Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Corey Taylor aproximează când va părăsi trupa Slipknot

Istoria trupei Slipknot s-a extins deja pe mai bine de două decenii, iar fanii trupei sunt alături de formație. Întrebat cât anticipează că va mai continua să cânte în această formulă, vocalistul Corey Taylor nu a ascuns faptul că decizia de a părăsi trupa îl va pune în dificultate, atunci când va veni momentul să o ia.

Stone Sour la Arenele Romane 2018 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Corey Taylor este un om cu multiple valențe artistice, pe care și le exprimă fie alături de colegii din Slipknot, fie în trupa Stone Sour, în formulă solo, sau prin colaborări cu Disturbed, Korn, Apocalyptica, Anthrax, Steel Panther și Soulfly. Întrebat de Eddie Trunk când anume crede că va ajunge la concluzia că experiența sa alături de Slipknot a ajuns la final, Corey a intrat în detalii și a explicat ce înseamnă pentru el muzica heavy și cât de importantă este.

Corey Taylor: "Sunt la fel de atras de muzica heavy acum, pe cât am fost dintotdeauna"

"Asta e o întrebare bună. Răspunsul sincer este - nu știu. Și sincer să fiu, e pentru că încerc să mă mențin sănătos, departe de dependențe.

Sunt la fel de atras de muzica heavy acum, pe cât am fost dintotdeauna. Asta a fost mereu o latură a mea. Nu e niciodată suficient de dură, nu e nicicând destul de nebunească. Și uneori trupa trebuie să mă calmeze, atunci când vine vorba de muzica pe care o compun (râde).

Chiar nu știu ce să zic - mereu am spus că în secunda în care voi realiza că fac asta din alte motive decât cele dictate de pasiunea mea pentru ceea ce fac - imediat ce se schimbă asta, atunci o să știu.

Și ăsta este motivul pentru care mi-am urmat mereu pasiunile și domeniile de interes și nu mi-am permis niciodată să fac ceva pentru bani, pentru un pop ieftin, pentru o faimă derizorie...Nu am făcut niciodată nimic de genul ăsta. Nu o să spun că sunt mândru de asta, pentru că pur și simplu ăsta sunt eu."

Corey a indicat că vârsta va fi un factor decisiv în luarea deciziei de a părăsi Slipknot. Vocalistul are în prezent 46 de ani.

"Nu mai e nevoie să menționez faptul că, dacă ajung la vârsta la care acea alegere (de a părăsi Slipknot) are din ce în ce mai mult sens, cred că o parte din mine se va activa și-mi va spune:<<Nu. Tu nu ești persoana asta. Nu mai vrei să faci asta. Trebuie să te îndepărtezi>>.

Și cred că în acel moment, voi fi realizat destule încât să fiu de acord cu decizia asta. Asta nu înseamnă că mă voi opri din a face muzică. Mă voi opri pur și simplu din a face un anumit tip de muzică. În ce mă privește, cred că voi fi suficient de sincer cu mine cât să realizez asta și sper să am și curajul să o fac - pentru că uneori e înfricoșător."

Citește mai multe despre Corey TaylorSlipknot
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Când va lansa Adele un nou album, potrivit managerului ei

Fanii Adele de pretutindeni așteaptă cu nerăbdare un nou album. Au trecut deja 5 ani de la precedentul, iar zvonurile...

Închide