIDEO: Monica Anghel și Sonia Mosca în finala X Factor 2020

Citește pe aceeași temă:

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaMonica AnghelȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adrian Petrache, finalist X Factor 2020, a rămas fără invitat special; Florin Salam a lipsit din marea finală

Florin Salam nu a mai cântat alături de nepotul său, Adrian Petrache, în finala X Factor 2020. Află cu cine...

Închide