Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Videoclip oficial: Delia & Macanache - Rămâi cu bine

Urmărește noul videoclip lansat de Delia și Macanache pentru melodia "Rămâi cu bine".

Colaborarea Deliei cu Macanache are de astăzi un videoclip oficial, regizat de Alex Ceaușu. Piesa"Rămâi cu bine" a fost prezentată inițial în varianta live la Radio Zu. Melodia a fost compusă de Alex Cotoi și Delia Matache, în timp ce versurile au fost scrise de Macanache împreună cu Delia.

Clipul este o parodie a anilor 90’ cu un scenariu amuzant despre un cuplu și o soacră "băgăcioasă". Rolul mamei este jucat chiar de către soacra Deliei, Ioana Munteanu. Ținem să precizăm că doamna joacă un rol total opus cu personalitatea ei din viața reală.

Piesa tratează o poveste de dragoste des întâlnită în cultura românească. S-au întâlnit, el i-a dat mere, s-au îndrăgostit. Dar cum de multe ori, soacrele își bagă coadă în treburile tinerilor... ei bine, atunci le dorim să se întoarcă la mamele lor. Pentru că viață este și amuzantă, nu doar serioasă.

Piesa Rămâi cu Bine este o piesă inspirată din realitatea cotidiană, dar țin să precizez că nu este inspirată din viața mea, căci nu am avut probleme cu nicio mamă. Are un sound foarte “anii 90’” cu un clip în care se găsesc niște flashback-uri din copilăria noastră, din cartier. În clip rolul mamei este jucat chiar de soacra mea, de care sunt tare mândră, căci are calități de actriță. Colaborarea este cumva neașteptată de către public, dar eu îmi doream foarte mult să cânt cu Maca. Cochetam de mult cu ideea asta și i-am trimis un ghid audio cu piesa, i-a plăcut foarte mult, și-a scris versurile pe partea lui și gata piesa! Piesa este compusă de mine, muzica și text, iar orchestrația a făcut-o Alex Cotoi la Global Records și sunt foarte mândră de ce a ieșit.

P.S.: Consider că această prescurtare “ma-ta” e un cuvânt foarte frumos. Putea fi fiică-ta, putea fi tac-tu, dar fiind vorba de mamă, se numește “ma-ta”. spune Delia

Macanache, sau "poetul derbedeu", cum i se mai spune, este un MC din București, originar din cartierul Titan. Numele său real este Dinescu Constantin-Bogdan. Single-ul de debut, "Ăsta sunt eu", a fost lansat în 2015, urmând apoi piese ca ”În fiecare zi”, ”Șefu”, ”O joacă de copii”. Stilul său este relaxat și sincer, cu accente de limbaj vulgar, pe un ton ironic educativ.

"Melodia s-a născut din creativitatea Deliei. Ea mi-a trimis și mie un demo cu ea cântând la pian refrenul și linia melodică. Și na, într-o zi ne-am întâlnit la studio, am mers, am bam bam, am scris niște versuri, am făcut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi. Am mai revenit odată la studio să cizelam melodia și cam aia a fost. Na, eu simț cumva că e o problemă a tuturor cuplurilor cu mamele soacre și chestii de astea. Sperăm că o să fie o melodie plăcută pentru toată lumea.", a declarat Macanache

Citește mai multe despre Delia MatacheMacanache
Videoclipuri cu Delia MatacheMacanache
Publicat de Redactia InfoMusic, , pe .
CLOSE
CLOSE