Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Radu Pietreanu vine la Stand-Up Revolution cu un moment special

Radu Pietreanu vine la Stand-Up Revolution în calitate de invitat special, iar glumele pe care alege să le spună îi cuceresc pe cei cinci jurați. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Radu Pietreanu la Stand-Up Revolution
Radu Pietreanu la Stand-Up Revolution │ FOTO: Antena 1

Momentul complet al comediantului va putea fi urmărit mâine seară, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea s-au simțit ca la un spectacol de stand-up în timp ce Radu Pietreanu se afla în fața lor, la Stand-Up Revolution. Actorul le-a povestit una dintre experiențele avute cu un autoturism.

"Am fugit la Sinaia odată cu ea - trei zile am împins, de la Comarnic încolo e mai greu. Da’, când am luat-o la vale, noroc cu grănicerii că ne-au oprit. A fost frumos, cânta popa, bă, îmi dădeau lacrimile, mă! <<Unde nu este rugină, nici asigurare, nici ITP și viteză fără de sfârșit. Marcheaz-o, Doamne, pe ea, în loc cu verdeață>>. Da, e groaznic când te părăsește mașina", a spus actorul în timpul numărului, în hohotele de râs ale publicului.

Radu Pietreanu are o experiență de peste 30 de ani în lumea comediei și a fost răsplătit pentru momentul special de la Stand-Up Revolution cu ropote de aplauze și complimente din partea juraților.

"El este școala veche de comedie în care nu există loc de joacă. (…). Aici, ori o dai, ori n-o dai! Și Radu Pietreanu a venit și ne-a oferit un moment din-ăsta, în care a fost foc automat. Nu existau 10 secunde fără o poantă. A fost extraordinar!", a declarat Teo despre momentul invitatului special.

Costel a concluzionat:

"Super tare! Show, frate! Dă-te-n puii mei! Gratis!"

Întreg numărul de stand-up realizat de Radu Pietreanu, alte surprize și glumele date de concurenții din cel mai nou episod Stand-Up Revolution, dar și cine a trecut în etapa următoare și în a cui echipă, telespectatorii pot afla urmărind emisiunea vineri seara, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Trending