Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ascultă soundtrack-ul "Aladdin", filmul Disney cu Will Smith

Noua producție Disney, Alladin, va avea premiera în cinematografe pe 24 mai 2019, iar până atunci avem parte de lansarea preliminară a soundtrackului pe serviciile de streaming. Putem asculta pe Spotify cântecele compuse de Alan Menken și interpretate de Will Smith și alți actori din film. Află mai multe detalii și ascultă coloana sonoră în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Alladin 2019
Alladin 2019

Noul film Alladin este regizat de Guy Ritchie și produs de Walt Disney Pictures în stilul filmelor fantasy și musical. Îl are în rolul duhului din lampă pe Will Smith și pe  Mena Massoud și Naomi Scott în roluri principale.

Fiind o adaptare a filmului original Alladin din 1992, multe din piesele compuse pentru acel film au fost păstrate și reinterpretate pentru noul soundtrack. Coloana sonoră include 37 de piese, dintre care le putem enumera pe clasicele "Arabian Nights," "One Jump Ahead," "A Whole New World," "Prince Ali" sau "Friend Like Me".

În noua variantă fiecare piesă a primit un upgrade modern cu ajutorul lui DJ Khaled și a stilului de interpretare cu aroma de hip-hop al lui Will Smith. Piesa "A Whole New World", care reprezintă tema principală a filmului, este reinterpretată emoționant de Zayn și Zhavia Ward.

Albumul Alladin OST e disponibil pentru ascultare pe serviciul de streaming Spotify.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Will Smith are interdicţie la Oscaruri timp de 10 ani

La două săptămâni după incidentul de la Premiile Oscar, când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, încep să apară şi consecinţele. Academia Americană de Film a anunţat că Will Smith va primi o interdicţie de 10 ani la Oscaruri.

Publicat

pe

Will Smith la Premiile Oscar 2022
Will Smith la Premiile Oscar 2022 │ FOTO: Captură YouTube

Actorul din "Men In Black" şi "Wild Wild West" nu mai are voie să participe la Premiile Oscar în următorii 10 ani. Totul din cauza palmei date de starul din "Fresh Prince of Bel Air" comediantului Chris Rock, după o glumă la adresa soţiei lui Will Smith. Se discuta la un moment dat chiar despre retragerea trofeului primit pentru prestaţia din filmul "King Richard", dar această decizie fără precedent a fost considerată excesivă. Will Smith nu mai poate participa la Oscaruri nici fizic şi nici virtual, dar nici la alte evenimente conexe cu Academia de Film.

Will Smith îşi anunţa retragerea din Academie la începutul lunii aprilie. Actorul i-a cerut deja scuze lui Chris Rock pentru palmă, momentul care a marcat ediţia cu numărul 94 a Oscarurilor. Între timp Netflix a pus în standby un film de acţiune cu Will Smith ("Fast and Loose"), iar proiectul "Bad Boys 4" a fost blocat de Sony Pictures. Apple TV+ a refuzat să comenteze pe seama unei producţii noi despre sclavie, în care Will Smith are rol important şi care trebuia să vină în 2022.

Între timp actriţa Jada Pinkett Smith, cea pe seama căruia a glumit Chris Rock şi soţia lui Will Smith a declarat că gestul de pălmuire a fost unul exagerat şi că nu avea nevoie să fie protejată astfel.

Actriţa are o căsnicie deschisă cu Will Smith, cei doi fiind căsătoriţi de 25 de ani. După momentul de la Oscar, Will Smith s-a internat într-o clinică pentru gestionarea stresului. Cei doi au avut o dispută pe Instagram pe 8 aprilie, când Will Smith a certat-o pe Jada pe un live că îl foloseşte pentru a îşi promova emisiunea Red Table Talk. În cadrul acelei emisiuni a avut loc un episod în care Jada a recunoscut că are o relaţie deschisă cu Will şi că ea a avut relaţii şi cu alte persoane pe durata căsniciei.

Citește în continuare

Muzică și film

Will Smith i-a cerut scuze public lui Chris Rock pentru palma din cadrul galei Oscar; Ce i-a transmis actorul (Mesajul complet)

Scandalul cu Will Smith și Chris Rock de la gala Premiilor Oscar 2022 a fost cel mai discutat subiect din ultimele ore. Cu ochii ațintiți în continuare asupra sa, ca urmare a izbucnirii sale violente, Will Smith i-a transmis lui Chris Rock că regretă modul în care a reacționat, cerându-i scuze atât lui, cât și publicului și membrilor Academiei.

Publicat

pe

Will Smith la Premiile Oscar 2022
Will Smith la Premiile Oscar 2022 │ FOTO: Captură YouTube

Gala Premiilor Oscar 2022 de duminică seară a intrat în umbra unui incident nefericit, declanșat în urma unei glume nepotrivite. Câștigătorii statuetelor au planat, inevitabil, în plan secund, toată lumea discutând despre comportamentul violent și neașteptat al lui Will Smith. Actorul american a urcat pe scenă pentru a-l pălmui pe Chris Rock, după ce comediantul făcuse o glumă la adresa soției lui, Jada Pinkett. Motivul pentru care Will Smith ar fi izbucnit în acest mod este starea fragilă de sănătate a Jadei, gluma lui Chris atingând acest subiect sensibil.

La doar câteva ore de la această răbufnire nervoasă, Will Smith a reevaluat întregul incident și i-a cerut scuze lui Chris Rock într-un mesaj publicat pe Instagram. Actorul mărturisește că "a sărit calul" și că regretă felul în care a acționat.

Will Smith: "Comportamentul meu de la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și impardonabil"

"Violența, în toate formele ei, este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu de la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și impardonabil. Glumele pe seama mea sunt parte a meseriei, dar o glumă cu referire la starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am sărit calul și m-am înșelat. Sunt jenat și acțiunile mele nu au fost reprezentative pentru cine îmi doresc să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.

De asemenea, aș dori să-mi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanților și tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei King Richard. Regret profund că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toți.

Lucrez constant la transformarea mea ca om.

Cu sinceritate,

Will", a scris actorul pe Instagram.

Potrivit departamentului de poliție din Los Angeles, Chris Rock ar fi refuzat să depună plângere împotriva lui Will Smith. Comediantul nu a reacționat încă la acest mesaj.

Citește în continuare

Trending