Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer

Alice Cooper povestește despre cea mai traumatizantă experiență cu drogurile: "Am crezut că toată lumea murise în afară de mine"

Poreclit pe bună dreptate Godfather Of Shock, Alice Cooper "a speriat" moartea cu mai multe ocazii. Cu toate acestea, a existat și o anume experiență cu drogurile din care nu credea că o să mai iasă cu bine.

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Zilele nebune ale rock and roll-ului nu sunt doar legende, Alice Cooper trăind pe pielea lui efectele nefaste ale consumului haotic de droguri. Într-un interviu acordat pentru Metal Hammer, acesta a povestit care a fost cea mai regretabilă experiență a sa cu drogurile, ce l-a speriat chiar și pe el, supranumitul Godfather Of Shock.

Alice Cooper: "M-am trezit la 3 dimineața și erau 40 de trupuri întinse pe jos în jurul meu, părea a fi o scenă similară masacrului de la Jonestown"

"Eram la o petrecere în Detroit când THC era în vogă și toată lumea lua aceste capsule, erau foarte tari și toată lumea leșina.

M-am trezit la 3 dimineața și erau 40 de trupuri întinse pe jos în jurul meu, părea a fi o scenă similară masacrului de la Jonestown (când sute de oameni ai cultului The Peoples Temple s-au sinucis la îndemnul liderului Jim Jones). Am crezut că toată lumea murise, în afară de mine.

Era mijlocul iernii, așa că am ieșit în zăpadă și am mers cam trei kilometri, purtând doar un tricou, pentru a încerca să-mi revin în simțiri. Până să mă întorc, începuseră și ceilalți să se trezească. A fost cu adevărat înfricoșător!", a povestit vocalistul.

Într-un alt interviu acordat de curând, Alice Cooper a dezvăluit că și-ar dori ca Johnny Depp să fie actorul care să-l portretizeze într-un eventual film biografic. Veteranul rocker e convins că Johnny ar fi cea mai bună alegere, invocând mai multe motive.

"Johnny ar fi cel mai potrivit actor care să joace rolul meu, pentru că îi place cu adevărat să aleagă personaje pe care nimeni altcineva nu vrea să le portretizeze. Și iubește protezele - și-ar pune nasul meu și tot pachetul într-o clipă.

Și mă cunoaște suficient de bine pentru a mă imita, sunt destul de sigur de asta."

Citește mai multe despre Alice Cooper
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Within Temptation vine în România la festivalul WTF din Bistriţa; Cine mai cântă?

Within Temptation va ajunge din nou în România şi ne va oferi un show pe cinste, dar mai trebuie să...

Închide