Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Dan Bittman crede că Andreea Esca a mințit că a avut Covid-19: "Nu aşa se revine la ştiri, veselă şi ferice"

Dan Bittman a făcut niște declarații controversate pe tema știrilor despre Covid-19, mergând până la a o acuza pe Andreea Esca că și-ar fi înscenat boala. Vocalistul Holograf e de părere că totul a făcut parte dintr-o strategie de manipulare, cu scopul de a crea panică, pentru ca "noi să fim cuminţi şi să tăcem".

Publicat

pe

Concert Holograf - Sala Palatului pe 5 martie 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

După mai multe declarații intens dezbătute în presă, pe tema purtării măștii și a necesității protejării de virusul Sars-CoV-2, Dan Bittman continuă să emită păreri șocante, nesusținute de niciun argument solid. Vocalistul Holograf crede că Andreea Esca nu a avut Covid-19 și că a mințit, pentru a ne speria și a ne determina să fim "cuminți", acuzând totodată postul PRO TV că "în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre".

Dan Bittman, despre îmbolnăvirea Andreei Esca cu COVID-19: "Cred că nu-i nimic adevărat acolo"

"S-au căutat atâtea şi atâtea exemple (de oameni bolnavi de COVID-19), au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor", a declarat Bittman într-un interviu amplu acordat lui Mădălin Augustin Ionescu.

"Dar ce, crezi că Andreea Esca şi-a înscenat boala?", a intervenit Mădălin, răspunsul lui Bittman fiind radical:

"Da! Da! Da, da, cred că da. Cred că nu-i nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar părerea mea e că nu e nimic adevărat."

Dan Bittman crede că Andreea Esca a fost prea veselă după ce s-a vindecat de Covid-19, astfel argumentându-și opinia cum că totul ar fi fost o înscenare, cu scopul de a ne manipula.

"Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta (infectarea cu Sars-CoV-2), nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul, care în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem", a declarat Dan Bittman.

În cadrul discuției, ce a durat mai bine de o oră, Dan Bittman a vorbit și despre măsurile proaste luate de autorități. În opinia sa, dacă ar fi fost scoasă armata pe străzi la 200 de cazuri, nu s-ar fi ajuns aici.

Dan Bittman despre reacția autorităților la pandemia de COVID-19: "Am avut la dispoziție nouă luni, spre zece, nici nu știu, de când se știa că o să fie o problemă. Scoteam armata pe străzi la nici 200 de cazuri și nici, nu știu, un mort sau doi. Acuma, în fiecare zi vine cineva cu câte o idee creață, care nu mai are legătură cu realitatea"

"Cel mai sumbru mi se pare fiecare om care moare în fiecare zi. Pentru mine, asta înseamnă neputință, neputința autorităților de a rezolva... Și cum să spun, am avut la dispoziție luni de zile. Am avut la dispoziție nouă luni, spre zece, nici nu știu, de când se știa că o să fie o problemă. Scoteam armata pe străzi la nici 200 de cazuri și nici, nu știu, un mort sau doi. Acuma, în fiecare zi vine cineva cu câte o idee creață, care nu mai are legătură cu realitatea. Ea trebuie doar să fie comentată de mine, de tine, de presă, de oamenii de aici."

Presa răspândește panică, e de părere Dan Bittman, prin difuzarea unor reclame desuete, pe care Gurvernul ar fi plătit "poate 200 de milioane de euro". 

"Să știi că și presa își aduce un aport substanțial la starea asta de panică. Virusul nu cred să se poate vindeca cu panică. Dimpotrivă, aș fi venit cu un cu totul și cu totul alt mesaj, nu cu reclame de astea desuete, pe care a plătit Guvernul peste 120, poate 200 de milioane de euro, pentru difuzarea lor pe toate posturile de televiziune, ca să ce? Ca să purtăm mască? "

Vocalistul Holograf și-a exprimat opinia și cu privire la vaccin:

"Nu, deocamdată nu m-aș vaccina. Aș merge tot pe produse naturiste, și dacă m-aș îmbolnăvi, m-aș aștepta să aibă cine să mă salveze, dacă mai pot fi salvat."

