Urmărește-ne în Social Media

rock

Scorpions - Follow Your Heart

Veteranii hard rock-ului Scorpions au lansat o nouă baladă, pe numele de "Follow Your Heart". Piesa primeşte un lyric video mai jos, cu un fundal urban. Acesta este primul single de pe o viitoare compilaţie de hituri, "Born to Touch Your Feelings: Best of Rock Ballads."

Publicat

pe

"Follow Your Heart" este o piesă mai veche Scorpions, lansată în 1984 pe albumul "Thunder Seven". Albumul de compilaţii al germanilor soseşte pe 24 noiembrie şi va fi disponibil atât în format fizic, de CD, cât şi digital. Acest release acoperă întreaga carieră a trupei, incluzând reinterpretări de piese celebre, dar şi două melodii complet noi : "Melrose Avenue" şi "Always Be With You".

"Always Be With You" este o creaţie marca Rudolf Schenker, o baladă de dragoste pe care chitaristul şi compozitorul formaţiei o dedică naşterii fiului său. "Melrose Avenue" poartă numele celei mai celebre străzi din Los Angeles, fiind un tribut pentru viaţa pe care o pulsează acea zonă californiană. Noul album include artwork realizat de fotograful Ellen von Unwerth, iar de producţie s-au ocupat Mikael Nord Andersson şi Martin Hansen.

Tracklistul noului disc Scorpions arată astfel:

 1. Born To Touch Your Feelings ("MTV Unplugged" Studio Edit)
 2. Still Loving You ("Comeblack" Version)
 3. Wind Of Change ("Comeblack" Version)
 4. Always Somewhere (2015 Remaster)
 5. Send Me An Angel (New Acoustic Version 2017)
 6. Holiday (2015 Remaster)
 7. Eye Of The Storm (Radio Edit)
 8. When The Smoke Îs Going Down (2015 Remaster)
 9. Lonely Nights
 10. Gypsy Life
 11. House Of Cards (Single Edit)
 12. The Best Îs Yet To Come
 13. When You Came Into My Life ("MTV Unplugged" Studio Edit)
 14. Lady Starlight (2015 Remaster)
 15. Follow Your Heart (New Full-Band Version 2017)
 16. Melrose Avenue (New Song)
 17. Always Be With You (New Song)

Ultimul album al trupei a fost "Return to Forever" din 2015, care includea melodii nelansate din anii 80. Acel disc a marcat ultima apariţie pe înregistrări a toboşarului Kames Kottak, care a părăsit grupul în septembrie 2016. I-a luat locul ulterior toboşarul Motorhead Mikkey Dee. Scorpions s-au aflat în ultima vreme într-un turneu nord american, dar au fost nevoiţi să anuleze multiple concerte după ce vocalul s-a îmbolnăvit de laringită.

Scorpions ne-au vizitat la Romexpo în vara lui 2016, pentru a aniversa 50 de ani de carieră.

Albume noi

Scorpions oferă primul teaser pentru noul său album, direct din studio - VIDEO

Scorpions a profitat de perioada fără concerte şi turnee din 2020 pentru a înregistra un nou album, iar muzicienii ne-au oferit pe 7 iunie primul teaser pentru acest nou LP. Totul se face via Instagram şi vine direct din studiourile germane unde se finalizează noul material, aşa cum se poate vedea în articol.

Publicat

pe

Mesaj Scorpions Studio 2021
Mesaj Scorpions Studio 2021 │ FOTO: Scorpions www.instagram.com

Noul album se află în faza de mixaj, iar de asta se ocupă inginerul Michael Ilbert, care are deja multiple nominalizări Grammy la activ, alături de producătorul Max Martin. Cei doi sunt responsabili de albume hit realizate pentru Taylor Swift şi Katy Perry. Solistul Scorpions Klaus Meine, chitaristul Rudolf Scheker şi chitaristul Matthias Jabs au transmis un mesaj pe Instagram, prezentând şi câteva zeci de secunde dintr-o nouă piesă. O parte din înregistrări au fost realizate la Peppermint Park Studios, în Hanovra.

Klaus vine după aniversarea sa de 73 de ani în luna mai şi a spus în mesajul video transmis către fani că se află în studio de un an deja. Iată mesajul complet:

Suntem în studio acum, aşa cum puteţi vedea, Peppermint Park din Hanovra, iar în această dimineaţă ne-am decis să vă oferim un mic teaser. Suntem aici de un an. Am petrecut atât de mult timp aici lucrând la sesiunea de înregistrare, iar acum e atât de captivant să ascultăm în sfârşit mixajele care vin din Berlin.

Am dorit să împărţim acest moment cu voi toţi. Credeţi-mă, abia aşteptam nu doar să vă oferim o parte din piesă, dar să cântăm întregul album. Vă vom vedea pe viu.

Noul LP Scorpions va sosi în a doua parte a lui 2021 şi este primul material după 4 ani. Ultimul a fost "Born To Touch Your Feelings- Best of Rock Ballads", din 2017, o combinaţie de material nou şi clasic, o compilaţie dacă vreţi. Iniţial materialul ce vine acum trebuia să fie înregistrat în Los Angeles alături de producătorul Greg Fidelman, care şi-a pus amprenta pe LP-uri Slipknot şi Metallica. Totuşi din cauza pandemiei, o parte din procesul creativ a început de la distanţă cu Greg, iar restul a fost continuat în Germania.

Inginerul Hans-Martin Buff a preluat grosul muncii la noul LP. Klaus Meine promite un vibe de "Blackout" şi "Love at First Sting" sau chiar "Lovedrive" pentru acest disc. Compoziţiile sunt cu toate in-house, fără contribuţii din exterior, faţă de albumul din 2015 "Return to Forever", în mare parte compus alături producătorii Mikael Nord Andersson şi Martin Hansen.

Citește în continuare

Trending