Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER

Shawn Mendes va transforma sfârșitul anului pandemic 2020 într-o experiență muzicală magică și uimitoare, după cum ne indică titlul noului său album, "Wonder". Pentru a ne convinge, artistul a dezvăluit și un teaser al videoclipului ce va da startul promovării acestui material.

Publicat

pe

Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)
Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)

Shawn Mendes a profitat de perioada fără concerte pentru a finaliza un nou album de studio, cel de-al patrulea material al său. Discul se numește "Wonder", anunțul lansării fiind făcut chiar de Shawn, prin intermediul unui mesaj scris de mână.

"Mi-a fost atât de dor de voi toți. Știu că a fost un an cu adevărat înfricoșător pentru toată lumea, așa că vă trimit multă iubire", își începe artistul mesajul către fanii săi.

https://twitter.com/ShawnMendes/status/1311381859926851584

Artistul canadian oferă apoi detalii despre viitorul album, unul extrem de intim, pe care plănuia să-l lanseze de multă vreme.

"Simt că o frântură din mine a fost transformată în versuri pe hârtie și apoi înregistrată ca piesă. Am încercat să fiu al fel de autentic și sincer pe cât am fost întotdeauna.

Este o lume și o călătorie și un vis și un album pe care mi-am dorit să-l fac de foarte mult timp."

"Wonder" va fi lansat pe 4 decembrie. Primul single, ce dă și titlul materialului, va fi dezvăluit pe 2 octombrie împreună cu un videoclip ce beneficiază deja de un teaser.

VIDEO TEASER: "Wonder" -  Shawn Mendes

Shawn Mendes este un artist și compozitor canadian, care a devenit cunoscut în 2013 datorită coverurilor publicate pe aplicația de video-sharing Vine. A atras atenția reprezentanților unei mari case de discuri, lansând inițial un EP, în 2014 și albumul de debut, "Handwritten", în 2015. "Stitches", una dintre cele mai cunoscute piese ale artistului-fenomen pop-rock, a ajuns în top 10 în Statele Unite și Canada și pe primul loc în Marea Britanie.

Al doilea material discografic, "Illuminate", a inclus hiturile "Treat You Better" și "There's Nothing Holdin' Me Back". Este unul dintre cei 5 artiști din istorie care au avut două albume ce au debutat pe locul întâi în US Billboard 200 înainte să împlinească 18 ani.

În 2019 a lansat alături de Camilla Cabello hitul "Senorita", ce a stabilit un record pe Spotify, devenind cel mai de succes duet masculin / feminin de pe această platformă de streaming

Trending