Dan Bittman: "Pandemie era dacă mureau 100.000 de oameni în prima lună"

Dan Bittman are o problemă și cu termenul de "pandemie", considerând că situația nu este atât de gravă încât să merite această încadrare, chiar dacă la ora actuală sunt confirmate la nivel mondial peste 50 de milioane de cazuri de coronavirus, iar 1,3 milioane de persoane au murit.

"Este o răceală serioasă, e un altfel de virus de gripă, de ce-o fi, dar nu vreau să-i spun pandemie. Băi, pandemie era dacă mureau 100.000 de oameni în prima lună și nu mai puteam să ieșim pe stradă, că nu mai avea cine să ia morții de pe stradă."

Întreaga discuție poate fi urmărită mai jos.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Dan Bittman anunţă că se vaccinează împotriva COVID-19

Dan Bittman a surprins pe toată lumea prin declaraţiile făcute la B1 TV pe 8 mai 2021. În cadrul unei emisiuni de seară solistul a declarat că se va vaccina împotriva Covid-19, asta deşi a dat o serie de declaraţii controversate cu privire la pandemie şi restricţii în ultimul an. Detalii avem în articol.

Publicat

pe

Concert Holograf - Sala Palatului pe 5 martie 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Dan Bittman a declarat în repetate rânduri că a respectat restricţiile şi că poporul a fost obedient, dar situaţia este tot gravă. Muzicianul a mai declarat şi că are "senzaţia că oamenii care ne impun aceste restricţii vor să ne ducă într-o situaţie de criză. Vor neapărat să o facă...". Pe final de 2020 solistul a acuzat-o pe Andreea Esca de manipulare, afirmând că aceasta şi-a înscenat boala dorind să creeze panică. Cât despre vaccinare, solistul Holograf a ales vaccinul Johnson & Johnson, care implică doar o singură doză, fără rapel. Se declară deschis şi faţă de produsul AstraZeneca din Marea Britanie, în ciuda scăderii sale în popularitate după o serie de reacţii adverse.

Dan Bittman a declarat la B1 TV că doreşte vaccinarea anti Covid-19 cu un ser ce foloseşte o tehnologie tradiţională şi nu pe cea nouă ARN mesager. Astfel, el nu are încredere în serurile Pfizer sau Moderna. Iată alte declaraţii ale sale din cadrul emisiunii:

După un an de zile şi toate măsurile luate, suntem în aceeaşi situaţie iar poporul a fost foarte obedient. A respectat măsurile impuse şi, cu toate acestea, suntem într-o situaţie gravă. Respect legea şi am respectat-o în tot acest an. Dar am senzaţia că oamenii care ne impun aceste restricţii vor să ne ducă într-o situaţie de criză. Vor neapărat să o facă…

Nimeni nu doreşte, de fapt, să îmbunătăţească ceva. Dimpotrivă. Doreşte să aibă cifre. Doreşte să vândă în continuare marfă: medicamente, teste, vaccinuri. Ce rost are să discutăm? Suntem în aceeaşi situaţie ca atunci când nu exista vaccin. Ba chiar mult mai rea.

Nu m-am vaccinat, dar mă voi vaccina. Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN Mesager ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, că să nu zică lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca.

Eu nu știu de ce nu se explică lunii care e speriată de tromboze că dacă iei cu o săptămâna înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc iar lumea e speriată.

În ultima săptămână s-a viralizat un interviu luat de Dan Bittman pentru EVZ Capital cu Diana Şoşoacă. Interviul are 3 ore şi abordează toate temele fierbinţi ale momentului. La începutul anului Dan Bittman a fost invitat la podcastul "Aproximativ Discuţii" al lui DJ Gojira de la Happy Fish, unde a explicat clar poziţia sa cu privire la pandemie şi măsuri.

La începutul lunii mai artistul a lansat cu Holograf piesa "Cum bate inima ta", prima piesă după câteva luni. În 2020 grupul a lansat colaborarea cu rapperul K-Gula "Grijile s-au dus".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending