Urmărește-ne în Social Media

Dragoș Moldovan - Am să îți spun din nou

Dragoș Moldovan ne arată latura lui sensibilă cu o piesă de dragoste intitulată ”Am să îți spun din nou”. Balada rock este compusă și produsă de artist.

Încă de la începutul anului trecut, Dragoș Moldovan și-a surprins fanii cu piese precum "Cândva, undeva" sau "Tăcerea", pe care le-a lansat la scurt timp dupa terminarea emisiunii. La fel ca la primele două, și cea de-a treia, "Pătura de vise", a fost compusă, scrisă și produsă în totalitate de artist. Este și cazul noului single, "Am să îți spun din nou", piesă realizata cap-coadă de către artist.

Pentru noul single, Dragoș Moldovan a filmat și un videoclip, în care apare alături de trupa sa, într-un decor care ne amintește de concertele live care ne lipsesc tuturor în această perioadă.

Dragoș Moldovan s-a făcut cunoscut publicului larg după ce a întors toate cele patru scaune în audițiile de la Vocea României cu piesa "Feeling Good". Originar din Timișoara, tânărul artist a studiat la Liceul de Muzică, iar in acest moment este student la Facultatea de Muzica.

Dragoş este cunoscut şi ca solist al trupei Pandora, alături de care a lansat în această primăvară piesa "Aşa cum sunt". Proiectul Pandora lua naştere în 2010 la Timişoara şi abordează stilul hard'n'heavy. În cei 10 de activitate, trupa a participat la numeroase festivaluri din țară, Pandora fiind un nume important pe scena rock din vestul țării. Pe lângă muzică, Dragoș mai are o pasiune - dresajul câinilor.

Comentarii