Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Bobi Dumitraș de la Fără Zahăr și-a dat corigența la iUmor - VIDEO

După o primă încercare eșuată la iUmor, Bobi Dumitraș de la Fără Zahăr s-a întors în fața aceluiași juriu pentru a-și da corigența. Registrul glumelor a fost diferit, Bobi renunțând la amintirile inocente din copilărie în schimbul celor mai mature și mai picante din adolescență.

Publicat

pe

Bobi Dumitraș de la Fără Zahăr la iUmor
Bobi Dumitraș de la Fără Zahăr la iUmor

La prima sa apariție la iUmor, Bobi Dumitraș a încercat să explice juriului cum stă treaba cu mamele hiperposesive, povestind întâmplări din copilăria sa, legate de școală și de clasicele prăjituri cu mere tăiate în romburi.

”Problema știi care este? O iubești foarte mult (pe mama ta). Iar ăsta este un exercițiu bun pe viitor, pentru că înveți să-ți tăbăcești sufletul pentru a fi capabil să iubești viitorul șantajist emoțional din viața ta - nevasta. Asta dacă pui mâna și te-nsori. Dacă nu, asta e. Rămâi cu mă-ta!”, a concluzionat Bobi, făcând astfel trimitere la piesa Deliei cu Macanache.

Deși Delia și Cheloo au gustat o parte dintre glume, Bendeac a fost complet neimpresionat de la începutul prestației, până la final, determinându-l pe Bobi să-și încerce norocul și a doua oară.

”Eu am mai fost la dumneavoastră şi nu o fost bine şi, când am ajuns acasă, am retrăit poezia ”Muma lui Ştefan cel Mare”, în varianta cu nevasta. I-am zis: <<Eu sunt, soţioară, // Rănile mă dor, // Mi-am luat-o-n gură, ieri, la iUmor!>>. Băi, săraca femeie, ce înseamnă soție care știe să te consoleze. Mi-o zis:  <<Iar te-ai plâns de mă-ta de la Dorohoi // Și-acu vii iar la mine // Ia, marș înapoi!>>Bine v-am regăsit. Sunt Bobi Dumitraș şi am venit să-mi dau corigența!"

În noul său moment umoristic, Bobi a detaliat cum se face streaptease la Dorohoi și care sunt consecințele: "Nu că îmi lăcrimau ochii sau mă ustura nasul, dar îmi apăreau bube pe mână"

VIDEO: Bobi Dumitraș de la Fără Zahăr și-a dat corigența la iUmor

VIDEO: Prima apariție a lui Bobi Dumitraș la iUmor

Bobi Dumitraș activează în trupa Fără Zahăr alături de Bobo Burlăcianu din 2001. Formația a debutat discografic la Zone Records în septembrie 2003 cu „Episodu’ unu: Ameninţarea faitonului”. Primul videoclip a fost filmat pentru cunoscuta melodie satirică „Sandu”. Au urmat în 2004 „D’la sate” şi „Hip-hop ş-aşa”. Următoarele două albume au fost: „Episodu’ 2 de la Dorohoi” (2005) și „Neamul lui Peneș Curcanul” (2008). Fanii s-au mai bucurat de clipuri la piese precum „6/49″ (2005), ” Cățaua” (2005), „Lav Stori” (2007), „Dunitru” (2009), „3PM” (2010).

Cel mai recent videoclip Fără Zahăr a fost lansat în mai 2017, pentru piesa ”Kilobita Mea”.

PUBLICITATE
Comentează

Trending