Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul LP de la Arenele Romane - seara magică în care publicul s-a (re)îndrăgostit de piesele artistei

LP a revenit în România cu un concert ce a avut loc la Arenele Romane pe 24 iunie 2019. Evenimentul a făcut parte din turneul de promovare a celui de-al cincilea album al artistei, "Heart To Mouth". 3000 de oameni au fost trup și suflet alături de artista care schimbă stări la fel cum își schimbă tonalitatea.

Publicat

pe

LP (Laura Pergolizzi) în concert pe 24 iunie 2019 la București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

LP, artista cu o voce inconfundabilă care a cucerit publicul cu "Lost On You" și ne-a făcut să îi iubim fiecare cântec după, s-a întors a treia oară în București. Artista din America, dar cu origini evidente irlandeze și italiene, cu un look androgin impecabil, o combinație de indie pop și rock alternativ care a adus fluieratul pe scenele din toată lumea, icon LGBTQ ce vorbește deschis despre dinamica relațiilor ei, cu cântece scrise pentru Cher, Rihanna, Backstreet Boys, Leona Lewis, Mylene Farmer și Christina Aguilera și cinci albume lansate până în prezent: Heart-Shaped Scar, Suburban Sprawl & Alcohol, Forever For Now, Lost on You și Heart To Mouth, a creat, încă o dată, o seară memorabilă pentru toți cei care îi iubesc muzica.

LP (Laura Pergolizzi) în concert pe 24 iunie 2019 la București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Primele două experiențe cu LP au confirmat că e unul dintre muzicienii care sună chiar și mai bine live decât în piesele înregistrate, dar concertul ei de aseară, ce a avut în centru cel mai personal album al artistei, a fost un moment de trăit pe repeat, când energia publicului și a trupei au compus un show incredibil și plin de energie.

Pe scena de la Arenele Romane s-a auzit integral albumul "Heart to Mouth", manifestul sincer al lui LP despre dragoste, dorință, frică, nesiguranță, infidelitate, regret și izbăvire. Pe rând, au răsunat soundul efervescent al primului single, "Girls Go Wild", acordurile de pian din "Recovery", artificiile vocale pline de suflet de pe "Die For Your Love", chitara delicat mânuită și cuvintele șoptite din "One Night In The Sun", refrenul plin de durere din "I’m In Recovery", și fredonatul sumbru, în stil blues, din "Dreamer". Punctat cu momente excepționale de cover – Kings of Leon, "Sex on Fire" și The Rolling Stones, "Paint It Black", dar și cu trei piese de pe iconicul album "Lost On You", show-ul live al lui LP a fost puternic și spectaculos, iar cei 3.000 de spectatori au fost vers cu vers și notă cu notă alături de artista care transmite pe durata unui singur concert o multitudine de stări.

LP (Laura Pergolizzi) în concert pe 24 iunie 2019 la București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Setlist concert LP la Arenele Romane:

DREAMCATCHER
WHEN WE’RE HIGH
DREAMER
WHEN I’M OVER YOU
NO WITNESS-SEX ON FIRE-DRUM SOLO
THE POWER
DIE FOR YOUR LOVE
TIGHTROPE
ONE NIGHT IN THE SUN
GIRLS GO WILD
RECOVERY
HEY NICE TO KNOW YA
HOUSE ON FIRE-PAINT IT BLACK
OTHER PEOPLE
SHAKEN
SPECIAL
----- BIS -----
MUDDY WATERS
LOST ON YOU

Artista americană LP (Laura Pergolizzi) a devenit cunoscută publicului cu hit-ul "Lost on You". Acesta a făcut înconjurul Europei și a propulsat-o în topurile celor mai difuzați artiști. Cu un look androgin și o voce care sparge toate tiparele, cu versuri adânc înrădăcinate în experiențe personale, LP are deja o armată de fani pe toate continentele. Cântăreața a concertat pentru prima dată în România în 2016 în cadrul evenimentului Full Moon (vezi recenzie) și a revenit pentru a deschide pe 17 iunie 2017 primul concert Kings of Leon în țara noastră.

LP (Laura Pergolizzi) în concert pe 24 iunie 2019 la București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

LP a moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City și a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el în 2001 primul album intitulat "Heart-Shaped Scar"urmat fiind, trei ani mai târziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost  primul ei album de succes, iar piesa "Into the Wild" a înregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify. The Wall Street Journal a scris că LP "bate la uşa statutului de star", iar revista Vogue spunea că are "o voce pătrunzătoare şi încrederea de sine a lui Dylan". A lansat cinci albume şi un EP şi a scris piese pentru artişti renumiţi, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna.

Comentează

Trending