Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019: "Când am început această experiență, nu aveam nicio așteptare..."

Dragoș Moldovan a făcut primele declarații după câștigarea trofeului Vocea României 2019. Câștigătorul celui de-al nouălea sezon nu bănuia un astfel de parcurs.

Publicat

pe

Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019
Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019 │ FOTO: PRO TV

Pe 20 decembrie, Dragoș Moldovan a devenit cel de-al nouălea câștigător al concursului Vocea României. Pe lângă marele trofeu, timișoreanul cu o voce de Superman a primit și un cec în valoare de 100.000 de euro.

Marea finala a demonstrat puterea, emoția și energia fiecărui concurent ajuns în această etapă live, prin cele trei piese interpretate. Dragoș a cântat "Still Loving You" (Scorpions) alături de Tiberiu Albu, "Cântec Prost" (Vama Veche) împreună cu Tudor Chirilă și individual, "The Show Must Go On" (Queen). Poți citi un rezumat al emisiunii aici.

Emoționat, dar fericit, câștigătorul a declarat:

"Când am început această experiență, nu aveam nicio așteptare, îmi doream să cânt și să mă bucur de fiecare moment. Faptul că am câștigat Vocea României este încununarea eforturilor mele din ultima vreme, pe plan muzical. Mă bucur foarte mult că am reușit să câștig și vreau să le mulțumesc, din suflet, celor care m-au susținut și m-au votat să ajung până aici."

Succesul lui Dragoș marchează cea de-a patra victorie ca antrenor pentru Tudor Chirilă:

'Sunt recunoscător pentru un sezon de Vocea României care mi-a dat ocazia să lucrez cu niște voci extraordinare. Am avut poate cea mai puternică echipă din toate sezoanele. Știu, am mai spus asta, dar a fost o mare bucurie să lucrez cu toți concurenții mei. Sper că am creat niște momente pe care n-o să le uitați ușor, chiar dacă asta a însemnat și multe reproșuri pentru anumite decizii dificile.
Dragoș, ai fost senzațional. Meriți din plin trofeul ăsta.
Iar dumneavoastră, stimați telespectatori 🙂, vă foarte mulțumim!

4 out of 6. Not bad!", a postat Tudor Chirilă

Potrivit PRO TV, finala concursului Vocea României a fost lider de audiență pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul obținând 7,8 puncte de rating și 24,1% share. Încheierea sezonului al nouălea a dat startul înscrierilor la audiții pentru sezonul 10 Vocea României.

Comentează

Trending