Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

O interpretă de 60 de ani vine la "Cântă acum cu mine": "Sunt o luptătoare"

O concurentă cu o poveste impresionantă va urca duminică seară pe scena emisiunii "Cântă acum cu mine". În vârstă de 60 de ani, și după o pauză muzicală de 20 de ani, interpreta își va găsi forța să transmită emoție și energie în minutele pe care le are la dispoziție.
Jurații concursului ”Cântă acum cu mine”

Jurații concursului ”Cântă acum cu mine”

O nouă ediție a concursului "Cântă acum cu mine" aduce în prim-plan o poveste emoționantă, a unei concurente ce se întoarce la pasiunea sa, muzica, după aproape 30 de ani încărcați de greutăți.

"Îmi este dor să cânt pe scenă și îmi dau seama că nu este prea târziu"

"Am 60 de ani și sunt o luptătoare, sunt o femeie veselă, foarte pozitivă. De aproape 30 de ani locuiesc în Italia. Am muncit ca babysitter, îngrijitoare pentru bătrâni, cameristă. Îmi este dor să cânt pe scenă și îmi dau seama că nu este prea târziu.

Urc pe scenă după o pauză de peste 20 de ani. Am plecat din țară la momentul nepotrivit, am cântat o perioadă în Italia, după care am pornit pe drumul muncii, pentru că nu am reușit. Acolo nu te așteaptă nimeni. Și acum regret că am plecat. Regret!", va spune aceasta la întâlnirea cu cei 100 de jurați ai emisiunii.

Cum vor reacționa jurații când o vor vedea pe scenă, dar și câte puncte va reuși să strângă reprezentația ei, vedem duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.

Miza concursului "Cântă acum cu mine"

Fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul ca prin momentul creat si vocea sa să-i convingă pe cei 100 de experți să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge direct în marea finală și poate câștiga marele premiu de 50.000 de euro.

Indiferent de genul muzical pe care-l poate cânta, concurentul are o singură țintă: să-i facă pe cei 100 de specialiști să cânte alături de tine, iar o țară întreagă să vibreze.

Citește mai multe despre Loredana Groza
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Above & Beyond lansează "Common Ground Companion EP"

Fanii trioului electronic Above & Beyond se pot bucura acum de un capitol extra al albumului Common Ground, EP-ul Common...

Închide