Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Madonna a fost testată pozitiv pentru anticorpi de coronavirus - VIDEO

Într-un clip postat pe pagina oficială de Instagram, cântăreața în vârstă de 61 de ani a dezvăluit că a fost testată pozitiv la anticorpii specifici noului coronavirus.
Videoclip Madonna Swae Lee Crave

Videoclip Madonna Swae Lee Crave │ FOTO: Madonna

Clipul o prezintă pe artistă la o mașină de scris, verbalizând o serie de gânduri. La un moment dat, Madonna spune că a făcut un test și a aflat că are anticorpi de coronavirus. În urma acestui rezultat, cântăreața a spus că are de gând să petreacă timp în afara casei.

"Am făcut un test ieri şi am aflat că am anticorpi pentru coronavirus, așa că mâine voi face o plimbare lungă cu mașina, voi deschide geamul și voi inspira aerul cu COVID-19. Sper că soarele va străluci", a spus Madonna.

Acest rezultat indică faptul că artista a fost expusă la noul virus. Cu toate acestea, Madonna nu a oferit detalii despre simptome sau despre îmbolnăvirea concretă cu COVID-19. Deși artista se simte încrezătoare în urma testului, specialiștii susțin că este neclar dacă anticorpii pot oferi imunitate în cazul unei noi infectări de coronavirus.

Cel mai recent album al Madonnei este "Madame X", lansat în vara lui 2019. Materialul a fost înregistrat în 2018 şi 2019 în studiouri din Lisabona, Londra, Los Angeles şi New York. Include 13 piese şi a fost prefaţat de single-uri precum "Medellin", colaborare cu Maluma sau "Crave", cu Swae Lee. Discul cel nou îl urmează pe "Rebel Heart" din 2015 şi spune povestea lui Madame X, un agent secret care îşi schimbă mereu identitatea şi luptă pentru libertate.

Citește mai multe despre Madonna
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florence and The Machine susține un concert online în ziua în care Gala Met ar fi trebuit să aibă loc

Gala Met de anul acesta a fost anulată din cauza COVID-19, însă Florence and The Machine va suplini această lipsă...

Închide