Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

LP revine la Arenele Romane în luna iulie - PREȚURI BILETE

LP, artista cu o voce inconfundabilă, care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu piesa “Lost On You“, va reveni la București pe 10 iulie 2020. Concertul va avea loc la Arenele Romane și va fi deschis de o îndrăgită trupă românească.

Publicat

pe

LP (Laura Pergolizzi) în concert pe 24 iunie 2019 la București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

LP a moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City și a adoptat numele de scenă LP în 2010. A fost descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat "Heart-Shaped Scar", urmat trei ani mai târziu de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost primul ei album de succes.

În cadrul concertului de la Arenele Romane, fanii se vor bucura să audă bine-cunoscutele piese "Lost On You","Muddy Waters" și "When We're High", cântece de pe cel de-al cincilea album al său, "Heart to Mouth", dar și câteva melodii de pe noul album al artistei, ce va fi lansat în toamna lui 2020.

La 5 ani de la lansarea piesei "Lost On You", single-ul a depășit un miliard de ascultări și a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 17 țări, părând să fi căpătat o viață a sa proprie și ajungând favorita ascultătorilor oricărui gen muzical iar publicații renumite ca Billboard, Paper, Out Magazine, V Magazine, Interview, British Vogue și nu numai au plasat-o pe LP pe culmile gloriei. Mai mult, pe lângă spectacolele care au oprit inimi pentru o clipă de la The Tonight Show cu Jimmy Fallon și The Late Show Show cu James Corden, la Conan și Jools Holland, LP a bucurat și publicul de la Coachella, SXSW, Bonnaroo, Lollapalooza, Sonic Boom și Hyde Park.

RECOMANDARE: Concertul LP de la Arenele Romane - seara magică în care publicul s-a (re)îndrăgostit de piesele artistei

Artista a lucrat la albumul "Heart To Mouth" încă din 2017, alături de colaboratorul și producătorul piesei "Lost On You", Mike Del Rio [Eminem, X Ambasadori, Skylar Gray] și scriitorul Nathaniel Campany. Numit astfel pentru calea ce se creează între inimă și gură, albumul adună atât piese melancolice, cât și melodii pline de speranță, ce originează din același loc.

Moonlight Breakfast deschide concertul LP de la Arenele Romane

În deschiderea concertului LP de pe 10 iulie va cânta Moonlight Breakfast, grup înfiinţat în 2014. Trupa a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc, pe care membrii trupei îl descriu ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk "retroelectro". Prin mix-ul sofisticat de electro, beat, nu-jazz și swing completat de proiecțiile abstracte și complexe ce fac parte integrantă din performance-urile lor, trio-ul format din Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) și Christie (voce) s-a făcut imediat remarcat și a avut o evoluție fulminantă în România, dar și la nivel internațional.

Prețuri bilete la concertul LP de la Arenele Romane:

Biletele sunt disponibile în presale până pe 15 martie la prețurile de 125 lei pentru Acces General și 200 lei pentru Golden Ring. Pentru mai multe detalii privind prețurile biletelor după perioada promoțională accesează Agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 26 septembrie 2021

LP

Loc
Arenele Romane

Concerte & turnee

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith, la Summer in the City 2023

Nicole Cherry este primul artist român confirmat la prima ediție Summer in The City, ce va avea loc în Piața Constituției din București pe 3 și 4 iunie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Nicole Cherry - Împreună separat
Videoclip Nicole Cherry - Împreună separat │ FOTO: captură YouTube

Cu peste 200 de mii de abonați și 120 milioane de vizualizări pe YouTube, cântăreața în vârstă de numai 24 de ani se va alătura unor nume cu greutate din showbiz-ul internațional, precum LP sau Sam Smith, care concertează pentru prima oară în România.

"Sunt onorată și fericită să fac parte din lineup-ul Summer in the City, și mai ales, să fiu pe aceeași scenă cu Sam Smith. Voi pregăti un show special cu această ocazie și sper să surprind publicul în mod plăcut. Voi avea piese noi, colaborări cu artiști din România pe care le voi interpreta în premieră în cadrul acestui eveniment. Recunosc că am emoții, sper să reușesc să îl întâlnesc pe Sam Smith și să ne vedem în număr cât mai mare în Piața Constituției la Summer in the City!", a declarat Nicole Cherry.

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist de top, cu show-uri spectaculoase. "Memories", "Florile tale", "Din cauza ta", "Dansează amândoi" sunt doar câteva din piesele relevante care definesc repertoriul său variat.

Organizat de D&D East Entertainment și Marcel Avram, festivalul Summer in The City îi va avea în lumina reflectoarelor pe celebrii Robbie Williams, Sam Smith, LP, Editors, Calum Scott, Abby Roberts și artiști români.

Prețuri bilete Summer in the City

Biletele pentru festivalul Summer in the City sunt disponibile online, în varianta de day tickets, dar și ca abonament. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending