Urmărește-ne în Social Media

The Mono Jacks - Aici Acum

Trupa The Mono Jacks dă startul unui nou capitol discografic. ”Aici Acum” este single-ul care anunță viitorul album al formației. Piesa este lansată împreună cu un videoclip realizat de Doru Trăscău.

Înregistrată, mixată și masterizată de Dan Georgescu la UNDA Recording, noua piesă "Aici Acum" este compusă de formație, având versurile scrise de Ștefan Teișanu. Mesajul noului single a fost lăsat necomentat, pentru a fi descifrat de către fani.

"Știm, "clasic" ar fi să începem să vă povestim despre ce este noul nostru single. Dar nu vrem să facem asta. Încă. Ne dorim ca prima dată să aflăm interpretarea voastră, o așteptăm în comentarii", a scris formația pe pagina de Facebook.

"Aici Acum" este prima piesă de pe viitorul album The Mono Jacks, pe care trupa plănuiește să-l lanseze în toamnă. Vocalitstul Doru Trăscău ne-a dezvăluit câteva detalii despre acest material într-un interviu via mail.

The Mono Jacks înseamnă Doru Trăscău (voce, chitară), Cristian Chiru (bass), Andrei Zamfir (chitară) și John Ciurea (tobe). Trupa este o colecție de gânduri și emoții puse pe note, care a început să prindă viață în toamna lui 2008, la inițiativa lui Doru Trăscău. Formația a avut parte de un debut excelent, a lansat până acum patru materiale discografice, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

La începutul lui 2020, The Mono Jacks a lansat albumul "Gloria", printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 noi piese, trupa reia abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Comentarii