Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Cristina Lupu a lansat "Satellite", single-ul de debut - AUDIO

Cristina Lupu a lansat primul ei single, "Satellite". Materialul este disponibil pe toate platformele de streaming, dar și în articol, astfel că te invităm să-i dai play.

Publicat

pe

Cristina Lupu - Weekend Sessions
Cristina Lupu - Weekend Sessions │ FOTO: Cristina Lupu

"Satellite" e ca o seară de vară, o alunecare nostalgică în reverie. Cristina Lupu și-a armonizat chitara și vocea alături de chitara lui Lucas Contreras, basul Laurei Benedek și percuția lui Denis Bolborea, pentru a cânta despre iubire și toate nesiguranțele răstălmăcite cu care poate veni ea.

Piesa a fost compusă de Cristina Lupu însăși, iar pentru producție a colaborat cu Alexandru Mitroi și Lucas Contreras, la Merkaba Studios. "Satellite" este primul single de pe viitorul album al artistei, "Sweet Amnesia", și va fi însoțit de un videoclip regizat de Florin Șerban, ce va avea premiera pe 22 iunie printr-un concert în Expirat.

"<<Satellite>> este un cântec despre bucuria, teama, nesiguranța și confuzia pe care le trăim, uneori, când ne îndrăgostim și ne pierdem în celălalt. Nu știu dacă aș spune mai mult, e un cântec ceva mai neclar și cred că e mai bine așa. L-am scris într-un moment în care trăiam toate astea, amestecate, iar versurile au venit de la sine, nu prea le-am căutat, așa cum mi se întâmplă de obicei", a declarat Cristina Lupu.

Cristina Lupu este artist independent (voce/chitară), scrie piese de dragoste și le cântă cu plăcere și altora. În 2015 a urcat pe scena Vocea României (în echipa lui Tudor Chirilă), apoi a urmat o lungă perioadă de studiu individual. Între 2020 și 2022, Cristina a studiat la Universitatea Națională de Muzică din București, secția jazz. În prezent, lucrează la albumul de debut, "Sweet Amnesia", o colecție de cântece amestecate, uneori jucăușe, alteori nostalgice, ironice sau furioase.

În vara lui 2023, Cristina va urca pe scena Electric Castle, Waha și DWMT la Conac.

AUDIO: Cristina Lupu - Satellite

Trending