Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO

"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

DJ-ul și producătorul german Topic a dat lovitura cu hitul "Breaking Me", lansat în colaborare cu A7S. De 16 săptămâni în top 10 radio și TV în România, "Breaking Me" își pavează drumul către titlul de piesa verii 2020, fiind cea mai căutată piesă de pe Shazam la nivel internațional.
TOPIC

TOPIC │ FOTO: U Music

După ce a intrat în topurile din întreaga lume și a urcat vertiginos pe poziții fruntașe, piesa "Breaking Me" a ajuns să fie, în acest moment, cea mai căutată piesă la nivel internațional, potrivit Shazam. Cu aproximativ 5 milioane de Shazamuri, DJ-ul ocupă prima poziție în Global Chart, acesta fiind urmat în clasament de artiști precum The Weeknd sau SAINt JHN.

În Romania, piesa "Breaking Me" ocupă prima poziție în topul radio & TV și este în topurile platformelor de streaming, precum Spotify sau Apple Music.

"Breaking Me" vorbește despre dependența dintr-o relație de cuplu și a fost compusă în vara anului 2019.

"Am scris piesa vara trecută în Berlin și Miami. După prima sesiune de compus din Berlin, nu am mai lucrat la piesă pentru aproape două luni, pentru că ne-am blocat. Asta până ne-am hotărât să o reluăm într-o escapadă de compus în Miami. Cel mai bun moment trebuie să fi fost acela în care am urcat în mașină după ce am terminat piesa, am dat volumul la maxim și toată lumea a iubit piesa instantaneu!", a povestit DJ-ul german într-un interviu acordat pentru InfoMusic.

VIDEO: Topic, A7S - "Breaking Me"

Topic spune că stilul lui muzical este "muzica melancolică de dans". Artistul și-a început cariera de DJ fiind inspirat de grei ai domeniului, precum Avicii, Timbaland sau Swedish House Mafia, fiind susținut și de fostul său profesor de muzică.

Pe perioada pandemiei, Topic a petrecut mult timp în studio, a compus și a produs piese, în interviul acordat pentru InfoMusic dezvăluind că pregătește un single nou, ce ar putea fi lansat în luna iulie.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cum a fost la Rocanotherworld 2020, primul festival românesc desfășurat în condiții de pandemie - FOTO

După luni înghețate de pandemie, Rocanotherworld 2020 a adus vara în circuitul festivalurilor românești. Vreme de 5 zile, în perioada...

Închide