Urmărește-ne în Social Media

rock, pop

LP

Poster eveniment LP

Vezi poze de la acest eveniment

LP, artista care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu hitul "Lost On You", va reveni în București pe 26 septembrie 2021, la Arenele Romane. Evenimentul este reprogramarea celui care ar fi trebuit să aibă loc în 2020, dar anulat din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, biletele deja achiziționate rămân valabile.

În deschidere va cânta Moonlight Breakfast, una dintre cele mai îndrăgite trupe românești care a reușit să se impună și pe scena internațională.

Bilete concert LP la Arenele Romane

  • Golden Ring - 239 lei
  • Acces General - 149 lei

Reguli de acces:

  • Accesul la concert se va face doar pentru persoanele vaccinate, care au trecut prin boală sau care au un test negativ PCR, pe baza noului Certificat Verde Electronic.

Cântăreața a concertat pentru prima dată în România în 2016 în cadrul evenimentului Full Moon (vezi recenzie), a revenit pentru a deschide pe 17 iunie 2017 primul concert Kings of Leon în țara noastră. LP a vizitat din nou România anul trecut, cu un concert tot la Arenele Romane.

RECOMANDARE: Poze concert LP la București pe 24 iunie 2019

La cinci ani de la lansarea "Lost On You", piesa a depășit un miliard de ascultări și a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 17 țări, iar publicații renumite ca Billboard, Paper, Out Magazine, V Magazine, Interview, British Vogue și nu numai au plasat-o pe LP pe culmile gloriei. Mai mult, pe lângă spectacolel de la The Tonight Show cu Jimmy Fallon și The Late Show Show cu James Corden, la Conan și Jools Holland, LP a bucurat și publicul de la Coachella, SXSW, Bonnaroo, Lollapalooza, Sonic Boom și Hyde Park.

RECOMANDARE: Citește interviul pe care ni l-a acordat LP

LP a moștenit dragostea de muzică de la mama ei. Născută în Long Island, New York, în 1981, Laura s-a mutat la New York City și a adoptat numele de scenă LP în 2010. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el în 2001 primul album intitulat "Heart-Shaped Scar"urmat fiind, trei ani mai târziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea căruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost primul ei album de succes, iar piesa "Into the Wild" a înregistrat zeci de milioane de stream-uri doar pe Spotify. The Wall Street Journal a scris că LP "bate la uşa statutului de star", iar revista Vogue spunea că are "o voce pătrunzătoare şi încrederea de sine a lui Dylan". A lansat cinci albume şi un EP şi a scris piese pentru artişti renumiţi, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 septembrie 2021. Ref #131377

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.