Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Smiley a fost amendat de poliție pentru depășirea vitezei - VIDEO

Smiley a fost oprit de polițiști pe autostradă, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurate cu scopul de a preveni accidentele rutiere. Artistul a fost amendat pentru depășirea vitezei legale, fiind suspus și unui test pentru consumul de droguri.
Smiley, amendat pentru depășirea vitezei

Smiley, amendat pentru depășirea vitezei

Smiley a fost oprit astăzi, 19 august, pe autostrada București-Constanța, ca parte a unei verificări de amploare efectuate de polițiști. Potrivit Digi 24, artistul a fost amendat cu 580 de lei pentru depășirea vitezei legale. Cu prilejul acestei verificări, Smiley a fost testat pentru prima oară și pentru consumul de droguri.

"Substanțele interzise rămân în cavitatea bucală timp de 72 de ore. Nu este ca alcoolul, de pe o zi pe alta să treacă. Dar vă așteptăm și la retur", a glumit polițistul, în timp ce îi explica lui Smiley cum se face testul.

Artistul era în mașină cu iubita sa, Gina Pistol, aceasta neintervenind deloc în discuția cu polițistul.

"Smiley, de unde vii la ora asta?", a glumit unul dintre reporterii aflați la fața locului, făcând referire la titlul uneia dintre piesele sale.  Negustând ironia, Smiley i-a replicat: "Serios? Îmi pui întrebarea asta?"

Întrebat dacă viteza pentru care a fost oprit era de 153 de km la oră, Smiley a dezaprobat inițial, neexcluzând însă posibilitatea: "Nu cred, dar nu știu, se poate".

VIDEO: Smiley, oprit de poliție

La scurtă vreme de la apariția știrii în online, Smiley și-a anunțat și el fanii printr-un mesaj publicat pe Facebook. Artistul a clarificat faptul că testul antidrog a ieșit negativ. 

Smiley: "Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli"

"Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toți să faceți pentru siguranța, normalitatea și liniștea noastră, a tuturor", a scris artistul.

Și Ministerul Afacerilor Interne a comentat situația pe Facebook preluând mesajul artistului, făcând aluzie la piesa acestuia "Pierdut buletin":

"Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată...ca și amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege.
P.S. Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul."

În urmă cu câteva săptămâni, Smiley reacționa la declarațiile făcute de Andreea Esca pe tema îmbolnăvirii sale cu COVID-19. Artistul folosea acest prilej pentru a transmite publicului câteva lucruri importante: virusul există și este important să avem grijă de sănătatea noastră și a celor din jurul nostru. În urma publicării acestui mesaj, Smiley a primit o mulțime de critici și aceeași acuzație ca și Andreea Esca, cum că ar fi primit bani să spună că are cunoștințe bolnave de COVID-19. Pentru a clarifica intenția mesajului său, artistul a publicat un nou mesaj, anunțând că nu va mai aborda acest subiect pe viitor.

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Britney Spears vrea să fie scoasă de sub controlul tatălui ei

Britney Spears nu mai dorește ca tatăl ei să-i fie tutore legal. După 12 ani în care acesta a deținut...

Închide