Urmărește-ne în Social Media

The Mono Jacks - O să încep de luni

Trupa The Mono Jacks a lansat "O să încep de luni", extrasă de pe viitorul album. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Cu un ritm energic și dinamic, "O să încep de luni" vorbește despre procrastinare, despre amânarea planurilor pe care ni le propunem. Melodia se va găsi pe viitorul album al formației, ce va fi lansat printr-un eveniment ambițios, la Sala Palatului din București.

"<<O să încep de luni>> este o ironie și în același timp o autoironie. Într-o eră a dezvoltării personale, într-o perioadă în care toată lumea este interesată de personal growth, de Neuro Linguistic Programming, într-o eră unde toți ne visăm high achievers, piesa asta vine să scoată în față măcar o parte din piedicile pe care le întâmpinăm. Deși e o temă serioasă, piesa rămâne una veselă, cu umorul aferent, și cel mai probabil va fi votată <<imnul procrastinării>>", a transmis trupa The Mono Jacks.

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Piese ca "1000 de DA", "Un sfert de secundă" sau "Infinit" au intrat repede în conștiința iubitorilor de muzică și sunt cântate la unison în concerte sold out din toate colțurile țării. The Mono Jacks au lucrat neobosit la muzică nouă, iar cel de-al patrulea album de studio este o colecție de cântece scrise în ultimii 3 ani.

Comentarii