Urmărește-ne în Social Media

Dragoș Moldovan - Te vei ridica

Dragoș Moldovan, câștigătorul trofeului Vocea României în 2019, lansează alături de trupa sa melodia ”Te vei ridica”. Odată cu acest single, formația marchează trecerea către heavy metal.

""Te vei ridica" este prima piesă de pe albumul pe care plănuim să îl lansăm în toamna acestui an, și cu această ocazie am ales să ne îndreptăm spre heavy metal, un gen puțin mai agresiv decât restul pieselor pe care le-am lansat și cântat până acum în concertele noastre", a detaliat Dragoș.

Melodia e fost compusă de către Dragoș Moldovan, producția îi aparține lui Dragoș și lui Sergiu Nabadan, înregistrarea și mixajul sunt semnate tot de către Sergiu, masterul de către Cosmin Harbei în timp ce imaginea si montajul videoclipului au fost realizate de către Tomi Borza.

Componența trupei:

  • Dragoș Moldovan - voce & chitară
  • Sergiu Nadaban - tobe
  • Andrei Jipa - chitară
  • Dedu Silviu – bass

Dragoș Moldovan s-a făcut cunoscut publicului larg după ce a întors toate cele patru scaune în audițiile de la Vocea României cu piesa "Feeling Good". Originar din Timișoara, tânărul artist a studiat la Liceul de Muzică și Facultatea de Muzica.

Comentarii