Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

Lyric Video: Scorpions - Follow Your Heart

Veteranii hard rock-ului Scorpions au lansat o nouă baladă, pe numele de "Follow Your Heart". Piesa primeşte un lyric video mai jos, cu un fundal urban. Acesta este primul single de pe o viitoare compilaţie de hituri, "Born to Touch Your Feelings: Best of Rock Ballads."

"Follow Your Heart" este o piesă mai veche Scorpions, lansată în 1984 pe albumul "Thunder Seven". Albumul de compilaţii al germanilor soseşte pe 24 noiembrie şi va fi disponibil atât în format fizic, de CD, cât şi digital. Acest release acoperă întreaga carieră a trupei, incluzând reinterpretări de piese celebre, dar şi două melodii complet noi : "Melrose Avenue" şi "Always Be With You".

"Always Be With You" este o creaţie marca Rudolf Schenker, o baladă de dragoste pe care chitaristul şi compozitorul formaţiei o dedică naşterii fiului său. "Melrose Avenue" poartă numele celei mai celebre străzi din Los Angeles, fiind un tribut pentru viaţa pe care o pulsează acea zonă californiană. Noul album include artwork realizat de fotograful Ellen von Unwerth, iar de producţie s-au ocupat Mikael Nord Andersson şi Martin Hansen.

Tracklistul noului disc Scorpions arată astfel:

 1. Born To Touch Your Feelings ("MTV Unplugged" Studio Edit)
 2. Still Loving You ("Comeblack" Version)
 3. Wind Of Change ("Comeblack" Version)
 4. Always Somewhere (2015 Remaster)
 5. Send Me An Angel (New Acoustic Version 2017)
 6. Holiday (2015 Remaster)
 7. Eye Of The Storm (Radio Edit)
 8. When The Smoke Îs Going Down (2015 Remaster)
 9. Lonely Nights
 10. Gypsy Life
 11. House Of Cards (Single Edit)
 12. The Best Îs Yet To Come
 13. When You Came Into My Life ("MTV Unplugged" Studio Edit)
 14. Lady Starlight (2015 Remaster)
 15. Follow Your Heart (New Full-Band Version 2017)
 16. Melrose Avenue (New Song)
 17. Always Be With You (New Song)

Ultimul album al trupei a fost "Return to Forever" din 2015, care includea melodii nelansate din anii 80. Acel disc a marcat ultima apariţie pe înregistrări a toboşarului Kames Kottak, care a părăsit grupul în septembrie 2016. I-a luat locul ulterior toboşarul Motorhead Mikkey Dee. Scorpions s-au aflat în ultima vreme într-un turneu nord american, dar au fost nevoiţi să anuleze multiple concerte după ce vocalul s-a îmbolnăvit de laringită.

Scorpions ne-au vizitat la Romexpo în vara lui 2016, pentru a aniversa 50 de ani de carieră.

Citește mai multe despre The Scorpions
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE