Urmărește-ne în Social Media

The Mono Jacks - O să încep de luni

Trupa The Mono Jacks a lansat "O să încep de luni", extrasă de pe viitorul album. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Cu un ritm energic și dinamic, "O să încep de luni" vorbește despre procrastinare, despre amânarea planurilor pe care ni le propunem. Melodia se va găsi pe viitorul album al formației, ce va fi lansat printr-un eveniment ambițios, la Sala Palatului din București.

"<<O să încep de luni>> este o ironie și în același timp o autoironie. Într-o eră a dezvoltării personale, într-o perioadă în care toată lumea este interesată de personal growth, de Neuro Linguistic Programming, într-o eră unde toți ne visăm high achievers, piesa asta vine să scoată în față măcar o parte din piedicile pe care le întâmpinăm. Deși e o temă serioasă, piesa rămâne una veselă, cu umorul aferent, și cel mai probabil va fi votată <<imnul procrastinării>>", a transmis trupa The Mono Jacks.

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Piese ca "1000 de DA", "Un sfert de secundă" sau "Infinit" au intrat repede în conștiința iubitorilor de muzică și sunt cântate la unison în concerte sold out din toate colțurile țării. The Mono Jacks au lucrat neobosit la muzică nouă, iar cel de-al patrulea album de studio este o colecție de cântece scrise în ultimii 3 ani.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

The Mono Jacks a lansat piesa "Undeva" - AUDIO

The Mono Jacks a început nou an așa cum se cuvine - cu muzică proaspătă. Trupa a lansat single-ul "Undeva", disponibil în articol.

Publicat

pe

Doru Trăscău (The Mono Jacks)
Doru Trăscău (The Mono Jacks) │ FOTO: Livia Văduva

"Undeva" este compusă de Doru Trăscău, mixată și masterizată de Dan Georgescu. Versurile piesei vorbesc despre confuzii și căutări, întrebări și răspunsuri, toate îmbrăcate în amprenta muzicală caracteristică trupei The Mono Jacks.

"<<Undeva>> este despre frământarea fiecărui om, despre căutarea unui sens. Deși nu mergem cu toții în aceeași direcție și chiar dacă avem întrebări diferite, cu toții căutăm câte ceva. Într-un fel, <<Undeva>> se leagă foarte bine de <<Aici Acum>>. Cel mai probabil așa le vom prezenta și pe album, una după cealaltă, ca două piese ce fac parte din același film", a declarat trupa The Mono Jacks.

AUDIO: The Mono Jacks - Undeva

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit - "Now In Stereo" - în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, "Ușor distorsionat", un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat nouă ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune.

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternative - "Un sfert de secundă", "Infinit" și "1000 de DA", și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. "Gloria", cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 noi piese, The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Citește în continuare