Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

LP revine la Arenele Romane în luna iulie - PREȚURI BILETE

LP, artista cu o voce inconfundabilă, care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu piesa “Lost On You“, va reveni la București pe 10 iulie 2020. Concertul va avea loc la Arenele Romane și va fi deschis de o îndrăgită trupă românească.

LP (Laura Pergolizzi) în concert pe 24 iunie 2019 la București (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

LP a moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City și a adoptat numele de scenă LP în 2010. A fost descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat "Heart-Shaped Scar", urmat trei ani mai târziu de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost primul ei album de succes.

În cadrul concertului de la Arenele Romane, fanii se vor bucura să audă bine-cunoscutele piese "Lost On You","Muddy Waters" și "When We're High", cântece de pe cel de-al cincilea album al său, "Heart to Mouth", dar și câteva melodii de pe noul album al artistei, ce va fi lansat în toamna lui 2020.

La 5 ani de la lansarea piesei "Lost On You", single-ul a depășit un miliard de ascultări și a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 17 țări, părând să fi căpătat o viață a sa proprie și ajungând favorita ascultătorilor oricărui gen muzical iar publicații renumite ca Billboard, Paper, Out Magazine, V Magazine, Interview, British Vogue și nu numai au plasat-o pe LP pe culmile gloriei. Mai mult, pe lângă spectacolele care au oprit inimi pentru o clipă de la The Tonight Show cu Jimmy Fallon și The Late Show Show cu James Corden, la Conan și Jools Holland, LP a bucurat și publicul de la Coachella, SXSW, Bonnaroo, Lollapalooza, Sonic Boom și Hyde Park.

RECOMANDARE: Concertul LP de la Arenele Romane - seara magică în care publicul s-a (re)îndrăgostit de piesele artistei

Artista a lucrat la albumul "Heart To Mouth" încă din 2017, alături de colaboratorul și producătorul piesei "Lost On You", Mike Del Rio [Eminem, X Ambasadori, Skylar Gray] și scriitorul Nathaniel Campany. Numit astfel pentru calea ce se creează între inimă și gură, albumul adună atât piese melancolice, cât și melodii pline de speranță, ce originează din același loc.

Moonlight Breakfast deschide concertul LP de la Arenele Romane

În deschiderea concertului LP de pe 10 iulie va cânta Moonlight Breakfast, grup înfiinţat în 2014. Trupa a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc, pe care membrii trupei îl descriu ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk "retroelectro". Prin mix-ul sofisticat de electro, beat, nu-jazz și swing completat de proiecțiile abstracte și complexe ce fac parte integrantă din performance-urile lor, trio-ul format din Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) și Christie (voce) s-a făcut imediat remarcat și a avut o evoluție fulminantă în România, dar și la nivel internațional.

Prețuri bilete la concertul LP de la Arenele Romane:

Biletele sunt disponibile în presale până pe 15 martie la prețurile de 125 lei pentru Acces General și 200 lei pentru Golden Ring. Pentru mai multe detalii privind prețurile biletelor după perioada promoțională accesează Agenda InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre LP
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jason Momoa devine Ozzy Osbourne într-un clip promoţional pentru piesa "Scary Little Green Men"

Ozzy Osbourne a lansat un nou album pe 21 februarie, după 10 ani de pauză, iar evenimentul a fost sărbătorit...

Închide