Urmărește-ne în Social Media

rock

Scorpions - Follow Your Heart

Veteranii hard rock-ului Scorpions au lansat o nouă baladă, pe numele de "Follow Your Heart". Piesa primeşte un lyric video mai jos, cu un fundal urban. Acesta este primul single de pe o viitoare compilaţie de hituri, "Born to Touch Your Feelings: Best of Rock Ballads."

Publicat

pe

"Follow Your Heart" este o piesă mai veche Scorpions, lansată în 1984 pe albumul "Thunder Seven". Albumul de compilaţii al germanilor soseşte pe 24 noiembrie şi va fi disponibil atât în format fizic, de CD, cât şi digital. Acest release acoperă întreaga carieră a trupei, incluzând reinterpretări de piese celebre, dar şi două melodii complet noi : "Melrose Avenue" şi "Always Be With You".

"Always Be With You" este o creaţie marca Rudolf Schenker, o baladă de dragoste pe care chitaristul şi compozitorul formaţiei o dedică naşterii fiului său. "Melrose Avenue" poartă numele celei mai celebre străzi din Los Angeles, fiind un tribut pentru viaţa pe care o pulsează acea zonă californiană. Noul album include artwork realizat de fotograful Ellen von Unwerth, iar de producţie s-au ocupat Mikael Nord Andersson şi Martin Hansen.

Tracklistul noului disc Scorpions arată astfel:

 1. Born To Touch Your Feelings ("MTV Unplugged" Studio Edit)
 2. Still Loving You ("Comeblack" Version)
 3. Wind Of Change ("Comeblack" Version)
 4. Always Somewhere (2015 Remaster)
 5. Send Me An Angel (New Acoustic Version 2017)
 6. Holiday (2015 Remaster)
 7. Eye Of The Storm (Radio Edit)
 8. When The Smoke Îs Going Down (2015 Remaster)
 9. Lonely Nights
 10. Gypsy Life
 11. House Of Cards (Single Edit)
 12. The Best Îs Yet To Come
 13. When You Came Into My Life ("MTV Unplugged" Studio Edit)
 14. Lady Starlight (2015 Remaster)
 15. Follow Your Heart (New Full-Band Version 2017)
 16. Melrose Avenue (New Song)
 17. Always Be With You (New Song)

Ultimul album al trupei a fost "Return to Forever" din 2015, care includea melodii nelansate din anii 80. Acel disc a marcat ultima apariţie pe înregistrări a toboşarului Kames Kottak, care a părăsit grupul în septembrie 2016. I-a luat locul ulterior toboşarul Motorhead Mikkey Dee. Scorpions s-au aflat în ultima vreme într-un turneu nord american, dar au fost nevoiţi să anuleze multiple concerte după ce vocalul s-a îmbolnăvit de laringită.

Scorpions ne-au vizitat la Romexpo în vara lui 2016, pentru a aniversa 50 de ani de carieră.

Concerte & turnee

Scorpions cântă la Romexpo pe 28 iunie 2023

Scorpions, una dintre cele mai emblematice formații rock și heavy metal, revine în România. Muzicienii vor concerta pe 28 iunie la Romexpo, în aer liber. Detalii și bilete în articol.

Publicat

pe

Concert Scorpions la Romexpo pe 12 iunie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Organizat de Concerts East, Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment, concertul Scorpions de la Romexpo face parte turneul de promovare a albumul "Rock Believer". Este cel de-al 19-lea disc din cariera trupei și a fost lansat pe 22 februarie 2022.

Aflată pe scenă de la mijlocul anilor '60, Scorpions a influențat generații întregi de artiști. Giganți ai muzicii rock și heavy metal precum Guns N' Roses, Metallica, Megadeth, Def Lepard, Testament sau Helloween au declarat în repetate rânduri faptul că Scorpions și-a pus amprenta asupra muzicii lor.

Până în prezent, Scorpions a lansat 19 albume de studio care au înregistrat zeci de milioane de vânzări în întreaga lume. Conform statisticilor, formația ar fi atins pragul de 100 de milioane de albume vândute până în prezent.

Piesele lor au acumulat miliarde de vizualizări și s-au regăsit din coloana sonoră a numeroase filme și seriale printre care "The Boys", "Stranger Things", "Rock of Ages" sau "The Big Bang Theory".

Scorpions rămâne una dintre formațiile etalon ale întregii industrii muzicale, compozițiile sale continuând să își lase amprenta asupra viitorilor artiști.

Bilete concert Scorpions la Romexpo

Bilete se pun în vânzare începând cu 6 martie la următoarele prețuri:

 • Categoria A - fără loc în fața scenei - 379 lei earlybird (primele 200 de bilete), 399 lei în presale și 450 lei la intrare
 • Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A - 299 lei earlybird (primele 200 de bilete), 329 lei în presale și 350  lei la intrare
 • Categoria C - fără loc, în spatele categoriei B - 239 lei earlybird (primele 200 de bilete), 259 lei în presale și 300 lei la intrare
 • Premium - 699 lei - pe platformă la înălțime, aproape de scenă, cu bar și acces separat. Posesorii de bilete PREMIUM au acces în toate categoriile de bilete.

*Se pun în vânzare 9500 de bilete - câte 3000 din fiecare categorie și 500 la categoria Premium

**Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet.

***La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Citește în continuare

Trending