Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Cele mai căutate piese din 2018, potrivit Shazam - TOP 10

Pe final de 2018, Shazam dezvăluie o listă scurtă a celor mai căutate piese ale anului. În top 10 regăsim melodii ale unor artiști precum Demi Lovato, Dua Lipa, Calvin Harris, Ed Sheeran și Maroon 5.
Cele mai căutate piese de pe Shazam în 2018

Cele mai căutate piese de pe Shazam în 2018

Piesa ”Solo”, lansată de The Clean Bandit și Demi Lovato în luna mai, a fost cea mai căutată melodie de pe Shazam în 2018. Cu peste 9 milioane de căutări, ”Solo” a depășit hituri precum ”One kiss” și ”Perfect”. Acest lucru nu este tocmai o surpriză, considerând că piesa a urcat pe primul loc în topul multor clasamente din Europa, ajungând hit în Austria, Germania, Ungaria, Finlanda, Slovacia și UK.

Cardi B apare de două ori în acest clasament, atât alături de Maroon 5, cu piesa ”Girls Like You”, cât și împreună cu Bad Bunny și J Balvin, cu single-ul ”I Like It”.

Ed Sheeran ocupă un onorabil loc 5 în clasamentul Shazam pe 2018 cu o piesă lansată în 2017. Ne referim, desigur, la hitul ”Perfect”, melodia în versurile căreia Ed ne împărtășește cum s-a îndrăgostit de Cherry Seaborn, actuala lui soție. În curând îl vom putea vedea pe Ed Sheeran cântând live această piesă, artistul urmând să susțină primul concert în România pe 3 iulie 2019.

Piesa cu cele mai multe căutări într-o singură zi

Din raportul realizat de Shazam aflăm și că piesa ”Friends” lansată de Anne-Marie și Marshmello a fost melodia cu cele mai multe căutări într-o singură zi. Pe 8 aprilie, piesa a fost căutată pe Shazam de 800.000 de persoane.

TOP 10 Shazam: Cele mai căutate piese din 2018

  1. Clean Bandit ft. Demi Lovato – Solo
  2. Nicky Jam and J Balvin – X
  3. Calvin Harris and Dua Lipa – One Kiss
  4. Dynoro and Gigi D’Agostino – In My Mind
  5. Ed Sheeran – Perfect
  6. Tom Walker – Leave A Light On
  7. Maroon 5 ft Cardi B – Girls Like You
  8. Marshmello and Anne-Marie – Friends
  9. David Guetta and Sia – Flame
  10. Cardi B ft Bad Bunny and J Balvin – I Like It

Shazam este o populară aplicație de recunoaștere a muzicii. Lansată în 1999, aceasta permite utilizatorilor să identifice melodiile ascultând un scurt clip audio, înainte de a dezvălui titlul artistului și al cântecului.

Citește mai multe despre Demi LovatoDua LipaEd SheeranMaroon 5
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Planet of Zeus, Viper Soup Complex și Purple Caravan vin la SoundArt Festival 2019

Un nou set de confirmări completează lineup-ul celei de-a treia ediții SoundArt Festival din Quantic Club. Planet of Zeus, Viper...

Închide