Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Bobi Dumitraș de la Fără Zahăr și-a dat corigența la iUmor - VIDEO

După o primă încercare eșuată la iUmor, Bobi Dumitraș de la Fără Zahăr s-a întors în fața aceluiași juriu pentru a-și da corigența. Registrul glumelor a fost diferit, Bobi renunțând la amintirile inocente din copilărie în schimbul celor mai mature și mai picante din adolescență.
Bobi Dumitraș de la Fără Zahăr la iUmor

Bobi Dumitraș de la Fără Zahăr la iUmor

La prima sa apariție la iUmor, Bobi Dumitraș a încercat să explice juriului cum stă treaba cu mamele hiperposesive, povestind întâmplări din copilăria sa, legate de școală și de clasicele prăjituri cu mere tăiate în romburi.

”Problema știi care este? O iubești foarte mult (pe mama ta). Iar ăsta este un exercițiu bun pe viitor, pentru că înveți să-ți tăbăcești sufletul pentru a fi capabil să iubești viitorul șantajist emoțional din viața ta - nevasta. Asta dacă pui mâna și te-nsori. Dacă nu, asta e. Rămâi cu mă-ta!”, a concluzionat Bobi, făcând astfel trimitere la piesa Deliei cu Macanache.

Deși Delia și Cheloo au gustat o parte dintre glume, Bendeac a fost complet neimpresionat de la începutul prestației, până la final, determinându-l pe Bobi să-și încerce norocul și a doua oară.

”Eu am mai fost la dumneavoastră şi nu o fost bine şi, când am ajuns acasă, am retrăit poezia ”Muma lui Ştefan cel Mare”, în varianta cu nevasta. I-am zis: <<Eu sunt, soţioară, // Rănile mă dor, // Mi-am luat-o-n gură, ieri, la iUmor!>>. Băi, săraca femeie, ce înseamnă soție care știe să te consoleze. Mi-o zis:  <<Iar te-ai plâns de mă-ta de la Dorohoi // Și-acu vii iar la mine // Ia, marș înapoi!>>Bine v-am regăsit. Sunt Bobi Dumitraș şi am venit să-mi dau corigența!"

În noul său moment umoristic, Bobi a detaliat cum se face streaptease la Dorohoi și care sunt consecințele: "Nu că îmi lăcrimau ochii sau mă ustura nasul, dar îmi apăreau bube pe mână"

VIDEO: Bobi Dumitraș de la Fără Zahăr și-a dat corigența la iUmor

VIDEO: Prima apariție a lui Bobi Dumitraș la iUmor

Bobi Dumitraș activează în trupa Fără Zahăr alături de Bobo Burlăcianu din 2001. Formația a debutat discografic la Zone Records în septembrie 2003 cu „Episodu’ unu: Ameninţarea faitonului”. Primul videoclip a fost filmat pentru cunoscuta melodie satirică „Sandu”. Au urmat în 2004 „D’la sate” şi „Hip-hop ş-aşa”. Următoarele două albume au fost: „Episodu’ 2 de la Dorohoi” (2005) și „Neamul lui Peneș Curcanul” (2008). Fanii s-au mai bucurat de clipuri la piese precum „6/49″ (2005), ” Cățaua” (2005), „Lav Stori” (2007), „Dunitru” (2009), „3PM” (2010).

Cel mai recent videoclip Fără Zahăr a fost lansat în mai 2017, pentru piesa ”Kilobita Mea”.

Citește mai multe despre Bobi DumitrașFără Zahăr
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Foo Fighters, "Soldier", inclusă pe o compilaţie caritabilă - AUDIO

Chiar dacă Foo Fighters au lansat deja un album în acest an, "Concrete and Gold", asta nu îi opreşte să...

Închide