Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019: "Când am început această experiență, nu aveam nicio așteptare..."

Dragoș Moldovan a făcut primele declarații după câștigarea trofeului Vocea României 2019. Câștigătorul celui de-al nouălea sezon nu bănuia un astfel de parcurs.
Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019

Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019 (foto: PRO TV)

Pe 20 decembrie, Dragoș Moldovan a devenit cel de-al nouălea câștigător al concursului Vocea României. Pe lângă marele trofeu, timișoreanul cu o voce de Superman a primit și un cec în valoare de 100.000 de euro.

Marea finala a demonstrat puterea, emoția și energia fiecărui concurent ajuns în această etapă live, prin cele trei piese interpretate. Dragoș a cântat "Still Loving You" (Scorpions) alături de Tiberiu Albu, "Cântec Prost" (Vama Veche) împreună cu Tudor Chirilă și individual, "The Show Must Go On" (Queen). Poți citi un rezumat al emisiunii aici.

Emoționat, dar fericit, câștigătorul a declarat:

"Când am început această experiență, nu aveam nicio așteptare, îmi doream să cânt și să mă bucur de fiecare moment. Faptul că am câștigat Vocea României este încununarea eforturilor mele din ultima vreme, pe plan muzical. Mă bucur foarte mult că am reușit să câștig și vreau să le mulțumesc, din suflet, celor care m-au susținut și m-au votat să ajung până aici."

Succesul lui Dragoș marchează cea de-a patra victorie ca antrenor pentru Tudor Chirilă:

'Sunt recunoscător pentru un sezon de Vocea României care mi-a dat ocazia să lucrez cu niște voci extraordinare. Am avut poate cea mai puternică echipă din toate sezoanele. Știu, am mai spus asta, dar a fost o mare bucurie să lucrez cu toți concurenții mei. Sper că am creat niște momente pe care n-o să le uitați ușor, chiar dacă asta a însemnat și multe reproșuri pentru anumite decizii dificile.
Dragoș, ai fost senzațional. Meriți din plin trofeul ăsta.
Iar dumneavoastră, stimați telespectatori 🙂, vă foarte mulțumim!

4 out of 6. Not bad!", a postat Tudor Chirilă

Potrivit PRO TV, finala concursului Vocea României a fost lider de audiență pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul obținând 7,8 puncte de rating și 24,1% share. Încheierea sezonului al nouălea a dat startul înscrierilor la audiții pentru sezonul 10 Vocea României.

Citește mai multe despre Dragoș Moldovan
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un duet ca o predare de ștafetă la Vocea României: Dragoș Moldovan și Tiberiu Albu - VIDEO

Urmărește duetul din finala Vocea României 2019, când Dragoș Moldovan și Tiberiu Albu au cântat împreună melodia "Still Loving You"...

Închide