Urmărește-ne în Social Media

Gramofone - California, 1000 Miles

Trupa Gramofone a lansat "California, 1000 Miles", o piesă plină de energie, ce este acompaniată de un videoclip disponibil în articol. Te invităm să-l urmărești.

Piesa "California, 1000 Miles" a fost lansată oficial pe 4 iulie, chiar de Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii, printr-un concert special organizat în Quantic.

"<<Piesa California, 1000 Miles>> este o piesă vibrantă, foarte potrivită pentru a acompania drumurile noastre de vară, în drum spre mare, vacanțe și prieteni. Piesa ne amintește că cel mai mult contează călătoria și nu destinația și chiar și obstacolele sunt borne care ne ghidează să ajungem acolo unde ne dorim cu adevărat." - Gramofone.

Cu o istorie ce se întinde din 2013, Gramofone este alcătuită din Paul Dragușin (voce, clape), Vlad Dumitrescu (voce, chitară), Radu Camburu (bass) și Cristian Nicoară (tobe). Pe parcursul carierei lor, au avut onoarea să cânte în deschiderea concertului lui Bon Jovi, să participe la numeroase festivaluri mari și să își încânte fanii în cluburile din țară. Au lansat deja două albume și se pregătesc cu entuziasm pentru lansarea celui de-al treilea, intitulat "Fast Forward".

Comentarii