Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Ascultă noua piesă The Mono Jacks, "Please Don't" - AUDIO

The Mono Jacks ne face primăvara mai bună lansând o nouă piesă, intitulată "Please Don't". Acest track a debutat pe platformele digitale de streaming şi în magazinele digitale şi are un sound proaspăt.
Coperta single The Mono Jacks Please Don't

Coperta single The Mono Jacks Please Don't (foto: The Mono Jacks)

Noul cântec "Please Don't" este disponibil pentru streaming şi download aici. Îl veţi găsi pe Apple Music, iTunes, Spotify, Google Play, Bandcamp, Deezer şi Tidal. Aceasta este prima compoziţie în limba engleză a formaţiei după 7 ani. Melodia începe cu un bas adânc, peste care picură clape sensibile de pian. Ele sunt urmate de o chitară melancolică şi vocea visătoare a solistului, care a păstrat angoasa din glas pe care o apreciam în perioada grupului AB4.

Când intră percuţia şi influenţele de post rock de la minutul 1:08 ne dăm seama că avem ceva cu adevărat special aici. Strat peste strat de sunet ne spun povestea unei iubiri neîmpărtăşite şi a unei fiinţe diafane care pare să se destrame sub apăsarea timpului care trece prea rapid. Piesa este compusă de către solistul trupei, Doru Trăscău şi este înregistrată şi mixată la studioul Unda Recording de către Dan Georgescu. Masterul este unul semnat Van Der Veen Herman de la SWT Mastering.

Melodia va primi un videoclip oficial, care debutează pe 10 aprilie odată cu concertul The Mono Jacks din clubul Expirat. Odată cu acest release a fost anunţat şi un nou turneu, care duce grupul în Germania începând cu a doua parte a acestei luni. La un an şi jumătate de la lansarea materialului "Uşor Distorsionat", The Mono Jacks vine după o serie de concerte locale şi e gata să ia în piept şi publicul european. Turneul din Germania îi va duce pe muzicieni în următoarele cluburi şi oraşe:

  • 23.04.2019 la Hanovra la Kulturpalast
  • 24.04.2019 la Leipzig la Kulturlounge
  • 25.04.2019 la Dresda la Rosis Amüsierlokal
  • 26.04.2019 la Hamburg la Grüner Jäger
  • 27.04.2019 la Kiel la Hochbunker

The Mono Jacks este o trupă înfiinţată în anul 2008 de Doru Trăscău, solist. Abordează genul rock alternativ combinat cu post punk şi are reprezentaţii live pline de energie. În trupă cântă şi Andrei Zamfir (chitară), Cristian Chiru (bas), John Ciurea (tobe).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Doru TrascăuThe Mono Jacks
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O interpretă de 60 de ani vine la "Cântă acum cu mine": "Sunt o luptătoare"

O concurentă cu o poveste impresionantă va urca duminică seară pe scena emisiunii "Cântă acum cu mine". În vârstă de...

Închide